Вахтовий метод роботи: які вакансії наявні у Луцьку. ПЕРЕЛІК

Вахтовий метод роботи: які вакансії наявні у Луцьку. ПЕРЕЛІК
Наразі у Луцьку є вакансії з вахтовим методом роботи. Оплату пропонують від 12 до 16 500 тисяч гривень.

Про вакансії у Луцьку Інформаційному агентству ВолиньPost розповіли у Волинському обласному центрі зайнятості.

Так, на зарплату 12 тисяч гривень шукають машиніста автогрейдера. Спеціаліст повинен керувати автогрейдером під час дорожніх робіт. Роботи проводяться на Волині. Обов'язковим є досвід роботи від 2 років, наявність відповідного посвідчення. Вахтовий метод роботи. За деталями: 03365 2 14 69 (Сачанюк Аліна Миколаївна).

Візьмуть на роботу машиніста екскаватора, якому пропонують винагороду в розмірі 12 тисяч гривень. Він буде керувати екскаватором під час проведення дорожніх робіт. Роботи проводяться на Волині. Обов'язковими є досвід роботи від 2 років, наявність відповідного посвідчення. Вахтовий метод роботи. Щодо вакансії звертайтесь за намером 03365 2 14 69 (Сачанюк Аліна Миколаївна).

Для керування екскаватора потрібен для машиніст екскаватора. Заробітна плата - 12 тисяч гривень. Вахтовий метод роботи 15/15. Роботи проводяться у Волинській області та за її межами. Обов'язковими є досвід роботи від 2-х років, наявність відповідного посвідчення. Обіцяють довіз до роботи. Контакти: (0332) 72-81-49.

Є пропозиція для машиніста укладача асфальтобетону. Оплата - 12 тисяч гривень. В його обов'язки входить керування асфальтоукладачем, виконання робіт на поточних об'єктах, виконання щозмінного огляду технічного обслуговування асфальтоукладача. Вахтовий метод роботи. 03365 2 14 69 (Сачанюк Аліна Миколаївна).

На зарплату 12 500 тисяч гривень запрошують на роботу підсобного робітника. 03344 3-21-15 (Шаравага Наталія Сергіївна).

Шукають одразу трьох арматурників, яким платитимуть 15 тисяч гривень. Обов'язки: виконувати роботи, пов'язані з будівництвом та ремонтом мостів, на території області та за її межами, роботи середньої складності, що здійснюються під час виготовляння та монтажу арматури й арматурних конструкцій, знати, розуміти і застосовувати діючі нормативні документи, що стосуються його діяльності, вимоги нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, дотримуватися норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт. Вахтовий метод роботи (15 через 15 днів). 03368 2-14-13 (Гулавський Ярослав Іванович).

Для виконання робіт, пов'язаних з будівництвом та ремонтом мостів на території області та за її межами, бетонування бетонних і залізобетонних конструкцій середньої складності потрібен бетоняр. Заробітна плата - 15 тисяч гривень. Обов'язковими є знання та виконання нормативних актів з охорони праці, техніки безпеки та протипожежної безпеки. Вахтовий метод роботи (15 через 15 днів). 03368 2-14-13 (Гулавський Ярослав Іванович).

На зарплату 15 тисяч гривень візьмуть на роботу електрогазозварника. Він буде виконувати ручне, автоматичне і напівавтоматичне зварювання деталей та конструкцій у процесі будівництва мостів і тунелів на об'єктах Волинської, Львівської та Тернопільської областей. Вахтовий метод роботи 15 днів через 15. 03352 50316 (Домець Інна Олександрівна).

Є вакансія для електрозварника ручного зварювання, якому обіцяють 15 тисяч гривень. Обов'язки: виконувати роботи, пов'язані з будівництвом та ремонтом мостів на території області та за її межами, ручне зварювання в усіх просторових положеннях зварного шва, крім стельового, раціонально і ефективно організовувати працю на робочому місці, додержуватись норм технологічного процесу, технічне обслуговування та ремонт засобів виробництва, застосовувати способи і прийоми попередження відмов технологічних систем і виникнення браку. Вахтовий метод роботи (15 через 15 днів). 03368 2-14-13 (Гулавський Ярослав Іванович).

Готові взяти на роботу машиніста екскаватора, який буде отримувати 15 тисяч гривень за місяць. Обов'язки: розробка ґрунтів при влаштуванні виїмок і насипів під час будівництва, зрошувальних каналів, гребель, захисних земляних дамб, котлованів під будівлі та споруди, водовідвідних кюветів, канав та інших аналогічних за складністю споруд. Обов'язковою є наявність посвідчення керування екскаватором під час будівництва та ремонту мостів та тунелів. Вахтовий метод роботи 15 днів через 15. Проживання біля об'єктів. 03352 50316 (Домець Інна Олександрівна).

На зарплату 15 тисяч гривень шукають двох монтажників сталевих та залізобетонних конструкцій. Він повинен виконувати роботи, пов'язані з будівництвом та ремонтом мостів на території області та за її межами, монтажні роботи середньої складності під час складання конструкцій будівель і споруд з окремих елементів і укрупнених блоків, знати, розуміти і застосовувати діючі нормативні документи, що стосуються його діяльності, вимоги нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, дотримуватися норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт. Вахтовий метод роботи (15 через 15 днів). 03368 2-14-13 (Гулавський Ярослав Іванович).

Для виконання робіт під час обштукатурювання поверхонь під час будівництва та ремонту мостів та тунелів потрібен штукатур. Оплата - 15 тисяч гривень. Вахтовий метод роботи 15 днів через 15. Проживання біля об'єктів. 03352 50316 (Домець Інна Олександрівна).

Є пропозиція для майстра будівельних та монтажних робіт, якому готові платити 16 500 тисяч гривень. В його обов'язки входить виконання будівельно-монтажних робіт відповідно до робочих креслень, проєкту організації робіт, виробничого плану та нормативних документів, контроль додержання технологічної послідовності виробництва та забезпечення належної якості робіт, вміння вільно читати креслення. Вахтовий метод роботи (15 через 15). Можливі відрядження по Україні. (0332) 72-81-49.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Да уж-серйозні кошти
Відповісти