Українці погрожують Авакову відставкою за бездіяльність

Українці погрожують Авакову  відставкою за бездіяльність
У соцмережах поширюється обурення українців бездіяльністю правоохоронних органів та особисто міністра внутрішніх справ Арсена Авакова у боротьбі проти проявів сепаратизму на вулицях Донецька, Харкова та інших східних міст України.

Зокрема, людей обурила вчорашня подія у Донецьку, під час якої загинули і були покалічені учасники мирної акції, - пише Gazeta.ua.

На їхнє переконання, вона вкотре засвідчила неспроможність міліції під керівництвом Авакова виконувати свої основоположні обов'язки — охороняти порядок й захищати людські життя.

«Чому вітчизняні правоохоронці, які ще місяць тому не шкодували для розгону українців різноманітні спецзасоби, тепер під час масових заворушень, організованих сепаратистами і представниками чужої держави, виконують роль безруких «миротворців», - наголосили активісти.

«Невже Вам більше шкода агресивних ростовських і воронезьких «гастролерів», аніж власних громадян, які виходять на мітинги проти війни і за єдність України», - додають вони.

Громадські діячі нагадали, що Авакова було призначено не для того, щоб «забезпечити безперешкодне звільнення Юлії Тимошенко й відправити під домашній арешт українофобів Геннадія Кернеса та Михайла Добкіна, і не лише для того, щоб розформувати «Беркут» й перейменувати внутрішні війська у Національну гвардію».

«Майдан, до речі, нерадо сприйняв призначення вас на відповідальну посаду очільника МВС. Він відчував вашу некомпетентність. У вас залишилось небагато часу для виправлення ситуації на сході України», - попередили активісти.

В разі неспроможності швидко впоратись із проявами сепаратизму, міністру порадили добровільно піти у відставку.
«Інакше знову заговорить вулиця», - заявили вони.

У свою чергу донецька обласна організація партії «УДАР» поклала відповідальність за масштабні сутички в центрі Донецька 13 березня на губернатора Донецької області Сергія Таруту і безпосередньо главу ГУМВС Донецької області Костянтина Пожидаєва.

«УДАР» також зажадав негайної реакції на події в Донецьку глави МВС Арсена Авакова.

«У разі ігнорування наших вимог ми будемо апелювати до Майдану і безпосередньо звертатися до людей із закликом вимагати відставки міністра внутрішніх справ, який допустив вбивства патріотів України у Донецьку», - сказано в заяві облорганізації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тільки на вулицях Східних областей??? А на Заході що творить "Правий сектор"?! Це нормально???!!!
Відповісти
а ви хіба незнаєте що всю міліцію на заході пс - повністю розброїв та знищив документацію!!!!!!!!прикраваючись мирними людьми!!!!!!!!!
Відповісти
бред...
Відповісти
Останні новини
Українці погрожують Авакову відставкою за бездіяльність
14 березень, 2014, 08:28