Журналіст в ефірі порівняв дії «Беркуту» із методами фашистів. ВІДЕО

 Журналіст в ефірі порівняв дії «Беркуту» із методами фашистів. ВІДЕО
Ведучий новин 5 каналу Артем Овдієнко не стримався в ефірі: порівняв дії силовиків із методами, які застосовували німецько-фашистські загарбники щодо українців.

Розшифровку монологу ведучого подаємо повністю і без змін:

«Нова розвага українських міліціянтів: роздягнути затриманого активіста, вивести голяка на мороз і сфотографуватися з ним. Започаткували цю тенденцію кілька днів тому міліціянти, які побили, роздягли, облили водою та вивели на мороз кількох будівельників на Грушевського.

Потому у Facebook повідомляли про ще кілька схожих випадків, але офіційно такі закиди міліція спростовувала.

І от сьогодні продовження нової такої міліцейської розваги: в інтернет виклали відео знущань з боку «правоохоронців». Голого чоловіка ‒ це доброволець з 4-ої козацької сотні самооборони Майдану ‒ Гаврилюка Михайла виводять голого на мороз, б’ють, потому фотографуються з ним. Кілька десятків правоохоронців за цим просто спостерігають, кілька фотографують, а деякі навіть обличчя свого не приховують. Чи то не вважають свої дії злочином, чи то настільки впевнені, що покарання за такий злочин не отримають.

Маю зазначити, що, як журналіст, я не маю права коментувати цей випадок і це відео, але хочу нагадати: німецько-фашистські загарбники полюбляли робити світлини на фоні закатованих українців, спалених хат, і людей на мороз виводити голяка і обливати водою.

Жодних натяків, так, історична довідка.

І вже із сучасної історії: у в’язниці Гуантанамо, що на Кубі, коли дізналися про катування полонених, вояків судили. На півроку за ґрати потрапив ізраїльський вояк, який лише фотографувався з полоненими. В Грузії через інформацію про катування поліції над в’язнями спалахнув народний бунт, що призвело до відставки тамтешнього міністра внутрішніх справ і коштувало президентові Михайлові Саакашвілі народної довіри».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Євровійна
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скажіть а підпалити солдата коктейлем молотова і журналісту стояти зверху на автобусі над палаючими хлопцями і знімати, це як називається?
Відповісти
Це називається, що в тебе, регіональна шльондр, відсутній мозок! На те він і журналіст, щоб все знімати!
Відповісти
Які правила я порушила у попередньому коментарі, що його видалили? У вас цензура.
Відповісти
Это как раз тот 'безвинный' паренек,что подпалил коктейлем Молотова двух беркутовцев.Один из беркутят сейчас в больнице в ожоговом отделении.Если бы в вас кто то такое бросил вы бы наверное ему спасибо пошли говорить?
Відповісти
А докази? Чи ти просто так бовкнув?
Відповісти
Цей "солдат" присягав на вірність народу України, якого вони (виродки)тепер катують!
Відповісти
Останні новини
Журналіст в ефірі порівняв дії «Беркуту» із методами фашистів. ВІДЕО
23 січень, 2014, 22:06