Стало відомо, кого призначать губернатором Волині

Стало відомо, кого призначать губернатором Волині
Головою Волинської обласної державної адміністрації призначать очільника обласної організації ВО "Батьківщина" Григорія Пустовіта.

Про це стало відомо від поінформованих джерел.

"Рішення прийнято. Буде Пустовіт - це вірогідність 99 %", - повідомило джерело.

Сам Пустовіт такої інформації не підтвердив, втім і не заперечив: "Я ще цього не знаю. Ситуація міняється кожен день - вчора були одні прізвища, сьогодні інші... Давайте дочекаємося указу, і тоді побачимо, кого призначили губернатором".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 42
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це позор для всієї області прислужник Романюка та режиму....... Ганьба
Відповісти
Волині - жопа з таким губернатором. Це біда.
Відповісти
Спасите наши души. Катастрофа!!!
Відповісти
Люди, та хіба ми за те боролись, щоб нам хтось призначав когось?! Ми повинні самі обирати собі керівництво!
Відповісти
ЛЮСТРАЦІЯ В ДІЇ....!!!! ДЯКУЄМО ЗА НОВУ ВЛАДУ.... ВОЮЙТЕ З РОСІЄЮ САМІ НЕБАЧУ РІЗНИЦІ МІЖ ФЕОДАЛАМИ ТА КОРУПЦІОНЕРАМИ З РОСІЇ ТА НАШИМИ ЗАЖЕРШИМИСЯ ЦАРЬКАМИ!!!!
Відповісти
Краще вже хай би Юра Савчук був.
Відповісти
Михаил Жванецкий - народу:
И так тонко складывается ситуация, что при гражданской войне мы опять будем бить друг друга: то есть беспайковый — беспайкового, низкооплачиваемый — бесквартирного, больной — больного. Ведь все мы и вы понимаете, что до них дело не дойдет и дачу их не найдешь. И опять дело кончится масонами, завмагами, армянами и мировой усталостью, которая и позволит всем вождям от районных до столичных снова занять свое место. Что они немедленно сделают с криком: “Дорогу пролетариату! Народ требует! Народ желает, чтобы мы немедленно сели ему на голову!” А мы с вами расчистим им путь своей кровью. Такие мы козлы, не умеющие жить ни при диктатуре, ни при демократии. - Не готовы наши люди, — говорят вожди. - Не готовы! Жить еще не готовы. Помирать не хотят, а жить не готовы. Вот я и предлагаю: не бояться помереть в этом веселом и яростном мире. Врагов не бояться. Кто бы ни пришел — уголовник или патриот, вождь или сексот. Кто первый ворвется в квартиру — он и перевернется. Свобода стоит того, а эта жизнь того не стоит. Мужество рождается от трусости. Первый пострадает, второй задумается. И меньше сидеть дома. Легче идти на контакты. Настало время контактов и политических знакомств. Искать своего, порядочного, которому тоже жалеть не о чем. Искать легко — по лицам. У порядочных есть лица, у непорядочных и там и там вместо лица задница… И сходиться. Все уже ясно. Когда появится правительство, удовлетворяющее нас, — нас не будет. Когда появятся законы, разрешающие нам, — нас не будет. А когда они войдут в действие — и детей наших не будет. Поэтому первое. Свалки не бояться — тогда ее не будет. Землю брать — тогда она будет. Свободу держать зубами. Вождей, живущих с нами параллельно, угробивших нашу юность, — давить. И ничего не бояться. Хватит кому бы то ни было когда бы то ни было распоряжаться нашей жизнью. Каждый сам знает, когда ее закончить.
Відповісти
Таке враження, що більшість кандидатур нової влади будуть набиратися з лав ВО "Батьківщина", і відбуватиметься це згідно партійного списку.
Що Ю.Тимошенко робила вчора у Верховній Раді? ЇЇ ж Майдан просив не лізти до влади? Вона що, ігнорує?
Люди на Майдані стояли не заради того, щоб змінити Партію регіонів на Батьківщину!
Невже Турчинов буде назначати людей тільки зі списку Батьківщини ?
Відповісти
Хлопці давайте щось робити ! Хто небуть но не він!
Відповісти
навіщо нам хто небудь?
Відповісти
Ото знайшли керівника. Фууууууу. Гидота. Там в Києві Батьківщина геть здуріла? Треба ж хоча б місцеві новини одним оком глянути перед тим як призначати таку людину на посаду. Пустовіт слабкий, трусливий, дуполиз, нічого не зробив в міськраді, зруйнував партію, пересиджувався в окопах за януковича і проклюнувся зараз. Ганьба Волині.
Відповісти
Та не буде Пустовіт губернатором - це 99%. Поки не призначать і не проголосять офіційно, імені нового голови ніхто не дізнається. Хоч проти Пустовіта нічого особистого-негативного сказати не можу, проте зі спостережень мушу сказати, що це не він.
Відповісти
Я за гузя
Відповісти
Так, так. Він вже навіть довідку від психіатра взяв
Відповісти
Ну от! Чим не губернатор?
Відповісти
Пустовіт - найкращий вибір. Мудрий і досвідчений!
Відповісти
А чогсь кращого нема
Відповісти
Краще вже Пустовіт, чим Гузь!!!!
Відповісти
На сьогодні кращої кандидатури не було. Розумний, виважений політик. Гузь заробив посаду з допомогою мегафона, а пустовіт працею і потом.
Відповісти
Скажи хоч щось , що він зробив? Квартиру без черги получив?
Відповісти
Не потрібно нам "старих пердунів",які знову будуть просувати своїх родичів,замість того щоб піклуватися про людей.Це дійсно,поміняти "шило на мило".Хочеться щоб до влади прийла молода людина,молодий посадовець,який змінить все на краще.
Відповісти
плакати ще быльше хочеться від таких кадрових перетурбацій. ПР вигнали прийшла БЮТ, о це так, спочатку один зек кенрувв, а тепре буде зечка. українці вибираються союі праивтелів зеків. господи не допутсити цього сраколиза до влади. верніть клімчука = він таокж не білий і пушистий, але мудрий і досвічений, розбирається в людях
Відповісти
Вам не гидко дивитись, як нас використали, а тепер десь потайки самі себе "обирають" та призначають?
А зараз під шумок війни пустять там коріння, а всіх, хто проти, називатимуть провокаторами та зрадниками вітчизни.
Відповісти
ДУЖЕ РАДІСНО ЩО СЕРЕД ЛЮДЕЙ ЩЕ Є РОЗУМНІ!!!А ТО ВЖЕ ДУМАВ ЩО ВЖЕ ГЕТЬ МОЗГИ ЗНИЩИЛИ УСІМ СВОЄЮ ПРОПАГАНДОЮ!!!!
Відповісти
Вова і Діма - це з якого дитячого садочка?
Відповісти
Пустовіт - патріот,колишній військовий,спавжній офіцер,хабарів не брав,владою не зловживав.Хай заткнуться вже ті,хто не знає,що хоче.Якщо у вас є якісь докази непрофесіоналізму чи непорядності Пустовіта, йдіть в прокуратуру чи на майдан,там їх озвучте, а то тільки даремно патякаєте. Такі "патріоти" як ви здатні тільки довести країну то повного безладу,а потім шукати винних.
Відповісти
одного праворщика башкаленка на іншого пустовіта. військовий в нашій державі апріорі не може бути керівником такого рангу, мудрим (звідки мудрість може взятися???) хіба що охоронцем якоїсь території чи прислужником романюку
Відповісти
Заскавучали паскуди, злякались, що прийде до влади чесна, порядна людина,яка не піде проти свого сумління, поламає злочинні, чорні схеми попередників.Понесете ви ще відповідальність на землі Украінській. Волиняни на луцькому Майдані вимагали чесних керівників, вони його отримають. Слава Україні!
Відповісти
Нормальний виважений, чоловік! хай буде.
Відповісти
Супер! я за
Відповісти
Пустовіт це ганьба для всієї Волині.Одумайтесь! Поки не пізно, бо вам це не пройде
Відповісти
Ми всі чесні і порядні, але жити так чомусь не можемо. Потрібно сказати що не має кандидатури жодної для такої посади у волинян! Думка: необхідно менеджера, управлінця по контракту запросити з командою. Доречі до цього в критичній ситуації дійшла центральна влада. Я не від Палиці, але може Палицю в губернатори (тільки без никитюка, товстенюка). Взяв би І.П. владу офіційно в руки, а не таємно, проплачуючи гузів і йому подібних осіпових андріїв і т.д.
Відповісти
Пустовіт не офіцер , а замполіт (девіз запмоліта - рот закрив - робоче місце прибрано)
Відповісти
Дуже добре що в нас на Волині буде чесний,порядний губернатор який буде дбати про людей,про розвиток Волиньського краю.Пустовіт Григорій Олександрович це та людина яка конче сьогодні нам всім з вами потрібна.
Відповісти
Це найадекватніший кандидат із тих хто на слуху і влаштує всі єліти ВОЛИНІ і ЛУЦЬКА, + ніхто не знайшов на нього хоч якийсь компромат, а коменти вище написані необгрунтовані. Бажаю успіху і плідної роботи у цей насправді складний час для УКРАЇНИ!!!







Відповісти
Я скажу так: вам кого не признач тобуде все не той і не так.Тому позакривайте свої роти.Пустовіт це чесна людина, який на відміну інших не мае ні авто,ні будинка,ні дачі,живе в військовій общазі...Ато.
Відповісти
"...Давайте дочекаємося указу, і тоді побачимо, кого призначили губернатором."
А давайте краще самі оберемо собі губернатора. Чи вже лідер - це не народ?
Підсовують нам кота в мішку - за кого вони взагалі нас мають!?
Відповісти
прочитавши попередні коментарі,якщо це так то це чудово ітоді він гідний ціеї посади.
Відповісти
не має значення кого на цю посаду призначити, основне, щоб ми не збирали майдани більше, бо неможливо спокійно працювати! Достойний чи недостойний, звідки Ви шановниі знаєте? Лише час покаже!
Відповісти
За Романюка із Пустовітом міська рада стала адміністративною машиною, яка працює на себе а не людей. Їм слід віддівти належне - справжні бюрократи і професіонали своєї справи - знають як створити видимість роботи і турботи про людей! Таких уже ми мали керівників!!!!
Відповісти
чи вам не все одно?))) це ж технічний уряд
Відповісти
я вашє данильчука там хотіла бачити
Відповісти
Останні новини
Стало відомо, кого призначать губернатором Волині
02 березень, 2014, 11:44