Ексгравця «Волині» через «договірняки» відсторонили від футболу

Ексгравця «Волині» через «договірняки» відсторонили від футболу
Молдавська федерація футболу відсторонила від футболу українця Олександра Насонова за участь в договірних матчах.

Про це повідомляє UAFootball.

Разом із Насоновим покарання отримали ще два футболісти молдавської "Сперанци". Гравці відсторонені від будь-якої футбольної діяльності на 1 рік за участь в договірних матчах. Дискваліфіковані Михай Болун, Матвій Гуйганов і колишній "волинянин" Олександр Насонов.

При розгляді справи були вивчені дані, отримані від UEFA. А ось "Сперанца" отримала лише попередження і не буде знята з чемпіонату.

У минулому сезоні Насонов встиг відіграти п'ять матчів в молдавському чемпіонаті. У жовтні 2019 року він покинув ФК "Львів".

Олександр Насонов вперше став гравцем "Волині" у лютому 2012 року. Тоді він на правах піврічної оренди разом з одноклубниками із "Дніпра" Антоном Кравченком та Денисом Шеліховим перейшов в луцьку «Волинь». Після завершення оренди лучани повністю викупили трансфер гравця.

В липні 2013 року Насонов став вільним агентом. Його звільнили від контрактних зобов'язань перед луцькою командою згідно з постановою, яку винесла Палата з вирішення суперечок ФФУ. Причиною стала заборгованість зарплати гравця за останні півроку, а саме — 135 тисяч доларів.

Після двох сезонів у донецькому "Металурзі" Насонов влітку 2015 року знову повернувся до Луцька, де пограв до 1 березня 2016 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ексгравця «Волині» через «договірняки» відсторонили від футболу
06 серпень, 2020, 07:35