Майкл Щур на «Бандерштаті». ВІДЕО

Майкл Щур на «Бандерштаті». ВІДЕО
«Канадський журналіст» Майкл Щур розкритикував організаторів «Бандерштату».

Свої претензії чоловік висловив під час гутірки у другий день фестивалю, 4 серпня.

Зокрема, Щур обурився відсутністю світла у туалетах «Бандерштату». Мовляв, туалети брудні, бо в темряві важко «потрапити в дірку». Зауважимо, що не освітлювалися і паркові алеї, які вели до території фесту.

Також журналіст був незадоволений відсутністю обіцяного Wi-Fi. Щур каже, що, аби вирішувати проблеми, треба ставити «прості запитання».

ДИВИТИСЯ ВІДЕОЧАТ ІЗ МАЙКЛОМ ЩУРОМ
ДИВИТИСЯ ФОТОРЕПОРТАЖ ІЗ «БАНДЕРШТАТУ». ДЕНЬ 1
ДИВИТИСЯ ФОТОРЕПОРТАЖ ІЗ «БАНДЕРШТАТУ». ДЕНЬ 2




Відео з сайту Слово Волині

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а де посилання на Слово Волині?
Відповісти
ахаха... "Але є одне - але".... Все б нічого, якби на цьому відео не було емблеми"Слово Волині" -- усі знають, що це контора Івахіва.... І яким би нікчемним не був Бандерштат, скільки б із цього фесту не наповнив би свої кишені Гузь, і як би панки не обісрали нужники... Але Івахів це реально біч свого округу - він це уособлення того як продається український народ...
Відповісти
Це Івахів заплатив Щуру за критику бандерштату)))))))
Відповісти
Неа, Івахів поліська жидомасонська морда і його картавість цьому підтвердження..... А продажні, нікчемні псевдо журналісти.... я б сказав жополизи жидомасона із "Слова Волині" використовують вільнодумство вільного журналіста Майкла Щура для того аби принизити опонентів Івахіва... А вони не мають на це права... Це дозволено лише мені.... Зрозуміло вам уркі прААдажні чи неа???
Відповісти
О так! Хто винен, що приїхав Щур? Івахів винен. Смішно....
Відповісти
Завжди воно у нас хтось винен , особливо добре винуватця шукати у представнику іншої національності. А треба шукати в першу чергу в собі. Майкл сказав прості , але дуже суттєві речі. Коли наші люди витравлять нарешті з себе раба-зека-бидло й сможуть відкрито й голосно задавати та обстоювати прості питання до тих , від кого щось залежить , то це змусить останніх щось змінювати . А так , якщо усі всім задоволені , тримаючи дулю в кишені , то нічого не змінять на краще навіть три майдани.Більш того на людей ,що зважуються задавати ці питання будуть й далі всі дивитись як на хворих й при тому слиняти, як воно важко живеться.
Відповісти
Останні новини
Майкл Щур на «Бандерштаті». ВІДЕО
05 серпень, 2013, 14:39
Діти і «Бандерштат». ФОТО
05 серпень, 2013, 14:30