Атовець і член партії Гриценка очолив Держекоінспекцію на Волині

Атовець і член партії Гриценка очолив Держекоінспекцію на Волині
Повідомили, хто переміг у конкурсі на зайняття посади начальника Державної екологічної інспекції у Волинській області.

Про це йдеться на офіційному сайті відомства.

Перемогу здобув Кралюк Олександр Олександрович. Відповідно до умов конкурсу, посадовий оклад очільника Держекоінспекції в області становитиме 9690 гривень, передбачена й надбавка до посадового окладу за ранг державного службовця відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2017 № 15 "Питання оплати праці працівників державних органів", надбавки та доплати відповідно до статті 52 Закону України "Про державну службу".

Довідково
Чоловік народився в Луцьку, здобув середню освіту в ЗОШ №17, вищу освіту здобував у Севастопольському вищому військово-морському училищі (інженерна освіта), Волинському інституті економіки та менеджменту (економічна освіта), Національній академії державного управління при Президентові України (магістр державного управління).

Військову службу проходив на Північному флоті, після повернення в Україну 5 років працював на Чорнобильській АЕС, після закриття станції у 2000 році консультував голів Комітету екології, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Верховної Ради України протягом багатьох років.

Із 2008-го – приватний підприємець, очолював партію «Громадянська позиція» на Волині, із грудня 2013-го до серпня 2015-го пройшов Майдан – Автомайдан – Крим (Севастополь-Чонгар) – АТО (заступник командира роти батальйону «Айдар»), із серпня 2015 року – очільник громадської організації «Всеукраїнський союз учасників АТО». Також Олександр Кралюк у 2015 році балотувався у Луцьку міську раду. Одружений. Виховує двох дітей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Який з нього еколог?? Освіти екологічної не має, ніколи там не працював, капец...
Відповісти
Він не був заступником командира роти батальйону "Айдар".
Відповісти
А кадровий потенціал в Україні - нуль! То про що ми можемо казати, про який розвиток? У владу йдуть, щоб грошей з бюджету, наших податків, накрасти! Відповідальності нуль, покарання за це нуль - життя вдалось! У бізнес зараз не так йдуть як у владу - золота жила!
Відповісти
Це жахливо, що не зважають на освіту, а призначають за партійними квотами. Фірсову мінус
Відповісти
"Морячок таксі"_це його фірма.Біля Гриценка крутився,як тільки міг,щоб влізти в міністерство оборони.Не судилось.З"їв С.Чурікова з посади голови обласної партійної організації Громадянська позиція.Ще той штрих.
Відповісти
1.Якщо він ліквідує лохинну банду у Шацьку і парк трутнів, то хай працює.
2. Останні проффесіонали були реггіонали!
Відповісти
Головне не фаховий рівень, а те що учасник АТО!!!??? Побачимо чи бурштин перестануть копати і шкодити природі.
Відповісти
Хароша людина
Відповісти
З Луцька на цю посаду претендували достойні люди - з фаховою освітою і стажем роботи в природоохоронних органах. Але схоже, що кабмінівські козлобороді керівники віддали інспекцію Гриценку, як обгризену кістку (в інших областях теж стали інспекторами люди Гриценка). Бо на всі посади бракнуло коханок. То ж інспектор буде з нього такий же, як і "морячок". Таких «фахівців» розствляє козлобородий Гончарук – від інспекторів до міністрів. Такого навіть при Януковичу не було.
Відповісти
"У 2019 Єгор Фірсов взяв участь в обов'язковому конкурсі на посаду глави екоіспекціі України (яка відноситься до вакансій категорії "А"). За результатами тестування він набрав в ньому 0 балів і не був допущений до тестування з англійської мови, яке відбулося 25 листопада 2019 року[16]".

Тому Фірсов - т.в.о. головного інспектора України. І бере таких же презервативів, як і сам.
Відповісти
Ти типу " воін" тобі до нього "ще неродився" до бойових та й по інтелекту ти з маленької ,нуль ,олександр це моє справжнє імя "воін" сміх
Відповісти
З рибячими очима. Неголений. Буде лякати шпаків і сорок в лісі.
Відповісти
Останні новини
Атовець і член партії Гриценка очолив Держекоінспекцію на Волині
31 січень, 2020, 10:10