В історичній частині Луцька заборонять парковку посеред вулиць

В історичній частині Луцька заборонять парковку посеред вулиць
У Старому місті в Луцьку змінять схему організації дорожнього руху.

Про це йшлося у середу, 4 грудня, під час виконкому Луцькради.

Нагадаємо, раніше вісім знаків про заборону зупинки встановили у Старій частині Луцька на п’ятьох вулицях: Глушець, Галшки Гулевичівни, Сенаторки Левчанівської, Ковельська і Замкова.

Згодом виявилось, що вони – незаконні. Відтак, патрульні їх демонтували.

Тепер же схему організації руху змінюють із проведенням необхідної процедури. Основною метою розробки запропонованих змін є упорядкування зупинки та стоянки транспортних засобів, збільшення пропускної здатності вулиць шляхом заборони стоянки на проїжджій частині, влаштування парковок для водіїв з обмеженими фізичними можливостями. Наприклад, із Ковельської на Глушець встановлять знак «Зупинка заборонена».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
за таким самим принципом та формулюванням "упорядкування зупинки та стоянки транспортних засобів, збільшення пропускної здатності вулиць шляхом заборони стоянки на проїжджій частині" потрібно заборонити зупинку на ВИНИЧЕНКА, біля ЦУМУ по СУворова біля Міської ради по богдана хмильницького та Кривий Вал АЛЕ Ж ЦЕ НЕ ЦІКАВО БО НАСПРАВДІ СТОТЬ ЗАВДАННЯ ВИКУРИТИ ПІДПРИЄМЦІВ ТА ПОКУПЦІВ З ЦЕНТРАЛЬНОГО РИНКУ!!!!
Відповісти
А вулиця Драгоманова як завжди осторонь, хоча Лучани та гості міста гуляють тут кожного дня. Парковку на прилеглих вулицях заборонили, а на нашій пройти не можна. Екскурсійні автобуси, авто які приїхали на ринок..... Одним словом наша вулиця - "крайня хата". Навіть прибирають тільки спочатку, до кінця ніколи не доходять.)))) Зверніть увагу!!!!!
Відповісти
Останні новини
В історичній частині Луцька заборонять парковку посеред вулиць
04 грудень, 2019, 11:12