У Луцьку «вишили» в’їзний знак на Ковельській

У Луцьку «вишили» в’їзний знак на Ковельській
Патріотичне «обличчя» отримав ще один в’їзний бетонний знак: величезні букви «ЛУЦЬК» на вулиці Ковельській вбралися у червоно-чорний візерунок, а підставка стала синьо-жовтою.

Лучанка Настя Кичук каже, що вже другий день працює над розмалюванням знака.

«Вчора з подругою малювали ці вишиванки з 9 ранку до 17:00. А сьогодні подрузі не вийшло, то я покликала сестру Надю. От, вже й «фінішна пряма», - каже Настя, розмішуючи жовту фарбу.

«Вчора було трохи довго і тяжко, але нам допомагали мужчини з Луцького лісництва, приміщення кого ось тут, поряд. Вони нам водичку носили, підгодовували», - додає дівчина.

Офіційно ініціатива розфарбувати в’їзний знак належить організації «Автомайдан України», учасником якої є Настя Кичук. Саме ця організація, яка раніше долучалася до розмальовування перил шляхопроводу біля «Там Таму», і забезпечила придбання фарб.

Ідея зобразити на буквах червоно-чорний орнамент належить самій виконавиці роботи: Настя Кичук навчається в Інституті мистецтв Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки на спеціальності «Образотворче мистецтво». Її сестра Надія Панащук – майбутній вчитель початкових класів.

«Всі розмальовують в синьо-жовті кольори, а мені захотілося чогось оригінальнішого. Тому я придумала, що тут буде червоно-чорний орнамент», - каже Настя Кичук.

Працівники Луцького лісництва розповідали дівчатам, що оновлення знаку не лишилося непоміченим: цілу ніч біля нього зупинялися автомобілі, люди фотографувалися на фоні «вишитих» букв.

Анастасія Кичук
Анастасія Кичук
Анастасія Кичук
Анастасія Кичук
Надія Панащук
Надія Панащук
Надія Панащук
Надія Панащук


Нагадаємо, нещодавно двоє хлопців-лучан розмалювали у синьо-жовті кольори луцькі в’їзні знаки на вулицях Львівській і Володимирській.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Супер!
Відповісти
Оригінально!Молодець!!!!!"Автомайдан України" ще зверніть увагу на знак,що на в'їзді з Ківерець-таким страшним як цього року він не був ніколи-час змін!
Відповісти
divchata-vu molodzi:-)syper
Відповісти
Останні новини
У Луцьку «вишили» в’їзний знак на Ковельській
08 липень, 2014, 11:50