Волинські військові пропивають все, що є, − губернатор Миколаївщини

Волинські військові пропивають все, що є, − губернатор Миколаївщини
Мобілізовані військовослужбовці з волинської 51-ої механізованої бригади, які воювали під Волновахою Донецької області, приїхавши в Миколаївську область, спиваються і пропивають все, що є, - заявляє голова Миколаївської ОДА Микола Романчук.

Про це він сказав у понеділок, 2 червня, журналістам, - пише видання Преступнсти.нет.

"Учора до нас з Волновахи приїхало 700 осіб військових. На сьогоднішній день їх ще 800 - це півтори тисячі вже. Завтра буде 2500, до четверга буде 4500 тисячі з розташування 51-ої бригади з Володимира-Волинського. Я служив в армії, я знаю, що це таке. Вони там воювали, багатьох там перебили, поранили і на адаптацію їх привезли до нас, у Миколаїв. Уявіть собі, військові вчора приїхали з війни і їм дали гроші - все, що можна було випити, - випили! І ось 1500 чоловіків зі зброєю, з автоматами, з патронами ще хочуть випити. Що вони роблять - починають продавати патрони, гранати, - заявив Романчук.

Крім того, за його словами, цим фактом обурюються місцеві жителі, які «підняли шум» про те, що їх потрібно захистити від п'яних солдатів.

"Я 1 березня прийняв 1 тисячу осіб військових, сьогодні їх буде 12 500. Це люди, які приїхали без шкарпеток, трусів, майок, але вони, маючи гроші, не купують нічого, а купують горілку, розумієте? Несуть їм бензин, вони міняють на горілку. Громадський порядок потрібно там зробити або не потрібно. Там теж живуть люди, які кричать, що їх треба відгородити. Я їм сьогодні направив батюшку, зараз зробив культурну програму на тиждень, психолога, їм потрібна адаптація, - це все потрібно робити. Прийшов генерал-лейтенант і просить у мене - допоможи, Микола Павлович. Але у мене в інструкції - то не записане! Чи не записано, що я повинен годувати з бюджету, що я дітей повинен у школи влаштовувати. У мене цього не записано! Але я цю справу роблю", - додав губернатор Миколаївської області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 20
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Болюче і гірко читати те,що говорить губернатор Миколаївщини,але маємо те що маємо.Ніхто не готував хлопців з 51-бригади на війну на Схід,адже по документах вони мали захищати нашу Волинсько-Білоруську землю.Після того як ганебно перебили під Волновахою наших земляків,хлопці в безвиходній ситуації,тому що завтра з ними може бути те саме.Не можуть наші армійці насильно вбивати людей.На таку війну повинні йти добровольці і навчені,а тих дітей примушують те робити,але вони ще не навчені навіть себе захистити....Скільки ще потрібно буде нашому керівництву МО смертей,щоб 51-бригаду перевели на нашу землю?Це закономірно,що східну землю перш за все повинні захищати прилеглі області,адже там теж хватає військовослужбовців,чи може там всі відкупилися?
Відповісти
На Волинь їх і тільки на Волині. І всі пияк примусово лікувати від алкоголізму, забрати усі тимчасово видані пільги. Не захистили державу - нехай не розраховують і на неї.
Відповісти
кацапські тролі уже вивчили українську мову?
Відповісти
можна подумати що цього ныхто незнав вони ще в ровному пили як коны ))) ота в нас рамыя
Відповісти
Згідна з Наталею,дійсно нехай беруть із східних областей,а то східняки сидять у жінок під спідницями,а наші волиняни,львівяни,гинуть.Дайте спокій нашим дітям.Для Донецьких,Луганських-чемодан,вокзал,і їхя РОСІЯ.
Відповісти
Пьянство и армия несовместимо.Эти вояки позорят наших детей ,которые тоже служат в 51 бригаде.Мне очень больно читать про тех,которые нарушают дисциплину пьют,дебоширят а рядм с ними наши сыновья,мой сын не пропил з/п а часть передал до дому.Он никогда не жаловался ,что голодный,что условия тяжелые,что ему тяжело.Да нас обманули и что сейчас хаос нести.Да помогите им морально,поддержите мамы их.Я не смогу сына к себе привязать,раз пошел служить то не ной и выполняй устав и слушайся командиров,а нет то езжай к маме и сиди у нее под юбкой.А пьяниц всех гоните до дому с позором.Мы гордимся своим сыном,он дома не пил ,а в тех условиях тем более.А когда ему бы отдохнуть ,вместо тех отморозков ходили на усиление блокпоста.Спасибо всем лучанам ,которые помогли нам собрать гуманитарную помощь и отвезти ее мобилизованным.
Відповісти
"Що вони роблять - починають продавати патрони, гранати, - заявив Романчук" Якщо це справді так - то тих хто це робив потрібно судити.Але якщо це сказано образно губернатором - за такі слова він має вівдповісти..
Відповісти
повернути на "нашу землю". Тут їм матусі та дружини самогон та сало носитимуть та шкарпетки пратимуть. Очевидно нинішні "військові" і цього робити не вміють. А тато може і зброю прийде почистить. Слава "героям"!
Відповісти
Если уже пошли защищать нашу страну.то не пийте и не хулиганьте а будьте мужиками и не нойте.Тут они пьют ,что товарищи погибли,а в Ровно за что пили.Там им ничего не угрожало а пили до посинения,пропивали все что можно .А сейчас нам так стыдно и больно ,т.к мой сын не пил и в таких условиях тем более не позволит себе .Они зарплату пропивают ,а он мне немного передал .Но слух нехороший идет за всю бригаду.Чем мы можем помочь нашим детям ,только поддержкой.Мы купили генератор .телевизор ,медикаменты,карематы ,продукты и много всего другого.Отвезли все это нашим ребятам.Низкий поклон неравнодушным лучанам,которыфе помогли нам в этом и низкий поклон.Мы не положили туда водку ,а только то что действительно им нужно в этих трудных условиях.У нас очень болит сердце за нашего сына,но уж если пошел защищать Украину от всякой нечисти ,то будь до конца настоящим мужиком.А этих подонков надо гнать оттуда с позором ,пусть сидят под мамиными юбками и не позорят честь наших сыновей.
Відповісти
По перше в них зібрали зброю,ходять без автоматів і нехай губернатор не бреше,а піднімає свою дупу і разом зі своїми синками іде захищати
Відповісти
та що ж ти за мати,яка обливаєш свого сина брудом і зрештою всі солдати здали зброю ще в Донецьку
Відповісти
Відчувається дух сепаратизму в цій заяві губернатора.
Якщо і були якість поодинокі випадки з вживанням міцних напоїв, то це ще не означає, що треба очорнити батальйон з Волині, та й всю Українську Армію. Цікаво як закон, в даному випадку, трактує такі заяви.
Відповісти
Будемо відмазувати волинських алкоголіків, це так патріотично
Відповісти
Слова Ваші фальшиві!
Відповісти
Не хотів коментувати,але зло бере.Мобілізували-служи!
Там війна.Де батьки-командири?За таке Їх потрібно під трибунал.Через таких командирів і гинуть хлопці,Ще одна наша біда-хуторянство.У когось на господастві кінь,корова іт.д.Хай хтось,лишень не мій.Сором!
Відповісти
ЦЕ УЖАС ! В такий час ! хлопци не позорте волинь! ОДНИХ ВБИЛИ (хто бачив видео напередодни загибели що вони робили -- ну немае вийсьвого досвиду але ж не стояти и смиятись коли ворог знимае тебе на камеру технику чисельнисть мисце розташування чесно сказати е велика частина вини их особисто але не втому що вони загинули а втому що загинули тупо не в бою - их просто розстриляли пид ранок - де вони небули генерал на постк стояти не буде и вас охороняти бачили що вийна треба було думати як себе захистити добре що попали на адекватних людей яки видпустили поранених могли всих там положити А пянка ТИМ БИЛЬШЕ МАСОВА бо якби це було одиноки випадки нихтоб не говорив и их там тисячи ну можна вже якось зибратись и навести порядок як послали хто послав чк готували це зрозумило але ви вже там ТО ВЕДИТЬ СЕБЕ ДОСТОЙНО АТО В ДЕЯКИХ МОМЕНТАХ сдидно дивитись и слухати яще розцмию пацани по 18-20 рокив але дядки 30 и бильше
Відповісти
Колись , майже сто років тому Михайло Фрунзе слушно зауважив - "Армія - це сколок(відбиток) суспільства".
Що ж хотіти від нашвидкоруч мобілізованих і ненавчених військовій справі , здебільшого дуже молодих громадян, які народились і виросли в незалежній Україні. Давайте разом задумаємось - яке ж суспільство ми побудували.
Відповісти
Надайте краще допомогу тим людям які пішли на війну за власним бажанням . наприклад 24 батальйон айдар тут багато волинян яким це знадобиться більше. У нас сувора дисципліна та спецпідготовка,і ми ближче до військових дій. Хоча нас і не вважають учасниками ато ми готові воювати. Картонним генералам привіт.
Відповісти
Краще дайте допомогу тим добровольцям, які іі потребують. 24 батальйон айдар тут волиняни, які пройшли спецпідготовку та готові воювати,


Відповісти
Останні новини
Волинські військові пропивають все, що є, − губернатор Миколаївщини
03 червень, 2014, 10:52