У Криму зник син Гриценка

У Криму зник син Гриценка
У Криму після погоні зникли троє автомайданівців, серед них- син Анатолія Гриценка.

Про це політик повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Троє автомайданівців із Києва зникли в Криму. Зв'язок з ними обірвався о 23:00 учора. Встигли повідомити: у Симферополі на вулиці Авіаційній за їхньою машиною - Toyota Camry АА4464АХ - гналися три джипи, лунали постріли. Зранку четверга на виїзді з міста Севастополя за ними слідкували з машини Xonda Accord СН2419А», - написав він.

Політик розповів, що троє автомайданівців, яких зараз розшукують, один з них - це старший син Олексій Гриценко (координатор Автомайдану) та його друзі Сергій Супрун і Наталія Лук'янченко.

«У Криму вони перебували весь останній тиждень. Разом з іншими автомайданівцями та хлопцями з Меджлісу купували і розвозили по військовим частинам півострова продовольство, медикаменти, електричні генератори та інші необхідні для життя кинутих державою українських військових речі, виводили командирів на зв'язок зі мною», - зазначає Гриценко.

«Усі, хто має чи отримає інформацію, що може допомогти пошуку - прошу повідомити на мій моб 0674418756 (краще в режимі смс, бо в Раді не завжди можу відповісти одразу)», - просить Гриценко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Криму зник син Гриценка
14 березень, 2014, 09:10