Лучанку в одних капцях вигнали з помешкання

Лучанку в одних капцях вигнали з помешкання
В одних капцях та халаті вигнав з помешкання 54-річну Ганну Шевчук директор Луцького центру Нерухомості Андрій Пінський.

У четвер вранці, 12 вересня, прийшов та силоміць відібрав ключі від її двокімнатної квартири у центрі Луцька по вулиці Грушевського 1, кв. 162, - пише Gazeta.ua

Частину речей вивіз у невідомому напрямку. Усі документи залишились замкнені всередині, каже донька жінки Мар'яна.

"Мама стоїть під дверима в одному халаті, весь час плаче. Її фактично викинули на вулицю без нічого. Всі речі, сімейні цінності, все замкнуто всередині. Я викликала міліцію, але вони поки не можуть нічим зарадити. Мамі немає куди йти, я живу у Києві. Рідний брат в області, - розповідає Мар'яна.

Житло було під заставою кредиту. Його родина Шевчуків взяла в 2007 році. Частково виплатили, але після кризи у 2008 році Ганна Шевчук втратила роботу, не змогла платити за кредит і згодом банк повідомив, що виставив житло на аукціон.

Перші торги навесні не відбулися. На другому аукціоні, за словами Андрія Пінського, квартиру купили за 25 тисяч доларів. Але підтвердження документально родина так і не отримала. Виявляється, квартиру виставили на продаж за 39 тисяч доларів.

"Минулого тижня мені подзвонив якийсь чоловік, представився новим власником квартири Андрієм Миколайовичем Пінським. Вимагав, щоб я терміново їхала у Луцьк, погрожував, що якщо я не приїду, маму викине з хати. Я в нього питалась хто він? Каже: директор Луцького центру нерухомості. Я тоді його попросила хоч якісь документи мені вислати, що собою вони представляють. Цих вихідних таки приїхала, а він мені жодних документів, що придбав квартиру, не показав, але далі каже, щоб ми забирали свої речі і вимітались звідси", - зазначає донька.

Дівчина розповідає: чоловік їй кілька разів погрожував, обіцяв запроторити до в'язниці.

"Казав, що мене чекають кримінальні розбірки, щоб я завжди оглядалась, а то можуть напасти невідомі. Обіцяв мою маму запроторити до психлікарні, щоб вона стала неосудна. Потім казав, що дасть грошей, але щоб ми швидше звільнили житло, то зніме мамі житло і допоможе з роботою, бо він - людина віруюча. А чого ми маємо покидати власне житло, якщо не бачили документів, за якими він є власником? Навіть якщо так, виселяти з квартири можуть тільки з рішенням суду, але я, як не шукала, справи такої не знайшла", - додає донька.

"Сьогодні я дізналась, що ми з братом вже виписані з квартири без нашого відома і не відомо, чи на законних підставах", - додає вона.

ВолиньPost зателефонував до Андрія Пінського, аби почути його позицію з приводу описаної ситуації. Утім чоловік відреагував на запитання агресивно.

"Будьте обережні з тим, що ви пишете, що передруковуєте. Бо матимеме проблеми в суді. Квартира куплена законно. Не питайте в мене дурного. Не витрачайте мій час", - заявив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: проблема
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 64
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це махінатор ще той!
Відповісти
Цей тип всім обіцяє кримінальні розборки. Всі колишні клієнти його банять в "Контакті".
Видає журнал. Кожен номер роблять нові журналісти, яких кидає на гроші.
Журналісти, невже ви не можете солідаризуватися і розрекламувати цього типа так, щоб напівкримінальний бізнес його якщо і не потерпів збитків, то хоча б трохи призупинився?
Відповісти
Добре, що хоч капці дозволили взяти...Без капців була б біда!!!
Відповісти
Панаєхавший з Горохова "віруючий" в мамону Пінський дозволяє собі нахабство, яке світить криміналом, або фізичною розправою за честь порядних людей.
Відповісти
Та в Горохові ж якраз і човпли його по-чорному на дискотеках, тому він і утік спочатку з 9-го класу вчитися в бурсу, а потім на заробітки в Ірландію
Відповісти
Козалуп - гнилое погоняло какое-то
Не позорься
Сглазишь себя
Відповісти
Це, вибачте за слово, чмо "пінське" скоро дограється шо настукають по своїй гарній гриві, і це будуть в першу чергу колишні працівники або клієнти, тим більше шо за ним ніхто серйозний не стоїть. Понастворював фірмочок, на роботу в які понабирав за мізерні ЗП студенток, яких окрім того набирає винятково за критеріями зовнішності, для того щоб мати під рукою "Свіжу кров". Думаю недовго ще протянуть його "Луцький центр нерухомості", "Луцький кадровий центр", Журнал "Профі",туристичне агенство "VIP tour". Видно вже забув шо сам понабирався кредитів в банках Луцька під липові довідки з Ірландії, де мив туалети в місцевих пабах. Нікому не пораджу звязуватися з цим горохівським аферистом.
Відповісти
про студенток добавлю, моя знайома до нього влаштувалась на роботу, а через тиждень звільнилась - вимагав з ним спати.
Відповісти
і цей Андрій Піський ще когось судом лякає?))та за ним вже давно тюрма плаче,і взагалі дивно,як йому ще ноги не повисмикували!
Аферист широкого профеля:
Він не тільки директор Луцького центру Нерухомості,ще
директор Луцького кадрового центру (пошук та підбір кваліфікованого персоналу,допомога у працевлаштуванні)а також Головний редактор журналу PROFI,(Глянцевий журнал про успішну професійну діяльність представників бізнесу і культури.)А хтось із вас бачив у продажі ці журнали PROFI?
Бо журнал то комерційний,з проплаченою рекламою з проплаченими замовними публікаціями(одна розгортка чого варта від 5 до 8 тис.грн)А який там позахмарний тираж вказаний -(багатотисячний НАКЛАД примірників)та тільки ніхто його ніде і небаче))Насправді видається 30 штук журналів,урочисто вручаються клієнтам,які оплачували рекламу та публікації і АД"Ю!!!
Та саме основне: нагадити він встиг у всіх цих сферах своєї шахрайської діяльності!
Смішно навіть читати,як він презентує себе і свою команду Луцький Центр Нерухомості:
http://lcn.biz.ua/index.php/pronas.html
вул. Кривий Вал, 34, каб.204 у бізнес-центрі Гранд Персона




Відповісти
Казочки б тобі писати!!!
Ти де такі ціни бачив(ла)???
і взагалі розмова йшла про квартиру!
До-речі гарно пишеш,відразу хочеться орфографічним словником "вальнути",особливо слова:профеля,небаче.Мабуть,пише колишня сусідка чи сусід,
що дуже заздрить тому,що Пінський в Луцьк вибрався!!!!!!!
Відповісти
це хто там такий "розумний",що "До-речі" через дефіс пише?)))
а заздрити скоро буде сам ПІСЬКИЙ,тим хто залишився на волі)
Відповісти
Всі обурені, а чудак капітал збиває... і мордочка ще не бита...
Відповісти
Та в Горохові ж якраз і човпли його по-чорному на дискотеках, тому він і утік спочатку з 9-го класу вчитися в бурсу, а потім на заробітки в Ірландію
Відповісти
Андрій Пінський!!!!
Люди як Ви можете звертатись до цієї особи!!!!
Не перший рік знаю цю людину, в голові лише особисте збагачення і пошук нових дівчат!!!!
Оминайте десятою дорогою його офіс, що знаходиться в бзнес центрі Гранд Петроса на 2 поверсі. Є безліч інших агенст нерухомості, які кваліфіковано нададуть Вам послуги і візьмут кошти по факту, ніколи не давайте наперед, так би мовити за інформаційні послуги!!!
Все у наших руках!!! І чим менше ми будем звертатись до подібних аферистів, тим менше проблем буде по життю!!!
Відповісти
Згідний!!!
Відповісти
Одним словом - гандон!
Відповісти
До речі, журнал "ПРОФІ" - в конкретних мінусах, тому кредиторам даного підприємства слід звернути на це особливу увагу
Відповісти
На Цей матеріал повинні були б звернути увагу люди Президента. І допомогти.
Відповісти
Ушли те времена...уж давно заросли бурьяном терриконы Донбасса, превращённые в братские могилы.
Людям Президента не до мелочёвки.
Відповісти
Пінський -великий аферист! Він видає той журнал "Профі" може вже й рік, а персоналу,який би цим займався так і не набрав. Постійно з'являються оголошення, що для журналу потрібні працівники. Він людей набирає, грошей їм не платить, а потім каже "до побачення". Махінації великі! Потім колишнім працівникам погрожує, щоб вони мовчали. Його сестра ще з ним працюює. Така ж сама як він. Ніколи з ним не співпрацюйте! Мені розповідали про це люди, яким можна довіряти. Ще дуже цікаво що то за агенція "Віп Тур"...Куди він своїх клієнтів відправляє. І чи є й там постраждалі. Цікаво було б почитати. відгукніться!
Відповісти
Славко, наталка, тетяна, віктор .........
Відповісти
А кредит на что был взят?
Відповісти
Пінський це реальний УРОД!!!!!!!!!
Відповісти
віруюча людина, напевно по піздаку ще не получав
Відповісти
ця квартира ще стоїть у них на продажі!!! http://vk.com/lutsk_lcn?w=wall132208315_3792
Відповісти
мда.. гівнюк канєшно) Моя знайома ходила до нього на співбесіду і вийшла звіти просто шокована. На співбесіді Пінській під столом "самозадовільнявся", кажучи культурно. І зразу сказав "На що ти готова заради карєрного росту?". Хотілося б побачити його вживу: цього бісменмена і героя-коханця в одному обличчі:)
Відповісти
Там немає на що дивитися особливо :
http://lcn.biz.ua/index.php/pro-nas.html. Дуже любить любуватися своїм милим фейсиком на сторінках власного глянцю та підконтрольних веб-ресурсів.
Відповісти
Пропоную звернути увагу податкових органів на діяльність цього горе-бізнесмена. Думаю його гарна обгортка ще недовго буде рятувати, і в один прекрасний день він може просто зникнути, і тоді буде багато ошуканих...До речі, він нещодавно взяв на свою сестру Маряну Тойоту нову в атосалоні, цікаво чи не в кредит, якщо так то можна здогадуватися яка буде його (кредиту)доля зважаючи на власну кредитну історію Андрійка...
Відповісти
А сам пінський розїжає на чорній ауді моделі А6, не думаю, що з його горе кредитною історією він міг би собі дозволити взяти у кредит і її. Напевно знову "розвів" своїх клієнтів на гроші і шикує на дорогому авто. Прохання до державних структур, серйозно підійти до даного горе-бізнесмена і перевірити всю його діяльність, а то прийде Ляшко і наколе його на вила))))))
Відповісти
http://vk.com/garyachi_tyru
http://vk.com/album71906751_171311889
Відповісти
Тут ознаки цілого букету злочинів говорять самі за себе. Потерпілій не треба лінуватися, а просто звернутися із заявою до правоохоронних органів. Вивезення майна - Стаття 186 КК Грабіж, виселення ст. 353 КК - Стаття 353 КК Самовільне присвоєння владних повноважень або звання службової особи, погрози фізичною розправою. Також, не зашкодить сходити на прийом до очільника нашого міськвідділу та привідкрити особисто йому очі на щодо діяльності такого непотребу. Цей вискочка однозначно не мав права чинити такі дії без рішення суду щодо виселення в примусовому порядку. Навіть, якщо таке рішення і було б, то здійснювати виконавчі дії щодо виселення особи із житла мають право здійснювати лише працівника державної виконавчої служби у передбаченому Законом порядку. А тому "бізнесмену" потрібно починати добре прикривати свій хитро... зад, бо предмет з пропеллером уже летить в його сторону.
Відповісти
Той Пінський під час співбесіди каже, що не буде жодної угоди трудової. І в той час говорить, що якщо ви хочете в мене працювати, приносьте свій паспорт, я зроблю копії!

Може він кредити бере на інших осіб без їх відома?? Мутний дуууже тип. Це капець!
Відповісти
Я теж чула як в "Профі" кидають журналістів!!!Є там така дамочка, яка два місяці, замість зарплат годує обіцянками студентів-журналістів, а потім їм з "нічим" (лише зі стресом від погроз) доводить до звільнення. Два місяці карячаться та залучають клієнтів в журнал. А їм замість грошей - СКАНЕДАЛ та погрози!!!!КИДАЛОВО, КОРОТШЕ!!!
Відповісти
Ганна Шевчук, доречі була боса!!!Цей урод їй навіть взутись не дав!!!!Його б маму так чи жінку!!!Вбивати таких треба!!!Гандоніще!!!!
Відповісти
Шановні можливо цей Пінський і така людина, як ви описуєте, але першопричина даної ситуації це самі люди, які взяли кредит і не погасили його. А як відомо, в наш час за все потрібно платити, а кредити повертати, "ринкова економіка".
Відповісти
Згідна. От вони кредит не повертають...а люди які гроші на депозит поклали не можуть забрати бо вони кредит не платять....вот так....Давайте всі візьмемо кредити і будемо кричати що виганяють з власної хати....Пінського не вигороджую, але перша причина це КРЕДИТ
Відповісти
Цыпа, ты умничка
Фраер гнилой, но уже засвечен, лошара,
а вот за долг мамин к доце за ответом могут придти,
за долг отвечать надо
Відповісти
Так з людьми не можна! Де документи всі? Пінський зараз як піджарений ганяє, щоб це діло "замяти".
В славнозвісній рубриці "Стрильний Луцьк" була колега Пінського з Центру нерухомості Поліна Алпатова http://www.volynpost.com/news/19239-stylnyj-luck-portret-dnia-polina-alpatova.
Відповісти
А,Поля, тут до чого - ти б ще прибиральниць Гран Персони приплів
Відповісти
Поліна разом з Пінським працює. От до чого. Він її великий начальник
Відповісти
Дійсно причина такої ситуації - непогашений кредит, а як неслідок - примусова реалізація квартири, про яку колишніх власників пані Ганну та її обурених дітей, впевнена, працівники банку неодноразово попереджали, це по-перше...а по друге, купити це майно могла і будь яка інша особа, яка б теж стикнулась з проблемою виселення неадекватної схильної до пияцтва Ганни Шевчук...ну і куплена квартира була, повірте, законно...
Відповісти
ХХХ, Лорен, Анастасія. По змісту та структурі викладеного тексту помітно, що пише одна і та сама людина з метою якось вигородити таварісча "бізнесмена". Аяяй. Будь, то кредит, чи інші цивільно-правові відносини, але все має бути згідно Закону. Для цього в цій державі існують закони та судова гілка влади.
Відповісти
Я абсолютно не знаю Пінського. А якщо погортаєш історію всіх статтей не одноразово знайдеш мої коменти. Просто пишу думку. А якщо так взяти і посудити по вашій логіці, то всі коментарі проти пана Пінського значить також пише одна і та сама людина дочка постраждалої жіночки.
Відповісти
Скрізь обман, в заголовку написано "в одних капцях", а у статті ще й халат є.
Відповісти
Шановна Мар'яно, бідна Ваша мама стоїть під дверима в одному халаті, боса, весь час плаче...шкода , що в алкогольному сп"янінні...цікаво де ж ви були останні 5 років як вона безбожно пила, і перетворювала свою квартиру на притон...
Відповісти
Журналісти вперед!
Я б назвав ЛУЦЬКА ЯМА НЕРУХОМОСТІ, бо такого як дозволяють вони собі,ніяке нормальне агенство не дозволяє...Це жах і ганьба для міста!!! може купив і законно, але чому документи не показує і зазвичай виконавчі органи висилають, а не новівласники...Ні ногою до того закладу!!! як ще їх тримають в ГРАНД Персоні??? антиреклама ще та...
Відповісти
http://www.asnu.net/companies/index/cat=2/city=1995/ ось перелік сертифікованих агенств у Луцьку....
Відповісти
Дело говоришь - без мусоров с квартир не выселяют
Відповісти
Мене дивують люди, які взагалі нічого про цю справу не знають за те коментарі пишуть як знавці у цій справі, я сусідка цієї жінки, і скільки клопоту своїми п'яними дибоширствами, як вона завдавла, то таку людину ще пошукати треба, мені все рівно хто купив цю квартиру, але надіюсь у моєму під'їзді нарешті настане спокій
Відповісти
http://vk.com/photo71906751_304476007 ОСЬЦЕЙ ДЖИГІТ ПІНСЬКИЙ, СКОРОТАК ПО ВУЛИЦЯХ ЛУЦЬКА ВІД ЛЮДЕЙ ТІКАТИМЕ...
Відповісти
та доці бачте все рівно, що з її мамою, її більше цікавить скільки вона отримає відкату за виселення своєї мама, хоча сама вже давно від неї відмовилась
Відповісти
Пінський сам понабирав кредити по Банках...нічого нікому не платить...брав кредити щоб не вертати...має здатність легко входити в довіру...особливо до жінок...з першого вигляду можна сказати що він святий...насправді шахрай...
Відповісти
Пінський - це настоящий ЛОХ, його взагалі треба ізолювати від людей. Люди, немайте з ним справу, ато пожалкуєте, він усіх обманює і принижує, він бальний на всью голову.
Відповісти
цей хрін не міг купити квартиру на себе, бо має безліч кредитів в банках (близько 100 тис. дол.), він об'явив себе банкрутом і нічого не платить. Тому, будь-яка нерухомість в його власності підлягає конфіскації. Весь теперішній бізнес, нерухомість, авто оформлені на маму та сестру.
Відповісти
по закону він НІХТО просто безробітний БОМЖ хоч і вдае з себе великого й успішного бізнесмена з парою офісів в Гранд Персоні. Цікаво чи тепер надовго він там?
Відповісти
Пане Бровін викиньте цей непотріб зі свого центру бо цей непотріб скрізь вставляє БЦ Гранд Персона.Він прикривається ВАМИ як щитом і в людей незнаємих з цим махінатором може скластись дурна думка.
Відповісти
Шановні свідомі репортери!!! Замучте Пінського статтями з реальними історіями, як кидають, охочих буде багато... Таким агенствам не місце в Луцьку... Є нормальні, з якими працював і проблем нема, а тут одне ге...
Відповісти
Читаєш усі ці коментарі і приходиш до жахливого висновку, наскільки людям приносить задоволення обливати інших брудом...Кожен з учасників вищезазначеного такби-мовити діалогу абсолютно нічого не знаює про цю справу, так з якого переляку ви пишете усі ці коментарі,які в більшості торкаються не самої суті справи, а соби А.Пінсього???... Людина, яка морально і духовно зріла, свідома в своїх діях, не дозволить собі цього, навіть якби у неї був неприємний досвід спілкування з гр.Пінським...Психологія така: людина про яку говорять, або викликає заздрість, або цікавість...
Відповісти
Оце так... Навдала спроба самозахисту чи то самого Пінського чи то сестрички(хоча її трохи навіть шкода). Але ж таки Луцьк таке собі маленьке містечко і не обов'язково знати в лице а слава лине тай лине.... ото ж пан Пінський умудрився щоб так "прославитись" треба ще постаратись. Простіше кажучи, певне таких дибілів Волинь ще не бачила... радійте, пане Пінський!!! Бо ж ви так прагнули слави та визнання. От тільки я б вас, пане не називала ні аферистом, ні тим більше бізнесменом..., бо це для вас занадто. Ви ж просто дурник, неляканий ідіот, що подумав, ніби його схемка спрацює. О великий махінатор :))) Зате слава ще та! Вітаю!!!
Відповісти
Ось ще тема про цього "добродія" - http://board.lutsk.ua/topic/93212-kto-chto-znaet-pro-luckii-centr-nedvizhimosti/page__st__90#entry1052912643
Відповісти
Да , він знає сам , що він такий яким ми тут всі його описали. Повірте цим він живе і він цим щастливий. Можливо йому трошки дістанеться, але він використовує системні помилки законодавства і права. І використовує порядність і щирість пересічних громадян. Біля нього зібрані і ніби то поки, що дружать з ним такі самі бувші (смертельна зараза для суспільства ) і не бувші СБУ шники і Убоз івці і службовці судів і виконавчих служб. Як натрапляє на сильних світу цього - повірте він миленький і солоденький.
По цій ситуації все просто- гарний юрист скаже/ торба бабулі.
Суть заключається в підписанні нібито договора про консультацію, який ми не читаємо ,а віримо що нічого страшного, але насправді це кабальний і безстроковий договір втрати нами Нашого майна або грошей.
прохання : люди думайте і читайте!!!
Відповісти
I’m really impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Either way keep up the nice quality writing, it is rare to see a nice blog like this one nowadays..
maillot france 2014 http://www.cwstudio.it/fr/maillot-equipe-de-france-pas-cher/
Відповісти
Добрий вечір, мене звати Ібрагім мій Київ, я просто хочу, щоб інформувати тих, хто потребуватиме кредит. я отримав кредит від надійного позики компанії Richardson Clifford позики компанії. вони дали мені кредит за доступною ставкою 2%. Я також сказав моєму другові про це, і він також отримав кредит. якщо потрібна фінансова допомога, зв'язатися з ними в даний час по електронній пошті: [email protected]
Відповісти
Добрий вечір, мене звати Ібрагім мій Київ, я просто хочу, щоб інформувати тих, хто потребуватиме кредит. я отримав кредит від надійного позики компанії Richardson Clifford позики компанії. вони дали мені кредит за доступною ставкою 2%. Я також сказав моєму другові про це, і він також отримав кредит. якщо потрібна фінансова допомога, зв'язатися з ними в даний час по електронній пошті: [email protected]
Відповісти
Останні новини
Лучанку в одних капцях вигнали з помешкання
12 вересень, 2013, 18:55