Гузя зацікавила висока пенсія

Гузя зацікавила висока пенсія
Заступник голови Волинської облради Ігор Гузь не розуміє, «за які заслуги» на Волині отримують пенсії до 26 тисяч гривень.

Про це він заявив під час сесії Волиньради у п’ятницю, 11 липня.

За його словами, на Волині є як мінімум одна людина, яка отримує таку велику пенсію.

Гузь у своєму запиті поцікавився у начальника головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області Петра Філіпчука, скільки людей на Волині отримують пенсії, більші за 10 тисяч гривень.

Також посадовець пообіцяв «зробити все, щоб люди дізналися» про віп-пенсіонерів, хоча визнав, що називати конкретну суму, яку отримує людина, не буде, бо це порушує закон «Про захист персональних даних».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Гузь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пенсія - це конфіденційна інформація. Саме тому ліпіти аби що не варто.
Відповісти
Це як чергова бунька з носа. Ну отримує десяток-другий волинян персію високу - і що? Треба не пальцями зараз тикати, а закододавство виправляти, яке допускає таку критичну різницю у виплатах. І Гузю, прийшовши до влади, час перестати махати прапором, а взятись за діло.
Відповісти
Зміни в законодавство щоб вмі песніонери такі пенсії мали. слабо?
Відповісти
100% це конфіденційна інформація,тільки ховають цю інформацію ті,що мають пенсії по 25 000.А що мають ховати переважна більшість пенсіонерів,1200? Чому така різниця,що дійсно зробили ці люди що отримують такі високі пенсії,як їх начисляли?
Відповісти
А чому Гузь йде до влади? Хай скаже, а ......
Відповісти
А чого прийшов Гузь до влади , хай скаже.......??????
Відповісти
Ти голубе один з тих хто отримує таку високу пенсію, тому що " барзо" грамотний.Краще сопи і помовч.
Відповісти
Да, взяли собі і призначили пенсії по 26 т.грн... Невже він думає, що така пенсія платиться поза законом. Раз виплачують стільки, значить закон дозволяє. У парламенті такі питання треба ставити! А Гузь зазіхає на персональні дані громадян, і про це кричить з трибуни. І це заступник Голови ради, представник влади високого щабля, державна людина, яка повинна не тільки знати закони, а й забезпечувати їх виконання! Невже у заступника голови ради не має іншої роботи, аніж колупатися в чужих пенсіях? Це для цього Волинська громада його туди обрала? Мені дуже шкода наш край, коли до влади приходять популісти, і замість того, щоб працювати на благо народу, займаються популізмом... (
Відповісти
Хватить патякати! Ставай до роботи!
Відповісти
Молодець Гузь! Волиняни повинні знати більше про заслужених. І заслужили справедливо чи ні.
Відповісти
То ж давайте і вашу зарплатню (чи пенсію) виставимо на громадський суд, а можливо і ви її не заслужили...
Відповісти
А що йому чужі пенсії??? Нехай розкаже про свої здобутки????????!
Відповісти
Така велика пенсія тільки в суддів.
Відповісти
Гузю, коли ти вже перестанеш скрізь пхати носа, куди не просили? Самому машину друзі підігнали, не зовсім ясно за що. Шкода, що в мене таких меценатів не має. Хата утеплена, пофарбована, дах змінений, ремонт дома зроблений, паркан теж новий добротний. А доход 5000 грн за минулий рік. Звідки ж це все тобі на голову падає, розкажи, будь-ласка. Пенсія це хоча б офіційний дохід. А ти ж ясно на 5000 не живеш. А на що живеш? І за що ж тобі хтось платить? Під кого ж ти знову проплачено риєш? Сам би чистий був би. Хтось же і про тебе скоро рота може відкрити.
Відповісти
Останні новини
Гузя зацікавила висока пенсія
11 липень, 2014, 12:36