На віче у Луцьку «зафукали» Шибу і Козюру. ВІДЕО

На віче у Луцьку «зафукали» Шибу і Козюру. ВІДЕО
Під час оголошення складу виконавчого комітету Народної Ради Волині на віче у Луцьку присутні "освистали" двох членів виконкому - Богдана Шибу і Андрія Козюру.

Віче відбулося у неділю, 26 січня на Театральному майдані у Луцьку.

Перед присутніми виступав народний депутат Євген Мельник. Він повідомив:

"Вчора була створена Народна рада з числа депутатів опозиційних фракцій і незалежних депутатів Волинської обласної ради".

"Ріщенням ради було створено виконавчий комітет, очолити який було запропоновано мені", - повідомив Мельник.

"Виконавчий комітет Народної Ради в області переймає на себе владу в області. Це є альтернативний облдержадміністрації орган. І ми будемо поступово на себе переймати владу в нашій області", - сказав нардеп.

"Рішенням Об’єднання "Майдан" обрано першими заступниками голови виконкому Швидкого Віктора Васильовича, який був координатором київського Майдану, був двічі начальником управліня внутрішніх справ області", - повідомив Мельник.

"Ще одним першим заступником прийняте рішення обрати Алєксєєва Ігоря Володимировича", додав депутат.

"Також прийнято рішення обрати Собуцького Миколу, який буде начальником аграрного управління, Богдана Шибу прийнято ріщешня обрати заступником…",

Мельник не договорив: юрба стала незадоволено гудіти, почулися свист і крики "Геть!", "Ні!", "Проти!" "Фу!" тощо.

Мельник став казати:

"Товариство, хвильку уваги… Я думаю, що ми врахуємо всі ваші побажання... Наступне: гуманітарний напрямок очолить Андрій Козюра…".

Юрба знову вибухнула криками незадоволення, на цей раз ще сильнішими.

Мельник продовжував:

"Шановне товариство, наступне. Молодіжний напрямок очолить Майя Москвич!"

Цього разу усі схвально загукали і зааплодували.

"Шановне товариство… Дві пропозиції, на які була бурна реакція Майдану, я думаю, що ми на засіданні Об’єднання "Майдан" сьогодні чи завтра будемо переглядати і додатково вас повідомимо", - заспокоїв людей Євген Мельник.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 40
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому область має підпорядковуватися луцьким політичним проституткам? Серед моїх знайомих (при тому що ми проти ПР) є багато прихильників їхати в Луцьк і дати протест проти ШИБонутих, ГУЗЬьонутих, БОНДАРнутих і їм подібних карєристів.
Відповісти
Козлюра з Буратіном прокозлився. . Майдан не пропустить пристосуванців. А Швидкий професіонал ???? Не розумію чим він кращий за діюче міліцейське керівництво?! Яка між ними світоглядна різниця???? Чи не він виховав цілу плеяду міліціонерів -перевертнів. Чи не при ньому Остаповичі брали по 3-5 шт. зелених за присвоєння чергового звання, відкривались замовні кримінальні справи і за гроші закривались інші, явно кримінальні. Чи не при ньому Беркут абсолютно безкарно грабував мирних громадян (проходили підготовку перед майданом). Комусь дуже хочеться працевлаштувати ментовського екс-генерала, який два рази був нач. обласної міліції. Чи не тому що Юга Луценко будучи на Волині оголосив його своїм другом. Так і Луценко двічі будучи міністром абсолютно нічого не зробив для реформування абсолютно прогнившої системи МВС. Бачу хлопці не зробили ніяких висновків і думають , що люди гинуть на майданах для того , щоб ціною власних життів дати недолугим прокравшимся чиновникам третій шанс. Пане Мельник невже не має на Волині хоч одного чесного офіцера СБУ , армії чи міліції здатного очолити самооборону? Бачу вже найближчим часом прийдеться виносити разом з кріслами нове старе керівництво.
Зробимо все , щоб одних свиней біля корита не поміняти на інших! Чиновникам які були при владі і хоч трохи "замазані" там не місце! А якщо нові підуть по слідам клімчуків, кривицьких, карпюків , не засвоять уроків ну що ж будемо рвати на шмаття ! Нічого страшного. Порвемо з десяток, інші будуть розуміти що у них є вибір працювати чесно, за високу зарплату і з гідністю піти на заслужений відпочинок. Або ж красти, пиляти бюджетні кошти, брати відкати з різного роду тендерів та держ. програм і бути викинутими повсталим народом на смітник з послідуючою передислокацією на нари!
Відповісти
Швидкій? Це просто друг Бондаря - все зрозуміло!:)
Відповісти
Приєднуюсь до слушних думок. Якщо і обирати, то тих, хто не заплямував свою репутацію і має авторитет серед простих людей, таких мало, але вони є.
Відповісти
Будь ласка,наведіть порядок в Ковелі.
Відповісти
Козюра? Ітіть, буратіно у виконкомі. П-ць, шановні
Відповісти
шиба, козюра... - всё повторяется))))
Відповісти
Якщо куля в лоб потрапляє людині,
Людина втрачає свою герметичність,
Людина думки випускає назовні
І потім не може зібрати назад.

У дірку від кулі о пізній годині
Миттєво влітають питання дотичні,
І мізки одразу ваганнями повні,
І блима в очах нездоровий азарт.

Крізь отвір у лобі азарт і вагання
У світ визирають і мружаться хижо,
І тихо собі викидають на пальцях,
Кому у прем’єри, кому – до труни.

І ніби людина стоїть на Майдані,
І ніби Майдану за звичкою лиже,
Та в черепі вже діловито кубляться
Нові перспективи й нові таргани.

І череп людини заледве не тріска,
І совість витьохкує пісню обсценну,
І губи у битві вагань та азарту
Обрати «своїх» не приховують спроб.

Та все, що в людини творилося в мізках,
І з чим та людина полізла на сцену,
І що та людина хотіла сказати –
Відомо лиш кулі, що влучила в лоб.
Відповісти
Собуцький Микола - начальник аграрного управління. Ви що з глузду геть уже з*їхали? Він ще молокосос, куда його до таких посад допускати??
Відповісти
Це Собуцький-батько. Колишній голова асоціації фермерів, депутат облради
Відповісти
Собуцький Микола - депутат обласної ради. Гузя і Бондаря ніде в керуючих органах немає
Відповісти
Гузь - теж лепутат облради, а Бондар уже був головою облдержадміністрації.
Відповісти
хлопці ну яка різниця був він чи не був. Що поганого вони зробили для тебе? Чи може Гузь накрався вже як Клімчук?
Відповісти
Ігоре! Перестань тут під псевдонімами себе просувати, всерівно получиш "ікс+ігрек+й"! азазаа лошари!!!
Відповісти
"Чи може Гузь накрався вже як Клімчук?"
Ще ні, тому дайте йому дійти до коритця
Відповісти
Прошу ответить Новую-Старую *Народную Власть.1.Нужно ли теперь будет платить взятки в школах(так называемые НА КЛасс)2.Сколько теперь будут брать за аренду Комунального имущества ТЕ которые его Здают без разрешения Романюка или теперь Народного Управления.3.А если и будут брать то сколько и куда платить?.....так деректору школы №9 аренда спортивного зала была 3000гр.наличными.Можно теперь платить 1000?Ждем ответа от Нового-Старого Народного Управления.
Відповісти
Все через певний час пройде. Дай Бого щоб по швидше.
Мене просто дивує як лучани сліпо вірять деяким політикам і йдуть за ними.
Згадаєте мої слова - вони використають вас під час виборів і на другий день забудуть. Обирайте тих, хто справами , а не словами щось робить для міста.
Відповісти
От і видно кому що... Тут мова про область, а не місто! Шиба, Козюра... депутати міської ради то нехай щось для міста роблять! Ще нічого, а вже "далі" мітять?! Гнати таких і подалі!!!
Відповісти
Чому ж Козюру забракували? Він стільки зробив для Євромайдану, одразу зметеикував і в "Буратіно" чай мітингувальникам організував безкоштовний. Люди, ну майте ж совість, такий достойний чоловік!
Відповісти
Н-да!...Дрібнішає електорат. Раніше продавались за гречку, памперси, а зараз виставив чаю і буратінь далі!
Відповісти
Шиба багато зробив для майдану - недаремно кажуть, що добрими справами встелена дорога до пекла....
Відповісти
признайся ти шиба?
Відповісти
Богдан Падлович вже був при владі
Відповісти
Погано, що хтось хоче повернути до влади тих людей, що були "тушками", зрадили помаранчеву революцiю, а тепер знову хочуть влади. Шиба завалив господарство Луцька, проявив себе розпусником та безгосподарником, чого варта лише автокатастрофа за його участю. Невже суть сучасного народного повстання поляга в тому, щоб "реставрувати" епоху Ющенка? - як з демократичними здобутками, так й з брехнею та популiзмом, коли людей полiтики, що порвали з Кучмою та створили блок Ющенка, використали для стояння на майданах, щоб дорватися до влади, а згодом обманули людей, не дотримавшись передвиборних зобовязань, почали гризтися за портфелi, паплюжити один одного, розвалювати помаранчевий табiр штучно навязаними чварами та наклепами, що й погубило помаранчеву владу, бо зневiрило людей у помаранчевих iдеях... Всiх, причетних до помилок помаранчевого табору у 2005-2010 рр., не треба пускати до влади, а треба сформувати нову, молоду команду, яка б не була забруднена у чварах та бiзнес-аферах, як Шиба, Бондар та Гузь.
Відповісти
Те,що не "зафукали" решту зовсім не означає, що люди хочуть бачити в Народній Раді саме цих представників.
По якому праву взагалі вони самі себе висувають і призначують? Як ОДА штурмувати ,то вони кличуть народ, а раду формувати - то самі себе обирають, а народ ставлять перед фактом.
Відповісти
Я розумію Ваш гумор:-) Дійсно, наглий самовпевнений козюра - це сама найдостойніша тваринка серед всіх пристосуванців:-)
Відповісти
Нах всіх, крім Пащенка!
Відповісти
Боже! Дай сил і мужності Віктору Януковичу розігнати цю бандерівську нечисть і змити її з наших вулиць, посадити за грати псевдопатріотів, які лізуть до корита, прикриваючись патріотизмом. Люди! Моліться за здоров'я нашого Президента і його команди, за мир, спокій і стабільність у нашій державі.
Відповісти
Шкода ((( тепер корабель "довіри" не так швидко піде на дно (
Відповісти
О Боже милий... Знову повторення 2004 року і його наслідків, тільки силовим шляхом. Яка Народна рада, який народ її обирав?
Відповісти
Молодідний напрямок очолить Майя Москвич!
Відповісти
Люди добрі хватить вже політики. У владу треба обирати не політичних діячів, а розумних господарників, економістів, стратегів.Не вже у нас немає розумних людей. Наступаємо знову на ті самі граблі що у 2004 році. Невже ви вірите, що прийде неадекватний гусь і він щось зробить для волинян. Майя дитинко заспокойся, керувати державою одними криками і гаслами веде до нульового результату. Зрелища у нас уже есть, а будет ли потом хлеб?Сьогодні під загрозою виплати пенсій, зарплат. Думайте головою, а не емоціями.
Відповісти
На кінець хоч трошки люди зрозуміли хто є хто вкрасти міліон і роздати десять кружок чаєм це подвих загнати бюджет в мінус 200 міліонів ще більший подвих ревулюціонери хре....ві
Відповісти
Авторитет зароблюється роками - втрачається за мить (різними недобропорядними справами). Тому захищати втративших авторитет - як на мене принизливо. Тепер добрих діл мають зробити на порядок більше і в часі триваліше.
Відповісти
Які Ви невдячні люди! Ми в кожному своєму героєві вишукуємо якісь недоліки, замість того, щоб підтримувати їх у добрих справах. Начасі це - патріотизм, дюбов до рідної землі, відданість народу. Серед претендентів одна людина є гідною зайняти цей пост - Шиба Богдан Павлович, людина патріотична, політично досвідчена, загартована, віддана своїй справі і справі своєму народу!!!!!!!!
Відповісти
Не кожен "патріот", політично загартований перебіжчик з партії в партію, досвідчений безвідповідальністю віддавач справ може похизуватися смертю чотирьох двадцятилітніх українців, бідою яких стало перебуавння на шляху добросправного гідника
Відповісти
О каком добром деле пана Шибы идет речь, можно уточнить?
Відповісти
Боже милий,невже люди мерзли на Майдані за тих шиб,гузів і бондарів??? Пане Мельник,не допускайте таких жахливих помилок у новій владі!!!!!!До керівництва мають прийти зовсім нові люди,котрі справді проявили себе під час останніх подій!Хай то буде простий але достойний чоловік,а не ті,що вже їли з державного корита!!!
Відповісти
хотіла б побачити підписувача Василя. Який молиться за здоровя президента. Він випадково з Ліпін не втік?
Відповісти
Лiзуть в область бо в Луцьку вже нема що дiлити: землю луцьку всю порiзали та продали; Будуть землю в областi дiрiбанити.
P.S. шкуру ще невбитого ведмедя дiлити, то погана прикмета...
Відповісти