Башкаленко заявив про репресії проти регіоналів на Волині

Башкаленко заявив про репресії проти регіоналів на Волині
Більшість членів Партії регіонів на Волині залишилися на попередніх позиціях та не вірять нинішній владі, яка «прийшла шляхом ціни людських життів».

Про це зазначив у своєму виступі на з’їзді Партії регіонів екс-губернатор Волині, головний регіонал області Олександр Башкаленко 29 березня.

«На Волині принесли демократію під дулами автоматів. У лютому змінили всіх керівників районних рад та голову обласної ради. Як це відбувалося усі бачили: заходить група озброєних людей, якщо не вистачає кворуму їдуть по домівках, ставлять перед фактом, що новим головою буде та чи інша людина, в іншому випадку ніхто не вийде з приміщення», - розповів на з’їзді Башкаленко.

Екс-губернатор навів ще один «приклад», як змінювалася влада в області.

«Приїжджали до батьків одного з керівників нашої районної партійної організації і ставили на коліна, заставляли вибачатися. Літні батьки зараз знаходяться у лікарні з інфарктом», - зауважив він.

За словами очільника Партії регіонів на Волині, такі репресії продовжуються і далі.

«Тиждень тому приїжджали до наших активістів, депутатів і вимагали-вимагали-вимагали», - зазначив він.

Башкаленко додав, що таким діям потрібна альтернатива, створена шляхом президентських позачергових виборів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Он ещё бы и слезу пустил! Если они победили уже многие в тюрьмах бы сидели или вывезены, а он на съездах выступает!
Відповісти
Башкаленко, я теж не підтримую "Правий сектор" і дула автоматів. Але подивися на свою партію: президет зі своїм "версалем" і награбованим добром, подивися на маєтки і багатство колишніх Пшонки, на його картини, подивися на злитки золота міністра вугілної промисловості, на статки міністра внутрішніх справ, на головного податківця держави - в якому кріслі він сидів , подивись на тих, хто боявся за свою шкуру і втік. Подивися ще раз, якщо ти не зробив висновків. Всі вони були у твоїй злодійсько-бандитській партії. Якщо до тебе не дійшло, то хлопці можуть зробити, що дійде, але буде пізно.
Відповісти
Як мені шкода що його з майдану відпустили ... А зараз та шавка щось там ще скиглить ...
Відповісти
Башкалєнко ікорки з конь'ячком тоді в міліції пережер, коли його знайшли. Автомати ввижаються...
Відповісти
Де були мільони членів вашої партіїї коли вас з ганьбою гнали? Запитайте їх про єдність, взаємодопомогу і інші елементи порядності.Де ваш бувший шеф? Мовчіть і моліть Бога Щоб уникнути відповідальності. Не принижуйте себе далі. Де честь офіцера?
Відповісти
Башкаленко вже знову крила розпускає? Вже соплі повисихали під носом? Вже забув з чиєї подачки по людях стріляли на Майдані? Мерзотник.Клімчук хитріший за нього виявився-волиняка,зразу видно:)
Відповісти
Правда, як завжди десь посередині. Але те, що зараз бютівці провертають на волині це повний бєспредел. Партія бют сказала люміній, значить люміній. Регіони добрі були, але й бют не далеко від них заїхав. Бют з Гузьом тільки посади дєрєбанять і на все пліванто. Главне своїх вперти, а чи для народу це добре, то все одно.
Відповісти
Жалійся не жалійся але у владі тобі вже не сидіти.Будеш і далі жити з оренди приміщення під *сан-ремо* та *ланселота* Думаю тобі вистачить і того що маєш.Пройдисвіте,башкаленко
Відповісти
де треба там і були, скоро весь ваш правий сектор повернеться туди де йому і місце в тюрягу
Відповісти
Ти ба...
Воно ще й дзявка...
Втiкло з майдану до свого зека, а той чкурнув як в молодостi свiтами.
Відповісти
Ми з вами! Волинь за Башкаленка! Герой, який вистояв проти людей, що втратили елементарну людяність!
Відповісти
Що герой, то герой. А про людяність Башкаленка хай розкажуть люди, з яких він "вибивав" бізнес, і як це робив "людяно". Шеф , всьо пропало, всьо пропало!!!!
Відповісти
Таня?? чи Саша?
Відповісти
Ще трошки і волиняни отримають нового президента))))) і тоді небесна сотня з небес прокляне всіх живих, що таке допустили???
Відповісти
А данильчук і компанія від одного удару би зігнулись або стали б на коліна!! Башкаленко не став перед папуасами на коліна!
Відповісти
Мля, ну и мудачило... Раньше нервничала, что мож не надо было ребятам его на площади на колени ставить, мо переборщили? А теперь уверена на 200% - жаль, что пожалели....Надо было на кол! Ну и с*** же он...
Відповісти
Останні новини
Башкаленко заявив про репресії проти регіоналів на Волині
31 березень, 2014, 10:35