Як у Луцьку відзначили Міжнародний день молоді. ФОТОРЕПОРТАЖ

Як у Луцьку відзначили Міжнародний день молоді. ФОТОРЕПОРТАЖ
У Луцьку активно відзначили Міжнародний день молоді і влаштували забави для мешканців міста на будь-який вік і «смак».

У неділю, 16 серпня, у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки та на декількох локаціях поруч організували динамічну програму заходів різного формату. Зони танців й анімації, майстер-класи та ярмарку відвідало чимало лучан.

Так, ранок вирішили почати зі спорту, влаштувавши на новенькому мультифункціональному майданчику змагання та показові виступи професійних атлетів.



Також усі охочі могли спробувати свої сили у стрільбі з лука. Майстер клас проводила засновниця клубу «Луцькі соколи» переможниця «Ігор Нескорених» Майя Москвич. Там же можна було повчитися, як правильно кидати «літаючі диски» – фризбі. Техніку демонстрував Богдан Алексєєв.



Тим часом у парку малеча розважалася, катаючись на міні-автівках та поїдаючи солодку вату. Для старших там встановили велетенську гру джергу, облаштували зону, де можна було пограти в історичні ігри, пройти квізи, вікторини і тестування, розмалювати глиняні вироби і навіть себе. Танцюристи із MJDS (My Jump Dance School) & ГО «Молодіжний Центр «Креативний Світ» та Iron-City-Dance-Academy влаштували імпровізовані брейк-данс змагання, запалюючи публіку дратвовими рухами під ритми молодіжних хітів.



Зазначимо, що на цьому свято не закінчується, адже із 18:30 до 21:00 триватиме концерт в затишній вечірній атмосфері Луцького міського молодіжного центру. Виступатимуть: Unfazed Everyman (stoner, blues-rock), баянист Валерій Осадовський, Іndex - інструментальний колектив (пост-рок), Андрій Волошко - поп-скрипаль, співачка Марія Хурсенко,Soul Kitchen (із рокерів у блюзмени). Опісля там же крутитимуть цікавий фільм.



Фото – Ігоря ДИНІ.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як у Луцьку відзначили Міжнародний день молоді. ФОТОРЕПОРТАЖ
16 серпень, 2020, 16:55