Порошенко на Волині обіцяв повернути Крим. ФОТО

Порошенко на Волині обіцяв повернути Крим. ФОТО
Кандидат на посаду Президента України Петро Порошенко відвідав Волинь – побував у Луцьку, Володимирі-Волинському та Ковелі.

Поїздка по Волині тривала впродовж 13 квітня.

У Володимирі-Волинському кандидат Порошенко зібрав кількатисячний мітинг на головному майдані міста. Він розповідав про своє бачення майбутнього України та відповідав на питання володимирців.

Петро Порошенко зазначив, що в українців були уже важкі часи, але вони показали здатність перемагати. Він переконаний, що всі стали жити в новій державі, мешканці якої з відповідальністю ставляться до неї.

Особливий наголос кандидат зробив на поверненні Криму. Він зазначив, що нова влада почне переговори щодо повернення вже з 1 червня.

«Збереження єдності та соборності української держави – завдання, яке стоїть перед нами. Жодний клаптик української землі ми не маємо права віддати ворогу і загарбнику. Ми обов’язково повернемо Крим», - заявив Порошенко.

Порошенко заявив, що якщо у кілька разів збільшити видатки на армію, то за кілька місяців її можна зробити професійною. Порошенко зазначив, що 70% українців головною проблемою зараз вважають питання безпеки України. Крім того, переконаний кандидат, треба повернути строкову службу.

Він сподівається перемогти у першому турі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Порошенко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Порошенко - це, насамперед, збереження олігархату в Україні. Це ті ж самі олігархічні схеми, які породжують януковичів. Уже зараз зрозуміло, як чітко він розрулив ситуацію з виборами на свою користь: купив Кличка, щоб не конкурувати з ним і відвправив його на мера Києва, домовився з Луценком, щоб той не конкурував з Кличком в мери. В разі обрання президентом "Богдани" заполонять Україну, їстимемо виключно рошеновську продукцію. Буде лише гарна риторика про Європу, про прозорість, а насправді буде панування олігархів.
Відповісти
І що в тому поганого? Рошенівські цукерки смачні і різноманітні на всякий смак, Богдани - то сплачені податки і зарплата працівників Луцького автозаводу, що гроші вже має - то красти не буде, а що вміє домовлятись і чітко розрулити ситуацію - то навпаки, якраз дуже хороша риса для президента, особливо у наш розколотий час. Ви, громадянине, мабуть працюєте у штабі Тимошенко.
Відповісти
А рабовласник - це миска смачнющої похльобки, комфортабельне житло в бараку та лагідні "по-батьківськи" побої, які звільняють від лінощів.
Це вам якраз підійде. Адже назвавшись громадянином, ви дуже погарячкували.
Відповісти
На кого працюєш?:)
Відповісти
поки народ буде боятися націоналістів і стелитися перед олігархами, він буде "голий і босий".
Відповісти
Ага - націоналистів ще не вистачало, які спровокували безлад на Сході України і втрату Криму!!!
Відповісти
Хай падло багатства розкрадені такими,як він поверне.
Відповісти
Невже пролита кров на Майдані нічого не змінить в державі? Потрібно міняти обличчя і приводити команду професіоналів.Такі люди є. Але їм розрекламовані кандидати, які закупили всі канали телебачення, не дають висунутися. А ми, як завжди, ведемося на БЕУШНИХ кандидатів. В СВІТІ таких уже не вибирають, які не чесною працею заробили статки. Доки будемо наступати на одні і ті ж граблі?
Відповісти
хтось памятає, такого Жердицького з Розвилки, генерального директора "Градобанку", що відсидів у Німеччині сім років за вкрадені у остарбайтерів гроші? І кума Жердицького В.А.Ющенка, що грохнув банк "Україна", а за тим і державу Україна. І кума останнього Порошенка, що грохнув у Києві на Рибальському суднобудівний завод "Ленінська кузня", де, доречі будувались у тім числі і малі протичовнові кораблі "Альбатроси", однотипні з нашим корветом "Луцьк". Не вірте брехуну, кумові брехуна. Женіть у шию. Він сам ніколи нічого не вирішував. За ним стоїть його татусь - стара комуняцька сволота старої закалки. Бережіться солодких цукерочок і солодких обіцянок.
Відповісти
Яка зарплата на автозаводі що Ви таке говорите!Мільйонні борги.Люди суддяться за не виплату і компенсації по не виплаті!Вчора на зустріч з Порошенком робітників під список виводили!!!
Відповісти
А хіба Порошенко не продав завод своєму партнеру?
Відповісти
Так мова йде про Гунчика.
Відповісти
Якшо все має бути по новому,то й пики мають бути нові,а не ті,які вже примількалися!!!Геть олігархів від влади!!
Відповісти
Останні новини
Порошенко на Волині обіцяв повернути Крим. ФОТО
14 квітень, 2014, 08:53