Проїзд у маршрутках Луцька тепер коштуватиме 8 гривень

Проїзд у маршрутках Луцька тепер коштуватиме 8 гривень
У Луцьку підвищили вартість проїзду в автобусах, що працюють на міських маршрутах у звичайному режимі руху.

Відповідне рішення прийняли під час виконкому Луцькради у середу, 20 жовтня.

Нагадаємо, у місті провели розрахунок і встановили низку факторів, котрі викликають необхідність підвищення вартості проїзду, зокрема це – зменшення пасажиропотоку через пандемію (аналіз показує, що потік не відновиться, адже люди знайшли й альтернативні методи перевезення), а також нелегальний обіг готівки 10-15 %, не зважаючи на те, що постійно проводять роботу з пасажирами, котрі платять в обхід системи CityCard.

Граничний тариф на послугу з перевезення одного пасажира автобусами на міських маршрутах встановили у розмірі 8 гривень, для учнів – 4 гривні за поїздку за наявності учнівського квитка.

Управління інформаційної роботи має довести рішення до відома громадськості шляхом публікації його у засобах масової інформації не пізніше 10 днів після його ухвалення. Після того, як його офіційно оприлюднять у друкованих ЗМІ, воно набуде чинності.

«Із такою швидкістю, як стають у нас автобуси нові, автобуси Євро-5, думаю, що на кінець року ми вже будемо мати більше половини такого транспорту. А в першій половині наступного року закінчимо з «Богданами» та «Еталонами», - сказав міський голова Ігор Поліщук щодо оновлення автопарку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підскажіть, може я не в курсі, а учням вже платять зарплату??? Чи стипендію??? Чому людина яка ще не заробляє кошти, має платити???
Відповісти
На “15-80” потрібно телефонувати лише зі стаціонарних телефонів. А якщо ви хочете про щось повідомити міськраду з мобільних — дзвоніть 777 880
Відповісти
Так, за комфорт у "новеньких" маршрутках "32" та "12" тільки чого лише оп 8, давайте відзразу по 10. Дуже "класно" спостерігати як в цю "нову біленьку" "12" залазять люди з сумками, а як комфортно розминутися в проході.....а докричатися до водія. Тільки 10 гривень.....однозначно!!!!
Відповісти
"....наступного року закінчимо з «Богданами» та «Еталонами»" Бо Шуберт ще не повністю оновив свій автопарк)))
Відповісти
люде непсіхуйте дайте час Володимиру Олександровичу розибраться з порохоботами відібрати в вайцмана приватбанк коломойський домовився з путіним за діалог з росією все буде добре гірше небуде
Відповісти
Останні новини
Проїзд у маршрутках Луцька тепер коштуватиме 8 гривень
20 жовтень, 2021, 10:09