Аварія за участю патрульних у Луцьку: коментар керівника управління і версія водія

Аварія за участю патрульних у Луцьку: коментар керівника управління і версія водія
Керівник патрульної поліції Волині Андрій Крутень поспілкувався з журналістами з приводу аварії, яка сталася вранці 6 липня за участю двох поліцейських на службовому авто.

Брифінг з цього приводу відбувся у післяобідню пору 6 липня. Відео оприлюднило ІА «Конкурент».

За словами Андрія Крутня, Державне бюро розслідувань наразі розглядає декілька версій трагедії. Андрій Крутень додав, що патрульний Олександр Волошин, який сильно постраждав в ДТП і наразі перебуває в реанімації, був на пасажирському сидінні.

Натомість його колегу, який кермував службовим авто, вже відпустили з лікарні додому. У нього немає важких травм й він вже спілкується з представниками ДБР.

Андрій Крутень додав, що версія водія – особиста неуважність.

До слова, за інформацією начальника управління патрульної поліції у Волинській області, загалом наразі 6 автомобілів із автопарку патрульних мають ушкоджень через ДТП.

Нагадаємо, вранці 6 липня двоє патрульних на службовому автомобілі Mitsubishi Outlender врізалися в електроопору. Наразі один з них – 25-річний Олександр Волошин – перебуває у вкрай важкому стані. У нього – складна політравма, складна черепно-мозкова травма, крововилив у черевну порожнину, перелом кісток тазу.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну і що він сказав цей А. Крутень. Нічого не сказав, називається: "вокруг да около". Ворон ворону око не виклює, буде брехати но правду не скаже.
Відповісти
Зверніть увагу на пошкодження авто там явно була не маленька швидкість + хайби перевірили того хто був за кермом на вміст алкоголю, сам особисто спостерігав як патрульні авто вночі з гучно увімкненою музикою та опущеними вікнами «розсікали» по місту куди дивиться начальство
Відповісти
Тому що нехтують пасками безпеки.
Відповісти
В чи випишуть їм штраф 51 грн якщо вони були без пасків безпеки?
Відповісти
Це з якою швидкістю, героям слава, треба було шурувати, щоб в такий жах перетворити машину?при 50 км.на годину так машину не роз'їбеш
Відповісти
Люди, перед тим, як щось писати думайте. Постраждала людина, а ви тут свої теорії аплкаліпсису висуваєте. Ситуація там ясна і проста. Але, на жаль, поліція наша теж відкрито бреше, коли каже що не зрозуміло причин аварії. Невже не можна хоч раз чесно вийти до людей і сказати, що водій заснув і зловив стовп. Сашку тільки хочеться побажати найшвидшого выздоровления!
Відповісти
Де відео з реєстратора? Може є відео очевидців?
Відповісти
Говорив водій по телефону .
Відповісти
А чому ніде нема прізвища і імені водія?
Відповісти