У Рівному незнайомець напав на дівчину і вдарив ножем у живіт

У Рівному незнайомець напав на дівчину і вдарив ножем у живіт
У Рівному на 20-річну дівчину напали посеред вулиці.

Повідомлення до медиків "швидкої" надійшло 27 вересня о 20:41. За вказаною адресою о 20:51 прибула пригада Рівненської СШМД, інформує Рівненський обласний центр екстреної медичної допомоги.

Потерпіла спілкувалася мовою жестів. Поруч була особа, яка допомагала бригаді спілкуватися з пацієнткою. 21-річна потерпіла скаржилася на біль в черевній порожнині, саме в цій ділянці було непроникаюче ножове поранення. Кровотеча була відсутня. Показники гемодинаміки в межах норми.

Попередній діагноз: непроникаюче ножове поранення у ділянці черевної порожнини. Бригада «швидкої» негайно надала необхідну медичну допомогу пацієнтці. Її стан покращився. Пацієнтку в задовільному стані госпіталізували до Рівненської центральної міської лікарні.

Як повідомляє поліція Рівненщини, слідчо-оперативна група попередньо встановила, що 20-річна рівнянка поверталася додому, як по дорозі її зненацька вдарив ножем у живіт невідомий. Жодних речей та коштів у потерпілої не викрали.

Після її звернення до поліції із заявою про вчинення злочину, слідчі розпочнуть досудове розслідування за частиною 1 статті 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження).

Тривають слідчі дії та розшукові заходи з метою встановлення особи зловмисника. Поліцейські звертаються до громадян, якщо комусь відома будь-яка інформація чи хтось був свідком події, прохання повідомити на спецлінію 102.



Фото - Нацполіція Рівненщини

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.