На Волині – майже пів сотні шкіл, де навчається менше 20 учнів. ВІДЕО

На Волині – майже пів сотні шкіл, де навчається менше 20 учнів. ВІДЕО
У 43 школах на Волині навчається менше 20-ти дітей.

Про це в ефірі програми «Актуально» на 12 каналі розповіла заступниця начальниці управління освіти і науки Волинської ОДА Тетяна Соломіна.

«Із 600 шкіл на Волині є 43 школи, де навчається від 6 до 20-ти дітей. Чи потрібно закривати такі школи вирішує виключно громада, але основним під час такого рішення має бути якість освіти», – каже Тетяна Соломіна.

Крім цього посадовиця додає, що потрібно розібратися, чи є в таких школах повноцінний спортзал і комп`ютерний клас, які там вбиральні і як виглядають самі навчальні аудиторії. Можливо закриття школи відкриє перед дітьми нові можливості.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Усе життя відкривали нові школи, робили доступнішим навчання, комфортніші умови для дітей. В новинах періодично з"являлись статті про те що потрібно добудувати комфортні зимові туалети, спортзали. Навіть звітувались вже що вуличних туалетів не лишилось.
А тепер нова чиновниця каже що виявляється не все так як писалось, а школи потрібно закривати. А може треба детальний аудит витрачених коштів провести? Усією ОДА з відділами? Хай відчитаються у кого яка ЗП, премія, на шо тратить гроші Погуляйко
Відповісти
Ви такий смішний. Ви навєрна з романтіків. Ви не знаєте, як уміють брехати наші чиновники? Совок з нами. Кожному чиновнику можна вірити не більш, аніж на 10%. Все остальне - це брехня.
Відповісти
І в школах, де до 100 учнів спортзалу нема.
Давайте закриємо їх.
Відповісти
Доти, доки українці ставитимуться до школи, шкільного навчання, як до вимушеного періоду страждань їхньої дитини та думатимуть, що вони роблять послугу державі, відводячи дітей до школи, нація буде першою серед відсталих народів. Нормальні на голову не кпинять, а думають як зробити, щоб їх діти отримали повноцінну сучасну освіту, прилучились до сучасної європейської культури, а тому без тупої гримаси будують теплі туалети, спортзали, створюють школи не як робочі місця для пристарілих вчительок, а простір повноцінної освіти.
Відповісти
Такі висновки може робити лише той, хто вчився в школі, яких потрібно негайно позбутись
Відповісти
Останні новини
На Волині – майже пів сотні шкіл, де навчається менше 20 учнів. ВІДЕО
30 листопад, 2020, 06:22