Волинський Автомайдан «розколовся» через політику

Волинський Автомайдан «розколовся» через політику
Автомайдан на Волині розділився на дві частини – «Автомайдан Луцьк» та «Автомайдан Волинь», останній з яких став більш політичним.

Про це заявив лідер луцького Автомайдану Ігор Оборонов під час прес-конференції у вівторок, 4 березня.

За словами Оборонова, Автомайдан на Волині «проходить природну революцію». Так, деякі члени вирішили, що будуть займатися більш політичною діяльністю і відкололися.

Тепер кістяком Автомайдану є «Автомайдан Луцьк», який базується у Палаці культури.

«Ми направлені не на політику, а на практичні методи роботи – співпраця з ДАІ щодо охорони правопорядку та процеси люстрації», – додав Ігор Оборонов.

«Політичнішим» став «Автомайдан Волинь», який вже зареєстрували як організацію. Його штаб – у приміщенні Волинської облради.

Як пояснив луцький автомайданівець Олександр Буряк, через «розкол» Автомайдану сталося так, що «Автомайдан Луцьк» лишився без ресурсів, за рахунок яких мав існувати.

«Ми принесли те, хто що міг, ресурси по комунікації, купили телефони, принесли ноутбуки. Але є велика проблема з пальним. Тож, хто має капітал, хто підтримує нас, просимо вас про допомогу», – додав активіст.

Так, аби допомогти автомайданівцям, які займаються патрулюванням вулиць Луцька, можна звертатися у інформаційний пункт на Театральному майдані, або ж у Палац культури, де знаходиться штаб організації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
перестаньте маятись дурнею! Весна йде - беріться за матчастину!
Відповісти
не моуть поділити портфелі
Відповісти
весна прийшла, треба картошку садити а не машиною розкатувати
Відповісти
Почалося... я рахую хто заснував той повинен далі ним керувати. Я підтримую автомайдан Волинь яким керує Сергій Поха. Він показав що він справжній ревулюціонер і в тяжкі часи був лідером. А розкол це погано. Значить є люди які його зрадили.
Відповісти
Ті, хто боровся за портфелі та комфортні крісла в кабінетах - прийшли до своєї цілі. Тепер вони базуються в ОДА...
У кожного свої методи та способи досягання поставленої мети, прикро що для цього використовується "блага ціль"!!!!
Відповісти
А Поха значить крісло собі пригрів, ну "молодець" Сірожик
Відповісти
Волиньпост пишіть будь ласка коментарі
Відповісти
Да поха прокрався ось і розділились
Відповісти
Ви безграмотний. Призвіще пишуть з Великої букви. Поха порядний!
Відповісти
може щось прості люди не розуміють, а може ми просто звикли, що революцію роблять активісти, а далі влада переходить до тих, хто тихенько грівся вдома і чекав , коли все закінчиться.Якщо люди зрозуміють, що владу треба не лише змінювати, але й брати в свої руки і нести за це відповідальність, тоді щось дійсно зміниться!Згадайте 2005.Ще досі боляче, що нас кинули.Але насправді ми самі себеобманули , коли дозволили нами керувати "лідерам", які навіть не дуже хотіли щось змінювати.То ж зараз , на мою думку, нема нічого поганого в тому, що активні люди взяли на себе відповідальність за зміни , за наслідки, і, що залишились ті, хто на практиці буде здійснювати ці речі.Нам , громадо, треба вчитися спільно працювати на наше благо, а не лише критикувати.Давайте долучимось до фінансування автомайдану,бо без них буде тяжко!
Відповісти
Сьогодні спілкувався з людьми і мені пояснили що не розколовся а просто деякі люди створили Автомайдан Луцьк))) Будуть ще богато автомайданів які хочуть взяти всі заслуги собі) Так що у Вас Інформація не вірна)
Відповісти
Останні новини
Волинський Автомайдан «розколовся» через політику
04 березень, 2014, 19:02