У Луцьку - пікет міськради. ФОТО

У Луцьку - пікет міськради. ФОТО
У Луцьку в депутатів вимагають затвердити проект рішення, який надасть територію парку в 40 мікрорайоні міста статус рекреаційної зони.

31 березня понад 20 людей зібралися під стінами міської ради, де відбувалася сесія, під час якої планують розглянути цей проект рішення.

Люди тримають в руках плакати з відповідними закликами до депутатів та збираються чекати розгляду їхнього питання.

Нагадаємо, йдеться про зелену зону, яка розташована на розі вулиць Конякіна та Гордіюк. У 2010 році її віддали під забудову ПрАТ "Луцький домобудівельний комбінат". Від того часу місцеві мешканці вимагають в міськради розірвати угоду з товариством. Мовляв, забудова знищить фактично єдиний парк та стадіон в мікрорайоні.

Натомість "ЛДБК" посилається на Генеральний план міста, в якому вказано, що зелена зона не має статусу парку і призначена якраз під забудову.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кричіть не кричіть- вже все за вас вирішено
Ніяких ми парків і стадіонів не заслужили(((
Відповісти

В луцьку горожани хочь щось добивваються - залишають незабудовані парки чи дитячі площадки , у Володимирі- Волинському вже даавно всі свери і дитячі майданчики роздали під забудову будинків та церков !!!
Відповісти
Теба відстояти парк,а то забудують.Там вже москальську церкву почали будувати-кому вона там потрібна? Їх і так на Луцьк забагато.А парк хоч ф трохи занедбаний-проте малеча твм відпочивати любить і мами з колисками хоч чистим повітрям мають де подихати
Відповісти
Мені здається, що влада так і не розуміє, що теперішні люди готові боротись за все! ДОСИТЬ!!!! Чому питання з Голєвими не вирішено!? Це теж законно? Тепер парк відбирають! та йдіть під три чорти!!! Потрібно відстоювати, занадто довго мовчали ми... тепер пожинаємо плоди своєї байдужості=(
Відповісти