Через нерозчищені від снігу дороги у Луцьку зняли премію з двох посадовців

Через нерозчищені від снігу дороги у Луцьку зняли премію з двох посадовців
Через недостатньо якісне прибирання доріг від снігу Луцький міський голова Ігор Поліщук зняв премію з двох посадовців Луцькради.

Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці.

Так, без премії залишаться начальник департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк та керівник комунального підприємства «Луцькспецкомунтранс» Володимир Марценюк.

Зауважимо, що уночі 26 січня у Луцьку випала чимала кількість снігу, тож виникли труднощі із розчищенням тротуарів та автошляхів.

Фото ілюстративне

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З Степанова зняти за бардак з транспортом ввечері та у вихідні - не треба? А краще - негайно звільнити того корупційного довбограя, що знищив та перекрутив не для людей добру 1/3 маршрутів в місті та цинічно патякає про "користь ходьби"!
Відповісти
Ото новина, "налякав їжака голою ..." . Краще б озвучив розмір виплачених винагород усім місцевим чиновникам і за які-такі "досягнення". Оце було б справді цікаво послухати як "ефективно" витрачаються кошти луцької громади.
Відповісти
Зробили себе ще раз.
Відповісти
Та пох їм на ту премію. На солі і піску 100 премій відіб'ють. Cміхота.
Відповісти
За таке відношення до своїх посадових обов'язківз треба дякувати за роботу і прощатись, а не премію знімати. Беріть до уваги пане Голово.
Відповісти
Робота з прибиранням снігу в Луцьку повністю провалена. Де мільйони виділені саме на прибирання снігу? Чи думали, що "пронесе" і снігу не буде?
Відповісти
Обуренню не було меж!!!!
Луцька ОТГ дорога між Вишковом та Жидичином з Кучугурами снігу,маршрутка вчора ледь не з'їхала(перекинулась),ожеледиця....
1.5млн вже розтрачено?тротуари з льоду...
Відповісти