Волинські автомайданівці навідалися до керівників області з «подарунками». ФОТО. ВІДЕО

Волинські автомайданівці навідалися до керівників області з «подарунками». ФОТО. ВІДЕО
Активісти волинського Автомайдану та опозиційні політики провели акції біля осель очільників області, щоб закликати тих виходити з Партії регіонів.

Акція відбулася у суботу, 1 лютого.

Стартував автопробіг із Театрального майдану Луцька. Там опозиціонер Ігор Гузь розповів присутнім, що потрібно навідатися до голови облдержадміністрації Бориса Клімчука, його заступників Олександра Башкаленка та Олександра Курилюка, заступника голови Волинської обласної ради Юрія Лобача та начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Волинської ОДА Андрія Мельника.


Спочатку активісти навідалися до оселі Бориса Клімчука, що на вулиці Теремнівській у Луцьку. Там активісти приклеїли на паркан оселі губернатора плакат з написом: «Член партії, яка вбиває людей».

Про мету такої акції розповів Ігор Гузь:

«Автомайдан під'їхав до Клімчука з метою попросити його вийти із злочинної Партії регіонів, яка сьогодні стоїть на крові сотнів життів. Соромно, просто соромно... Тому я сподіваюся, що сусіди чи засоби масової інформації передадуть Борису Петровичу, що громада буде до нього приїжджати неодноразово».

Також опозиціонер нагадав про виклики на допит активістів волинського Євромайдану, що почалися з 30 січня. «На жаль сьогодні представники УМВС (управління Міністерства внутрішніх справ, - ред.) викликають нас на допити. Більше 50 активістів опозиції у місті Луцьку». Гузь повідомив, що йому вручили повістку на допит, призначений на 4 лютого.


Наступним пунктом призначення стало помешкання Андрія Мельника на вулиці Відродження. Там активісти наклеїли листівки з портретом посадовця на двері під'їзду. Цікаво, що майже ніхто із сусідів Мельника не знав, яку посаду він займає.


Після цього активісти приїхали до будинку заступника голови Волинської ОДА Олександра Курилюка. Сусіди повідомили, що його немає вдома. Тому акція обмежилася скандуванням «Банду геть!» та вже традиційним плакатами і наклейками «Обережно, власність члена Партії регіонів».


Біля оселі заступника голови облради Юрія Лобача до автомайданівців підійшли міліціонери та стали вимагати, щоб ті не клеїли листівки на двері під'їздів та стіни, бо для цього, мовляв, є дошки оголошень.


Між міліціонерами та активістами виникла суперечка. Однак нікого не затримали.


Останньою точкою маршруту стала оселя очільника обласного осередку Партії регіонів та заступника голови облдержадмінстрації Олександра Башкаленка на вулиці Макарова.

Там зручних поверхонь, щоб приклеїти «антирегіоналівські» листівки не виявилося, тому активісти настромили їх на огорожу будинку посадовця. Один з активістів розповів, що до себе додому Башкаленко «нікого так просто не пускає, навіть, щоб зняти показники світла, треба зарання домовлятися».

Після акції біля дому Башкаленка Ігор Гузь подякував усім активістам. На завершення він нарікнув на сильні морози, що заважають мітингувати. «Боже, дай нам березень, щоб було +15, тоді революція піде зовсім іншим шляхом», - зазначив Гузь.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
повірити в адекватність показаних персонажів...
Відповісти
Так, в адекватність ригів повірити важко
Відповісти
Так дуже демократично, людяно і головне по-європейськи залякувати жінок, дітей, стариків.
Відповісти
На партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко теж КРОВ. Руками Ві́ктора Олекса́ндровича Лози́нського, (1963р.н. колишній народний депутат ВР) було вбито Валерія Олійника. А колеги по фракції Андрій Кожем'якін та Володимир Пилипенко запропонували нагородити Лозінського медаллю за начебто знешкодженого бракон'єра. Дуже адекватні Олександр Турчинов та міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко захищали Лозинського, який засуджений на 8 років.
Відповісти
Вони хоч щось роблять... Це моде бути навыть ефективним, наприклад
http://gazeta.ua/ru/articles/np/_u-regionalov-panika-neizvestnye-snosyat-k-ih-domam-pohoronnye-venki-smi/539266
Відповісти
Башкаленко боягуз. саме він і винен у тому що на волині людей переслідують. клімчук навряд чи віддасть кривавий наказ. а от башкаленко може
Відповісти
В хати пора кидати вогонь, щоб ці горе-можневладці горіли в адському вогні,бо завтра будете танцювати під такого собі волинського добкіна-кернеса.Говорити тут вже немає з ким, зажрались ці господарі!
Відповісти
це неправильно! як так можна!
Відповісти
Банда тримається за владу і буде робити це будь-яким способом.Хоч межу людського життя вже перейдено.лишилось нанести удар у відповідь.
Відповісти
зачіпати приватну власність, якби якесь бидло наклеїло мені шо небудь на двері, яб йому на інше місце те наклеїв, і був би правий
Відповісти
Такий грозний ,а в штанышки не наробиш з переляку?
Відповісти
Ха-ха три рази! Курилюк не за тією адресою проживає, лапочки ви наші, опозиційні. Уточніть в адресному бюро шолі)))Окремо дякуємо від жильців нашого будинку за спокійний суботній ранок. І співчуваю тим, кого ви, сонечки наші невгамовні, розбудили суботнім сонним ранком, золотки!
Відповісти
Істеричне злорадство перед заслуженим покаранням.По інтонації коментів можна догадатись хто їх пише.( крім трьох)
Відповісти
Автомайдан на даний час дуже дієвий, на рівні з боєм на Грушевського. Недаром з ним так боряться усіма можливими методами. Це ж для них явний неспокій. Вони бояться навіть листівок. Вони тупо бояться правди.
Відповісти
а де РИГИ- бізнесмени-пристосуванці разумовський-вайман та йому подібні? тремтять від переляку? РИГАМ-КОМуністам - люстрацію!
Відповісти
з Курилюком ви двором помилилися :)
Відповісти
Хлопці, а хто оплачує банкет (автомайдан Волинь)?
Відповісти
сміхолюдники до чого вже докотилися. ніколи не повірю, що вони роблять це безплатно, ніколи. наш народ і безплатно..ха ха. Господи не допустити, щоб оті наші горе політики =опозиціонери пришли до влади, це ж наша Волинь ступором стане, і нам всім апазіція покаже , де раки зимують. всім нам ще ікнеться
Відповісти
Останні новини
Волинські автомайданівці навідалися до керівників області з «подарунками». ФОТО. ВІДЕО
01 лютий, 2014, 15:25