На підтримку армії волиняни сплатили понад 90 мільйонів гривень військового збору

На підтримку армії волиняни сплатили понад 90 мільйонів гривень військового збору
За підсумками першого кварталу 2021 року з легальних доходів волинян до держбюджету сплатили 91,4 мільйона гривень військового збору. Це на 18 відсотків більше проти аналогічного періоду торік.

Про це інформує сектор інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Волинській області, - йдеться на сайті Луцькради.

«В умовах військового протистояння ніхто не повинен уникати свого конституційного обов’язку сплачувати податки для потреб держави. Своєчасне фінансування заходів оборонного характеру – питання особистої безпеки кожного з нас і загалом спроможності країни ефективно протидіяти агресії ворога. Кожен, хто має офіційне робоче місце, щомісяця робить фінансовий внесок для підтримки національного війська», - наголошує начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

Очільниця волинських податківців зазначила, що громадяни, які торік отримали доходи, з яких не сплатили податків, мають можливість задекларувати їх до 1 травня. Добровільне подання декларації про доходи передбачає самостійне визначення до сплати ПДФО і військового збору.

Нагадаємо, що подавати декларацію про майновий стан і доходи за минулий рік – конституційний обов’язок громадян (ч. 2 ст. 67 Конституції України).


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На підтримку армії волиняни сплатили понад 90 мільйонів гривень військового збору
14 квітень, 2021, 20:50