Янукович у Луцьку: центр міста стоїть у заторі. ФОТО

Янукович у Луцьку: центр міста стоїть у заторі. ФОТО
Центр Луцька завмер у величезному заторі через приїзд у місто президента України.

Так, «тягучка» розпочинається від Центрального універмагу «Луцьк», авто стоять на вулиці Винниченка аж до проспекту Перемоги. Дещо менше авто вишикувалося на вулиці Стрілецькій.

Кільце біля кінотеатру «Промінь», а також проспект Грушевського повністю «очистили» від транспорту.

Нагадаємо, Віктор Янукович сьогодні, 12 вересня, з робочою поїздкою перебуває у Луцьку. Серед іншого, де побував президент, ‒ Волинська обласна клінічна лікарня, яка, як відомо, знаходиться на проспекті Грушевського.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 45
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щастя привалило не пройти ,не проїхати.
Відповісти
Люди пересідайте на велосипеди і по тротуару мона проїхати і в заторі не стояти. я сьогодні свого шефа на байк пересадив тепер будемо рулити разо. Йому так сподобалось що вже виділив фонд на душову та переодягалку. Та, що не усі у програші. вантажі правда пустили по окружних і району а так то є і позітів.
Але велике прохання до мера щоб заборонив подібні приїзди президента а бо хай їздить лише у високосний рік )
Відповісти
Нехай о другій-третій ночі.
Відповісти
Чого ж народу боятися? Візьми охорону і зустрінься з лучанами!
Відповісти
Цікаво ,лизнувши,що подарує йому Борис на цей раз.Що там ще у нас залишилось?
Відповісти
Тож написано - завод Мотор. Він поки ще державний. Поки ще...
Відповісти
Ховайся,покірне бидло, цар прівалілі к тєбє в гості.
Відповісти
Тяжко буди правоохоронцем у кримінально-корумпованій державі,замість наведення правопорядку-охороняєш непотріб. Мої співчуття людям в погонах.
Відповісти
там немає вже кому співчувати.яке приїзджає,таке й охороняє.хто був порядний,вже давно забули про свою роботу правоохоронцями
Відповісти
Хіба це президент?
Відповісти
Чмошнікі ці люди в погонах. Країна - залежить від них повністю. Тому що любий переворот в країні починається із підбурення міліції. А ці чмирі за 4000 ГРн в місяць готові сраку лизати владі. ЗАмість того щоб не коритися цим Олігархам і піти з народом.
Відповісти
Тобто ви за анархію в міліції?
Відповісти
Тетяна, якщо ви ще не звернули увагу то я вам підкажу: анархія вже давно в міліції...
Відповісти
Клімчук має вибачитись перед водіями за непроханого гостя!!!
Відповісти
П1зда
від цума до проміня майже годину їхав
Відповісти
а пройтися впадло було? скоро зима і так в своїх норах сидітимете. прогулявся б краще в останні теплі дні року
Відповісти
На вокзалі стояло 8 мікроавтобусів (Луцькекспрес, Луцьк - Харків) із дітьми. Напевно скоро будуть махати прапорцями та дякувати гаранту за щасливе дитинство...
Відповісти
ганьба,хай би пішки походив-наше місто гарне,і люди "щось" хорошо гарантові розказали...який він х...й(хоробрий тобто) з охороною в надцять десятків людей, тп-ху...ганьба!!!
Відповісти
Хай вертольотом літає, дупа товста.
Відповісти
А чого перед свиньми бісером розкидатися? Хіба не Волинь оскандалилась з нападом на іноземного президента? А тепер давай до нас ставлення як до людей. Пляма на репутації – як на білому полотні, якщо вже з‘явилася, то безслідно не зникне ніколи.
Відповісти
Цього "гаранта" ніхто сюди не звав і тут його ніхто не вибирав. Так, що не має чого сюди їздити і тим більше вішати дурнуваті біг-борди.
Відповісти
ну, так яйцем і він вже ранений
Відповісти
Через одну тосту задницю стільки незручностей для людей. Вийшов би з машини і прогулявся репаним тротуаром та й побачив би реальне життя, а не показуху, влаштовану сраколизами.
Відповісти
Був сьогодні наш бацька на авіазаводі "Мотор". Так заходи безпеки були офігенні - людям заборонили виходити з приміщень, на перехрестях заводських доріг стояли мєнти (не нижче підполковника), всі вікна сказали позакривати і де є жалюзі - теж позакривати. Відібрали 40 чоловік "надійних" людей для організації мітингу і розмови з його величністю, щоб задавали "правильні" питання і знали "правильні" відповіді. Зранку працівників пускали на прохідній не тільки за пропуском, але треба було мати ще й паспорт. Кортеж чорних автівок возив його на великий швидкості від цеху до цеху. Простому люду навіть не вдалось побачити його величність навіть здалеку, не те щоб поговорити. От така картинка...
Відповісти
Вы бы видели что делается когда он катается на московской в Киеве. чтобы в Луцке его сбили.
Відповісти
Цікаво, для чого 100 фоток транспорту, що стоїть???Диваки...
Відповісти
Така ж картинка, як на заводі "Мотор" була й в обллікарні!Всі кабінетики блищали для президента, а хворим дуля з маком...Які там гардини, та ще й натяжні стелі.Ото барствують, а з людей останні соки тягнуть за медичне обслуговування!!!
Відповісти
хворі на головоньку лучани! Їхні очільники не знали, що до них їде Президент. Якийсь десяток возиків з моторчиками в місті і такі проблеми. Жуть...
Відповісти
Ну і постояли трохи у заторі - зате багато питань Президент для Волинян вирішить після цього візиту! А хто не розуміє - то флаг у руки і транспорант на плечі і йдіть на той "мітінк" на Київську...!:))) http://www.volynpost.com/news/20030-yanukovych-v-lucku-opozyciia-mitynguie-foto
Відповісти
Ти,випадково, не в Ліпінах лікуєшся?
Відповісти
В облдержадмінісрації
Відповісти
Да майже у кожній країні така ситуація з візитами президентів, а тут гвалт підняли...?! Що за люди???:(
Відповісти
У кожній пострадянській країні, уточнюйте!
Відповісти
Останні коментарі від партійних сраколизів!!!
Відповісти
Каще-б не Луцьк паралізувало-а його в Луцьку.
Відповісти
Комедія та й годі...
я студентка, так от пара мала закінчитись в 13:10, а деканат дав вказівку, продовжити її до 13:30 без перерви. Тому що, якраз їхав президент, а ми могли десь не в тому місці дорогу перейти чи ще щось. То як це взагалі можна назвати? ЖАХ!
Відповісти
з- найбільшого університету. Сиди і сучи ногами...
Відповісти
Я в шоці! Ото зробили типу "краще" що б не було тисняви!!!! Балбеси, ну що за мозок, ну залишили б все як було просто зробили б ескорт із міліцейських машин в все, проїхав бі собі той.А то людей в центрі багацько, машин теж, та в цілях безпеки, вже якщо так взяти то в такке скупчення гірше ніж як завжди в звичайний день! ТЬФУ!!!!
Відповісти
Таких москалюг ще 59 років тому розстрілювали на Волині, а воно приперло!
Відповісти
Да вы нацист, батенька! Вас и таких, как вы необходимо было истребить еще в зародыше!!!
Відповісти
справжній дебілізм((((
Відповісти
А в Луцке, по теме, одни "Богданы" ездят? А тем, кому места на дорогах нет в Киев перебрались? КРУТЬ!!!
Відповісти
Нехай наш губернатор розкаже Президенту як він відкриває на Волині 411 сміттєвих полігонів (змертвляючи землю та забруднюючи воду((смітники як правило по 2.5 га серед орних земель біля посіву пшениці та огородини) в сільській місцевості. І скільки на цьому вже відмито грошей.На смітниках крадуть пісок та родючу землю а в урвища закидають сміття (яке збирають у населення за гроші), і це замість того що б переробляти втор сировину(сміття) вони її закопують в землю !Я вже напротязі шести місяців звертаюсь до губернатора з листами про спосіб вирішення даної проблеми з допомогою виконавчої влади , але йому це не цікаво!Моя пропозиція а саме: відновлення скупок вторинної сировини у населення на основі сільських рад та створення структурного державного підприємства з подальшої переробки та реалізації втор сироини. Для того що б я це зробила сама як підприємець мені потрібно втручатись в корупційну схему сільських рад ,міліції та прокуратури, та якимсь чином забрати в них бізнес? Коли я зустріла Бориса Петровича біля ОДА і запитала: Чому таке рішення про створення 411 полігонів і як це втор сировину закопувати в землю? то він відповів : відстань вже від нас "деточка"зі своїми смітниками це рішення районих рад, після чого дав вказівку не відповідати на мої письмові звернення ! Отже, я зрозуміла, що губернатор їх кришує!Але я не здамся бо у мене двоє не повнолітніх дітей які живуть серед двох сміттязвалищ і ще третє хочуть відкрити! І зупинити цю екологічну катастрофу мій обовязок!!!Тим паче що я знаю як це зробити!Всіх не байдужих до майбутнього України прошу звертатись 0502882380
Відповісти
Вітя Піларович приїхали однако!!!
Відповісти
Останні новини
Янукович у Луцьку: центр міста стоїть у заторі. ФОТО
12 вересень, 2013, 13:25