«Stop хам», - «Автомайдан» у Луцьку вчить водіїв паркуватися. ВІДЕО

«Stop хам», - «Автомайдан» у Луцьку вчить водіїв паркуватися. ВІДЕО
Активісти Автомайдану у середмісті Луцька упродовж кількох годин "вчили" водіїв правил дорожнього руху.

Головне тих, які паркувалися як заманеться. Спершу на лобове скло ліпили начіпку "Stop хам", потім вели профілактичну бесіду з порушниками, - пише Слово Волині.

Цікаво, що серед них були й такі, котрі вибачалися за свої дії та погоджувалися заплатити штраф.

Загалом, під гарячу руку "ДАІ від народу" потрапило майже два десятки автомобілістів. Примітно, що інші власники транспортних засобів, які проїздили Проспектом Волі, звуковими сигналами підтримували акцію "автомайданівців".




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 47
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я вас прошу, проводьте регулярно такі акції на Пр. Волі, особливо біля ТЦ "Гранд Волинь" в час пік. Понаставляють своїх Джипів і Мерсів як попало - проїхати неможливо
Відповісти
Автомайдан імені Похи, Вам немає чим зайнятися?
Допомагалиби краще Автомайданівціям з Просвіти займатися нормальними справами.
Відповісти
Та лишіть ви Поху. Він і так в пєчалі... Добре діло, а то так іноді понапарковуються... Я по місту взагалі на таксі пересуваюсь, так спокійніше. Не шукаєш по пів години парковку, правила не порушуєш і людей не нервуєш.
Відповісти
Просвітняки свою репутацію зап'ятнали себе взятками,які брали разом з ДАІ. Ганьба.
Відповісти
Жодної взятки Автомайданівці з Просвіти не взяли. Якшо немає доказів не**уй п***здіти
Відповісти
Автомайдан имени Оборонова, они хоть не требуют дань с заправок:)
Відповісти
Автомайдан имени Оборонова ездит по заправкам и как в лехие 90 е рекитиры сбивали деньги так и щас действует Оборонов. Тюрьма по вам плачет.
Відповісти
Молодці!!!Давно пора!!! Ше б штрафували тих хто по тротуарах їздить чи паркуеться..Особливо на пр.Волі.
Відповісти
15.10. Стоянка забороняється:
в) на тротуарах, за винятком легкових автомобілів та мотоциклів, які можуть бути поставлені на краю тротуарів, де для руху пішоходів залишається щонайменше 2 м;

26. РУХ У ЖИТЛОВІЙ ТА ПІШОХІДНІЙ ЗОНІ

26.1. Пішоходам дозволяється рухатися у житловій та пішохідній зоні як по тротуарах, так і по проїзній частині. Пішоходи мають перевагу перед транспортними засобами, але не повинні створювати безпідставних перешкод для їхнього руху.

вчить правила!!!!
Відповісти
Клоуны, вы те деньги что истратили на наклейки в фонд Армии перечислите..... Завтра лично буду на Воли и буду парковать машину. Номера мобильного Похов у меня есть. Есть так же номера "людей"...Ждите............
Відповісти
Слухай ти - КЛОУН ВАСИЛИЙ!!! не лякай нікого своїми "дюдьми" номера телефонів яких ти маеш,то й сам нічого не будеш боятися.Краще завтра гарненько припаркуй свое авто у відведеному для цього місці, а то взнаю марку і номер твого авто і особисто(з коктейлем Молотова в руках) прийду на проспект Волі перевірити... Чекай.......
Відповісти
За тобой лагерь плачет судя по всему.....Партизан б..ь. Почему ты не в Крыму, не записываешся добровольцем. Такие как ты только и умеете, что толпой бродить и людей подгружать, а как призовут к ответу так сразу к адвокатам и давай решать. Сами гоните на кацапстан и сами же Стоп Хам организовываете. А кто вам давал такое право.? Вы зарегистрированы как общественное обьединение... Нет. И за такие штуки вас надо судить как минимум за админку. А учитывая твои угрозы то и за чистый криминал. ЛОХ ты Партизан как та вся "босота" которая на фото. Идите подымайте Украину на фронт, или на крайняк на заводы. Или ваши лидеры вспоминают свою юность и учат вас как нужно жить.Честные Вы наши.
Відповісти
Ти мав на увазі піонерський табір судячи по всьому...Василий б...ь.В Криму мені немае що робити,там місце таким кацапам як ти,так що тебе і без запису приймуть, і до адвокатів,суддів,ментів, прокурорів, звертатись не збираюсь а тим більше до"людей" як ти, я давно вирішую свої проблеми сам без толпи і нікому не погрожую на відміну від тебе ЛОХА,а тебе попередив щоб ти нікому не погрожував і сам не будеш боятися, і бачу це дало позитивний результат.,зразу з тебе вилізло все твое нутро невихованої босоти,А на фронт підемо разом,поділюсь з тобою своїм війсковим досвідом ,а хочеш поділюсь досвідом роботи на заводах,які твої лідери талановито роспіз..ли а тебе вчать як далі гнобити Україну.Комуністичний Ти наш.Не сци.
Відповісти
Я впевнений що всі автомайданівці ставлять свої авто в тих самих місцях де клеїли свої погані наклейки. І правильно жінка сказала, що не тим займаються, прийшли за посадами, посади їм ніхто не дав, от і тиняються бо вдома скучно і вичікують останній шанс, якого точно немає. І так всі знають скільки кому платить поха за день.
Відповісти
Бачу в нас з'явився новий луцький Кісєльов. Прийди і скажи це людям в очі,які знаходяться в цій ГО, якщо такий розумний!
Відповісти
МОЛОДЦІ! Продовжуйте в тому ж напрямку.
Відповісти
Підтримую!!!щеб біля Варшавки попрацювали !!!
Відповісти
Ти д.....б а де біля тої варшавки машину вдіпити в час пік?
Відповісти
молодці! )))))
Відповісти
Хлопці зараз не той час щоб заніматися фігньою!
Я за такі акції ,але не у той момент коли крадуть частину нашої країни, і ми умовно готуємся до війни..
Просто смішно - найшли момент.....

Відповісти
під прокуратуру йдіть та по бандери по тротуарах
Відповісти
Поддерживаю !!!
Відповісти
Підтримую на всі 100% Молодці!
Відповісти
Це жесть, Пащенко розказує про якісь незручності для водіїв і про Європу, а в кінці відео главнокамандуючий Поха по європейськи переходить дорогу зовсім не по переходу і зовсім не створюючи цих самих незручностей :)
Відповісти
тільки на мерсах біля Роуз і Карамелі не видно ніяких наклейок)))
і не буде їх ніколи...бояться??...що за вибірковість,хлопці?
Відповісти
там теж клеїли
Відповісти
з цим всеодно треба боротись!
але штрафи були б ефективнішими
Відповісти
Де мій коментар???
Відповісти
з цим всеодно треба боротись!
але штрафи були б ефективнішими
Відповісти
Наші молоді револіціонери.....я нічого не порушив......так я зупинився на тротуарі,,обгрунтую,,,я так паркуюсь 5 років .1. У дворі у мене постійно п..здять щьотки....2.я паркуюсь згідно пдр парагаф15.10 п.в.....Тобто я паркуюсь згідно правил.....а вам скажу одне...Ви порушили мою приватну власність,а саме пошкодили моє лобове скло...бо Ваш клей я не знаю чим відмити.....у разі повторної поклейки стоп-хам залишаю за собою викликати102 і написати позов у суд .....ви бачу маєте багато енергії-ПРАВДУ СКАЗАВ ЯЦЕНЮК-В НАЦІОНАЛЬНУ ГВАРДІЮ ХЛОПЦІ...
Відповісти
Хоть хтось не боїться! Молодці!
Відповісти
ЦИРК! Дійсно хай почнуть з себе! Згідно правил ходити про дорозі! Згідно правил вести бізнес! Згідно правил відповідати за свої вчинки! І взагалі чого не військкоматі???? Закосили? Щось бракує? Там відправлять на 45 дні навчань
Відповісти
Не время и не место!
Людям негде парковаться из-за отсутствия парковок в городе. Это главная причина такого поведения водителей
Відповісти
І вулицю Лесі Українки треба звільнити від нахаб-водіїв, які газують там як заманеться. ця вулиця є пішохідною ще з середини 80-х 20 ст. але пішоходи на ній взагалі не можуть спокійно пересуватись, не боячись,попасти під авто. в свій час в нашому місті річку накрили асфальтом для того, щоб розвантажити центр міста. давайте все таки згадаємо, що місто - це простір для життя людей, а не авто. Підтримую ініціативу автомайданівців!
Відповісти
велике прохання від мешканців будинків київського майдану до організаторів такої чудової та потрібної акції - відзначити такими чудовими наліпками транспортні засобі надзвичайно вихованих водіів,яки паркують своїх метелевих коней на ділянці площі між центральним входом до будівлі ода та пам,ятником борцям за свободу.павшим борцям дуже тяжко лежати під гнітом метелевих коней,так само як й бруківці,яка невдовзі змінить свої геометрічні форми. і ще є чудове прислів,я - вікна сусіда завжди будуть чистими,якщо вимити свої.
Відповісти
Надивляться нету, нанюхаються клею і страдають х...шими справами. В себе не пробували порядки навести... чи десь бачим і тріску а колоду в своєму оці ні, чи нам можна порушувати бо ми самопроголошений майдан з наданими собі правами???
Відповісти
а пописку вони ще неполучали хай ці підараси ііздити навчаця або вулиці замітають
Відповісти
На виборах за таких дебілів вже точно ніхто не проголосує старайтесь далі шоумени
Відповісти
Как легко сидя за компом всех хаять ,а вы ночами выходите на патрулирование улиц , боретесь за спокойствие наших людей ? Я благодарен этим ребятам за то ,что у нас сравнительно спокойно . Посмотрите что творится в Киеве .во Львове !! Хоть разок выйдите с этими ребятами ,попатрулируйте вместе улицы ,тогда точно по другому заговорите !!!
Відповісти
дивна така кількість обурених коментарів. Мабуть людям подобалось жити в совку, не визнавати ніяких правил і відчувати себе від цього вкрай брутальними. Ініціатива дуже потрібна і для пішоходів і для водіїв. Щоразу мрію про такі наклейки а краще добрі штрафи, коли виїзджаю на Винниченка від стоматполіклініки і все перехрестя заблоковане рагулями, які не здатні були припаркуватися за 200 метрів, щоб лишити хоча б огляд.
Відповісти
абсолютно не підтримую їхні дії.
Вони повинні пресувати даїшників щоб ті їх штрафували, пресувати тих хто визначає де і які знаки треба встановити (таке враження що цим займається той, хто в житті за кермом не сидів).

Вимагати від влади забрати ту придуркувату зупинку біля якої автомайданівці промишляли. До цуму 100м, до університету теж 100. Що в нас люди такі ледачі? не пройдуться?

Крім того вони порушують закон наклеюючи на авто свої наклейки. А як може вимагати порушник не порушувати?

І на останок, на останніх секундах видно як автомайданівець переходить дорогу в не належному місці.
Відповісти
Люди!!!!!!!!!!!!
А мажори скоро нам на голову срати будуть. А люди хай ходять! Ти напевно блондинка)))))))))))))))))))))
Відповісти
Насколько мне известно ,они были на приеме у мэра ,где и поднимали вопрос отсутствия парковок бесплатных в городе ,а так же наведения порядка возле рынков
Відповісти
коректно, цивілізовано, літературоною мовою і т.п. розмовляти наші "правдолюбці" вміють? яке відео не подивись, аж противно: одна ненормативна лексика і хамлять людям. не хочеться жити в одному місті з хамами
Відповісти
Насправді давно слідкую за такими речами що з російського СТОП-Хаму. І щодо наших реалій, то трбеа не тільки за цей знак штрафувати, а і взагалі комплексно підходити до проблеми. НАприклад - створити місця, де МОЖНА буде нормально запаркувати і нікому не заважати.
Відповісти
це комерційний автомайдан ім.Сірожи Похи "вчив". тому що ліпилось то на всі авто підряд. знак - не знак. тупо ліпилось. мало того - в центрі не має де авто запаркувати і це не вина водіїв. Автомайдан України (той що справжній, Луцьк) до цих провокацій ніякого стосунку не має. Будьте уважні!
Відповісти
поха зніми СГУ з своєї астри а потім наклейки клей! доречі ви схожі на паркувалників вам цім тільки і займатись
Відповісти
Останні новини
Генсек ООН приїде в Україну
19 березень, 2014, 16:20
«Stop хам», - «Автомайдан» у Луцьку вчить водіїв паркуватися. ВІДЕО
19 березень, 2014, 15:59