Діти і «Бандерштат». ФОТО

Діти  і «Бандерштат». ФОТО
На фестивалі «Бандерштат» розважалися не лише молоді люди. Чимало відвідувачів дійства – діти.

Саме на малюків ВолиньPost звернув особливу увагу.

Цьогоріч на фесті побувала двомісячна волинянка Вишена. Для неї «Бандерштат» став другим фестивалем у житті. Батьки вже встигли побувати з нею на «Арт-полі», що на Прикарпатті.

Впродовж двох днів на фесті тусувалася і однорічна Василинка з Луцька. Батьки навіть дозволили їй бавитися у калюжах.

На музичній сцені фестивалю відзначився юний барабанщик із Луцька Микита Голєв. Йому лише 11 років.

БАНДЕРШТАТ. Наживо. ТЕКСТ. ФОТО. День перший

Бандерштат-2013. День перший. ФОТО

БАНДЕРШТАТ. Наживо. ТЕКСТ. ФОТО. День другий

Бандерштат-2013. День другий. ФОТО

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
з ваших фоток так ніби там діти тільки по болоті гасали. хоч дозвіллЯ було дуже добре організоване, ви б хоч поцікавились, що було у дитячому містечку. http://slovovolyni.com/ukr/world/8719/
Відповісти
я цікавилася. гарно бавились з дітками.
Відповісти
Підбірка називається "Діти і Бандерштат" а не Луцьк-мама і їх діяльність. І діти просто чудо!!! Такі щирі!!! Мірна, Ви чудово підловили моменти, адже дітей не так легко фотографувати, видно що Ви знайшли спільну мову і вони відкрились вам)))
Відповісти
Які всі дітлахи чудові!!!
Про наше дитяче містечко згадується в репортажі з першого дня Фестивалю http://www.volynpost.com/news/18096-bandershtat-nazhyvo-tekst-foto-den-pershyj
Відповісти
«Кто соблазнит одного из малых сих..."
Греческое слово skandalizein (skandalizein), которое у нас переводится «соблазнять», означает «совращать». Это глагол греческой Библии, неизвестный светскому древнегреческому языку. Греческий язык знает только существительное skandalon (skandalon), означающее западню, ловушку. Отсюда и глагол, буквальный смысл которого получается – заманить с западню, обмануть, привести к падению и даже к гибели.
Відповісти
А мамашкі нічего...
Відповісти
Все краще-дітям. Болото в т.ч.
Відповісти
А мені того року більше сподобалось в дитячому містечку, ми з дитиною там сиділи, я мала можливість погодувати дитину, ми ще грудні були))) там було місце під деревом і просто посидіти а не лише щось поробити. хоча розумію тих Луцьк-мам, їм теж попіаритись хотілось. але в тому що діти ходити і самі бавились на фестивалі нічого поганого не було, не всі ж там хотіли робити ваші вироби!!! дякую Ірині за фото! Малюки - супер!!!
Відповісти
Я працюю адміністратором порталу Луцьк-мама і мені дуже прикро, що хтось, підписавшись ніком Луцьк-мама написав такий недоброзичливий коментар під таким прекрасним матеріалом. Я свою думку щодо фоторепортажу виказала вище і подякувала автору особисто)
Відповісти
Останні новини
Діти і «Бандерштат». ФОТО
05 серпень, 2013, 14:30