Показали умови готелю на Волині, в який селитимуть людей на обсервацію. ВІДЕО

Показали умови готелю на Волині, в який селитимуть людей на обсервацію. ВІДЕО
Від сьогодні громадяни, які приїжджають з-за кордону, відправлятимуться на вимушену обсервацію. Перетинаючи пункт пропуску, вони повинні підписати згоду та в супроводі поліції доїхати до місця обсервації.

На Волині - це готель «Ягодин», проживання в якому для людей, що проходять обсервацію, - безкоштовне, йдеться у сюжеті ІА "Конкурент".

"Оплачуватиме перебування людей під час обсервації держава. Також вона надаватиме всі необхідні матеріали для проживаючих при обсервації. Тобто, це маски, рукавиці і всі необхідні засоби", - розповіла адміністратор готелю Катерина Богдан.

Кажуть, що тут є все для зручності: шафа, ліжко, окремий душ та санвузол з необхідними речами та дезинфекторами. А ще - різноманітне меню.

"В нас комплексний обід - за 50 гривень. Це 200 г макаронів з маслом, 150 г салату із свіжої капусти, 110 г - одна котлета, борщик, узвар із сухофруктів та 3 кусочки хліба", - каже старша кухарка готелю Наталія Антонюк.

За словами голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка, вимушена обсервація - це метод, який направлений на збереження здоров'я громадян. Також він зазначив, що на сьогодні для них найважливіше завдання - це мінімізувати контакти з людьми, котрі прибувають з інших країн.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Показали умови готелю на Волині, в який селитимуть людей на обсервацію. ВІДЕО
14 квітень, 2020, 20:20