Зеленський призначив керівників трьох РДА на Волині: що про них відомо

Зеленський призначив керівників трьох РДА на Волині: що про них відомо
Президент України Володимир Зеленський майже через рік перебування на посаді призначив перших трьох голів райдержадміністрацій на Волині – Горохівської, Ківерцівської та Любомльської.

Двоє із новопризначених керівників районів – колишні очільники обласного управління юстиції.

Зокрема, Горохівську РДА очолив колишній начальник головного управління юстиції у Волинській області Сергій Мишленик, а Любомльську – його колега за видом діяльності Ігор Оксенчук. Головою Ківерцівської РДА стала голова Журавичівської сільської ради Алла Гонтар.

Згідно з декларацією, Сергій Мишленик проживає у Луцьку. Має дружину та двох синів. У власності родини – квартира в Луцьку, будинок у Гіркій Полонці, земельні ділянки у Заборолі та Гіркій Полонці. У 2019 році Сергій Мишленик працював у товаристві з обмеженою відповідальністю "ВОЛИНЬГАЗ ЗБУТ", де за рік отримав 344 230 гривень зарплати.

Сергій Мишленик
Сергій Мишленик


Новий голова Любомльської райдержадміністрації Ігор Оксенчук – теж уродженець Луцька, тут проживає і зараз. Має дружину та двох синів. Трудову діяльність розпочинав вчителем історії, згодом працював у державній виконавчій службі й, підіймаючись кар’єрною драбиною, очолив обласне управління юстиції.

Оксенчук має квартиру та гараж у Луцьку, а його дружина – житловий будинок та земельну ділянку у селі Боратин, що біля Луцька. В автопарку сім’ї Оксенчуків – Lexus CT 200H 2012 року випуску (належить Ігорю Оксенчуку). Також Ігор Оксенчук вказав, що користується автомобілем Volkswagen Transporter, який належить третій особі – Мартинюку Івану Федоровичу.

У 2019 році серед заробленого Ігорем Оксенчуком – лише дохід від зайняття незалежною професійною діяльністю (5249 гривень). Його дружина заробила майже 82 тисяч гривень заробітної плати в обласному управлінні юстиції та отримала майже 20 тисяч гривень пенсії.

У власності Оксенчука та його дружини – 34 тисячі доларів готівкою та понад 14 тисяч гривень на банківських рахунках.

У власності нової очільниці Ківерцівського району Алли Гонтар – будинок у селі Журавичі на 260,3 «квадрати», квартира у Луцьку на 63,2 квадратні метри, 0,1985 га землі, магазин на 214,9 «квадрати», гараж на 53,2 квадратні метри і туалет на 5 «квадратів». Чоловік володіє квартирою у Луцьку площею 71,1 метра квадратних.



Кермує Алла Гонтар автомобілем Mitsubishi 2008 року випуску, а також має комбайн Fortschritt. Її чоловік володіє двома комбайнами цієї ж марки, а також ВАЗом.

У 2019 році жінка заробила 301 911 гривень у Журавичівській сільраді, 14 490 гривень від надання майна в оренду. Її чоловік отримав 61 481 гривень від роботи у «Цуманській пущі», 20 246 гривень – у ТОВ «Волинь сад» та 1 443 гривні комісійної винагороди.

Гонтар тримає готівкою 260 000 гривень, 5000 доларів та 1000 євро. Її чоловік – 10 000 доларів.

Зауважимо, що сьогодні ж, 24 березня, Зеленський, окрім того, звільнив двох керівників районів на Волині – голову Любешівської районної державної адміністрації Сергія Фесика та очільника Любомльської РДА Олександра Устименка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Він і сам не знає хто це
Відповісти
Жиди погані правлять нами,а ми ще гірші ніж жиди....Бо вибираємо жидів.Складається враження,що титульної нації українців не існує.
Відповісти