Донька бізнесмена Алфьорова, яка на смерть збила людину, – досі не підозрювана у важкому злочині

Донька бізнесмена Алфьорова, яка на смерть збила людину,  – досі не підозрювана у важкому злочині
Катерині Алфьоровій, яка на смерть збила чоловіка у Княгининку понад три місяці тому, досі не оголошували про підозру та не обирали міру запобіжного заходу.

Про це повідомили у відповідь на запит Інформаційного агентства ВолиньPost у слідчому управлінні ГУНП у Волинській області.

Зокрема, у листі за підписом заступника начальника – начальника слідчого управління Олександра Неруха йдеться: «На цей час підозру у вчиненні кримінального правопорушення нікому не повідомлено, так як тривають слідчі (розшукові) дії, направлені на встановлення причини виникнення ДТП та прямого причинного зв’язку дій учасників із наслідками, що настали».

Зауважимо, що аналогічну відповідь виданню надавали у слідчому управлінні поліції і у грудні 2021 року.

Читайте також: Смертельну ДТП у Княгининку скоїла дочка відомого луцького бізнесмена

У поліції наразі кажуть, що вже провели судово-медичну та три інженерно-транспортні експертизи, "в ході яких не встановлено усіх обставин пригоди та її механізму".

«За таких обставин призначено нові інженерно-транспортні експертизи та судово-медичні експертизи», – йдеться у відповіді на запит.

У слідчому управлінні запевняють, що досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Утім, з декількох власних джерел (у тому числі - і у правоохоронних органах) виданню відомо, що правоохоронці не мають наміру оголошувати про підозру Катерині Алфьоровій. Ми запитали про цей факт у запиті, але відповіді, яка б підтвердила або спростувала це, не отримали.

Нагадаємо, водійка автомобіля Audi A7 здійснила наїзд на 62-річного чоловіка з села Княгининок, який переходив проїжджу частину нерегульованим пішохідним переходом. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події.

Відомості зареєстрували в ЄРДР за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть.

Катерина Алфьорова є донькою відомого у Луцьку бізнесмена В’ячеслава Алфьорова. Йому та родині на Волині належить декілька фірм з різних напрямків бізнесу.

Зокрема, родина Алфьорових, згідно з інформацією з відкритих джерел, володіє авторинком у Луцьку, готелем «Україна», а також підприємствами – ТОВ «Рентал Хаус», ПАТ «Луцьке АТП 107012, ТОВ «Волинська факторингова компанія», ТОВ «Волинський хлібокомбінат», ТОВ «Луцький хлібокомбінат», ТОВ «Волинькомхліб», ТОВ «Готель Волинь», ТОВ «ЖК Шевченка» тощо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Будуть тягнути до останнього, а потім закриють справу за терміном давності, і на цьому все. З родичами загиблого та ЗМІ, очевидно, все порішали, бо розголосу по цій справі ніякого.
Відповісти
яка несподіванка
Відповісти
Карму ніхто не відміняв...
Відповісти
Щож це за країна така Укрїна?
Відповісти
А хто ще надіється на чесні органи і суди ,де все смердить корупцією ,а такі ось папугми з грішми можуть безкарно збивати людей ,бо тато підмаже кому треба .Треба як в Китає ,взяв хабар і до стінки ,ось тоді ця наволоч буде боятися .
Відповісти
https://rivnepost.rv.ua/news/v-ostrozhtsi-den-zhalobi-za-yunakom-yakoho-zbiv-na-smert-pyaniy-holova-iliv-holovi-u-skorboti
І далі Головує
http://yaroslavycka.gromada.org.ua/silskij-golova-12-37-54-14-02-2018/
Відповісти
В нас не має правоохоронних органів, в нас є дітки, які закінчили академії МВС за батьківське сало, і маємо результат - два слова на папері зв'язати не можуть. Самі їх наплодили
Відповісти
А 16 ти річного підлітка, який на смерть збив жінку на соборності взяли під варту на два місяці, бо він з бідної сім’ї. Алфьоров проплатив і все Ок. Продажні судді роблять приватний бізнес, а оголошують рішення іменем України. Суки ненаситні.
Відповісти
Останні новини
Донька бізнесмена Алфьорова, яка на смерть збила людину, – досі не підозрювана у важкому злочині
09 лютий, 2022, 12:32