«Загиблих не повернеш», - Башкаленко звернувся до волинян. ВІДЕО

«Загиблих не повернеш», - Башкаленко звернувся до волинян. ВІДЕО
Голова Волинської облдержадміністрації Олександр Башкаленко закликає мешканців області зберігати спокій і не вдаватися до насилля.

Про це йдеться в заяві губернатора, оприлюдненій прес-службою ОДА.

Публікуємо заяву без змін та правок:

"Звертаюся до вас у цей складний і напружений для країни час із проханням зберігати спокій і не піддаватися на радикальні заклики до насилля і кровопролиття. Насиллям не можна вирішувати долю країни! Збройне протистояння, до якого провокує опозиція, призведе лише до нових жертв. Треба негайно припинити криваве протистояння!

Досить батькам втрачати на барикадах своїх дітей. Загиблих не повернеш, але ми можемо зупинити подальшу безглузду бійню.

Тому прошу вас, мої земляки, не давайте приводу радикальним силам втягнути мирних людей в громадянську війну. Не їдьте на Майдан у центрі столиці, не йдіть на поводу місцевих політиків, які жертвують життями простих людей заради своїх амбіцій. Не пускайте дітей проливати кров за чиїсь політичні інтереси.

Усі ми вже стали заручниками ситуації, коли радикали палять офіси, адміністративні будівлі, приміщення органів влади. Де гарантія, що завтра не горітимуть машини, житлові будинки, школи? Тому прошу волинян відмовитися від масових акцій протесту, щоб зупинити безглузді сутички.

Закликаю сторони конфлікту до мирного врегулювання і переговорів. Усі радикально налаштовані озброєні протестувальники мусять отямитися і скласти зброю. Не повинні страждати прості українці по обидві сторони барикад. Будь-який конфлікт можна й потрібно врегульовувати лише мирним шляхом, без насильства та кровопролиття".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
о!молодчара!так тримати!
Відповісти
скоро і з тобою народ таке зробить...подстілка пр
Відповісти
... Не піддавайтесь закликам опозиції, краще подохніть під прапорами ПР , мені за це дадуть медаль. ТЕРПИЛО!!!
Відповісти
Може ви прочитаєте. Щиро на це надіюся.
Я лучанка і не є ні радикалкою, ні екстремісткою. Події, що відбуваються в Україні спричинені: 1. тотальною корупцією, 2. повним ігноруванням владою думок людей.
Три місяці ваш керівник Янукович не робить нічого, щоб вирішити цей конфлікт. Аргументую це тим, що ЖОДЕН з тих, хто бив людей 30 листопада 2013 року НЕ ПОКАРАНИЙ! Безправя породжує безправя.
Наші люди неодноразово показували неймовірний приклад миру і толерантності (2004, 2013, вся історія незалежної залежності), але всьому є межа.
Відверто кажучи мене дуже дивує те, як ви тримаєтеся за посаду. Ви доросла людина, яка самореалізувалася в житті, хіба ви не можете знайти собі гідне місце в суспільстві? Відкривайте свою справу і піднімайте економіку України. Навіщо поглиблювати протистояння і ненависть до себе особисто? Не розумію.
Не буде вже України такої, як була раніше. НЕ БУДЕ! Кожний, хто прийде після вас і після після вас буде все більше під народним контролем. До тих пір, поки ми, люди, і ви, держслужбовці, не зрозуміємо своїх справжніх місць у суспільстві: ми - громадяни, ви - наймані працівники. Ми несемо за вас відповідальність, обираючи, ви - несете відповідальність за виконану роботу.
Щиро бажаю вам всього самого найкращого. Проявіть мудрість, відкиньте амбіції і напрацьований досвід в плані вирішення ситуацій (бо він зараз неефективний в цих умовах) і йдіть з Богом жити довго і радісно у колі родини і друзів.
Ната.
Відповісти
НАВІЩО ЙОГО ВІДПУСТИЛИ ??????????????
Відповісти
Так шо ш цей чувак робив в МВД якщо він проти насильства та кровопролиття... Чому він тримає свою ПР
Відповісти
Візьми підручник з української мови Азіров №2!!!
Відповісти
Пане прапорщику, ви не інтелегентна людина і посада очільника області вам не личить, скоренько напишіть заяву про вихід із партії та складення повноважень голови, то можливо іще хтось вас підтримає!
Відповісти
"Будь-який конфлікт можна й потрібно врегульовувати лише мирним шляхом, без насильства та кровопролиття".А хто не давав вам цього зробити стільки часу? Хто з вас датен добровільно відірвати своє рило від корита? Хіба "ХТОСЬ" добровільно може злізти з золотого унітазу? Це терпіння людей дійшло до межі. Це влада довела їх до боротьби. Це ваші руки у крові. Не тих закликаєте припинити кровопролиття,не в ті двері стукаєте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Та він вже не легітимний, влади в нього уявна, хай сидить дома краще
Відповісти
Убл!док іди у відставку! Мало вчора надавали
Відповісти
А що йому лишається ? Якщо він казатиме щось інше, "гарант" втікаючи у Рашку не візьме його навіть у багажний вагон. І ще. Диво дивне. Виявляється волиняни його земляки, а хто ж тоді у нього на "Майкопщині" ? Чи він ще й досі вперто ігнорую зникнення "нєрушімава саюза"?
Відповісти
ВЖЕ ПОЇХАВ В КИЇВ ЗА НАГОРОДОЮ.
Відповісти
а как он из подвала может вещать ? вроде как после наручников на площади его в подвал отводили или это все фейк был ?
Відповісти
Останні новини
«Загиблих не повернеш», - Башкаленко звернувся до волинян. ВІДЕО
20 лютий, 2014, 08:53
В Україні - День жалоби
20 лютий, 2014, 08:50