Скандальний бар «У Наталки» у Луцьку не працюватиме до ранку

Скандальний бар «У Наталки» у Луцьку не працюватиме до ранку
У Луцьку не погодили режим роботи для бару «У Наталки», що на вулиці Потебні.

Про це йшлося у понеділок, 28 грудня, під час засідання виконкому Луцькради.

Нагадаємо, лучани неодноразово скаржилися на роботу закладу. Наприклад, влітку там побили та пограбували чоловіка, вкравши у нього сумку з мобільним телефоном та грошима.

За інформацією, наданою Луцьким відділом поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області, управлінням патрульної поліції у Волинській області та управлінням Держпродспоживслужби, неодноразових документовано підтверджених порушень норм громадського порядку щодо дотримання тиші та санітарного законодавства у закладі протягом останніх трьох місяців не зафіксували. Не виявили й протягом трьох місяців у барі «У Наталки» з 22.00 до ранку неповнолітніх осіб.

Член виконкому Віктор Ящук повідомив, що суд встановив, що заклад працював посеред ночі у карантин. Натомість мер Ігор Поліщук зазначив, що підприємець у суді оскаржив це рішення.

«Порушення бару «У Наталки» - постійна проблема нашого міста, постійна робота для поліції. Там відбуваються постійні безпорядки. Це один із найбільш проблемних закладів у нашому місті, на мою думку», - сказав Поліщук. Поки ж із 1 січня 2021 року закладу дозволено працювати до 22.00. оскільки режим роботи з 22.00 до 04.00 виконком не погодив.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А Техас, Версаль чим кращі? Дайте людям працювати!!!
Відповісти
А чому всі мовчять про інцедент якій трапився у так званому клубі"Техасі",коли підчяс карантину поліція затримала діджея з наркотичними речовинами,дайте людям працювати,всі однако
Відповісти