Повідомили, коли у всіх будинках Луцька ввімкнуть опалення

Повідомили, коли у всіх будинках Луцька ввімкнуть опалення
У підприємстві «Луцьктепло» активно працюють, аби забезпечити опаленням 100% житлового фонду. Обіцяють зробити це у найближчі три дні.

Про це в коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost повідомив директор ДКП «Луцьктепло» Іван Скорупський.

Нагадаємо, 11 жовтня у Луцьку розпочали опалювальний сезон. Першочергово теплопостачання подали до медичних та освітніх закладів.

Іван Скорупський розповів, що тепло є у всіх районах Луцька, але не у всіх будинках. За словами посадовця, підприємство працювало на вихідних, аби якнайшвидше забезпечити опалення для усіх лучан.

«Тепло є у всіх районах. У першу чергу, ми забезпечували теплом навчальні та лікувальні заклади міста. Будинки, які розташовані поруч, також вже опалюються. Зараз ми працюємо над тим, аби у всіх житлових будинках було тепло. Для цього треба час. Будемо намагатися ввімкнути опалення у найближчі три дні», - зауважив Іван Скорупський.

Однак, як каже очільник підприємства «Луцьктепло», у кінці тижня синоптики прогнозують у Луцьку потепління до 15-17 градусів на кілька днів. У такому випадку опалення будуть вимикати.

«Далі прогноз погоди показує 15-17 градусів на кілька днів. Тому при такій температурі навколишнього середовища ми не будемо подавати тепло, бо це марнотратство», - каже Іван Скорупський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Значить опалення до будинків так і не подадуть.
Відповісти
На всю Волинську область тепло в будинки не може подати тільки Луцьктепло.
Відповісти
Ви думаєте,що говорите.Яке це тепло надворі.Вночі 4 градуси,а в квартирі і4 градусів.Лікуємось від ковіду.Це тепло навіть 15гралдусів їм не відповідає,бо це осіннє повітря.
Відповісти
Надайте цифру будинків , до яких подано тепло.Таке враження що "Луцьктепло" міряє температуру в себе дома біля батарей, а тепло подає населенню безкоштовно.

І дітей працівники підприємства не водять до садочків і шкіл, бо тоді б знали , що діти повертаються з посинілими носами додому.

Сьогодні жити з температурою в кімнатах плюс 14 градусів, це вся оцінка роботи керівництва міста
Відповісти
А як що не продадуть керівник як нормальний пацан піде з роботи
Відповісти
Луцьктепло, ви знущаєтесь?! У квартирах холодно, стіни ближче до вікна чорніють.. Подавайте тепло НЕГАЙНО! За таких умов захворіти, раз плюнути, а тут щей ковід.. Ще 15 жовтня мали запалити.. Дочекаєтесь, що люди вийдуть на вулицю!
Відповісти
щоб йому вдома була така ж температура, як на вулиці
Відповісти
Це що за брехня? Заголовок: "Повідомили, коли у всіх будинках Луцька ввімкнуть опалення". В тексті НІДЕ немає дати, коли у всіх будинках Луцька ввімкнуть опалення. Є тільки припущення, коли його НЕ ВВІМКНУТЬ.
Відповісти
Тепла нема, а грошики за тепло вже *тікають*,тік-тік.
Відповісти
Хтось знає яка ситуація з пориіом на др народів 5?
Відповісти
Ганьба меру і недолугому керівництву, що розвели такий бардак у місті. Це мерзнути в період пандемії!!! Та в нормальній державі вас би вже посадили!
Відповісти
Хоть десь вже тепло подали сьогодні?
Відповісти
В 21 школі нема опалення, в деяких садочках теж. Для чого казати, що першочергово подали в освітні заклади? На Гордіюк в будинок з ІТП подали тепло, а людина відповідальна за включення ітп з Луцьктепло просто не відповідала на дзвінки, бо вихідні. Тобто ітп не було включено і нам нараховували тепло по повній. А з Луцьктепло всім відписка, що звернень громадян не поступало. Висновки : у Луцьктепло бардак, а платежі за тепло упродовж всього року проблем не вирішили
Відповісти
Я так розумію що тепла ніхто ніде не подає
Ще завтра тоже протянуть а там потепління невелике потім вихідні
І казка про підключення почнеться з понеділка
Куди дивиться мер і міська влвда
Відповісти
Ха-Ха...вибрали "госпідарників"грійтеся...коли почнуть запуск,поривів буде уйма,бо труби гнилі...їх ніхто не замінював,все плиточку клали,за ціну цього "щастя"будете "волати через місяць-два,якщо воно буде...Двоставковий тариф вам в ду...повна анархія...де МЕР???
Відповісти
У 18 школі немає опалення. Діти на уроках навчаються в куртках.
Відповісти
Музична школа на Декабристів теж не опалюється.
Відповісти
Є опалення чи нема опалення, зарплата мера меншою не стане, казали 100 тис на місяць отримує, чи вже більше?
Відповісти
А чому не виходите на пікети, давайте кричати на всю країну
Відповісти
А Луцьк все гавнішає і гавнішає...!Пророчі слова...!
Відповісти
Яка різниця, 10-15 градусів, 1-2 дні??? Всерівно за опалення платять люди, а не "луцькгамно", ніби вони безкоштовно дают тепло, собаки
Відповісти