Гунчик проходить процедуру затвердження на місце губернатора Волині

Гунчик проходить процедуру затвердження на місце губернатора Волині
Секретаріат Президента України вніс для розгляду Кабінетом Міністрів України кандидатуру Володимира Гунчика для затвердження її на посаду голови Волинської облдержадміністрації.

Про це у середу, 16 липня повідомили на офіційній сторінці Урядового уповноваженого Тетяни Чорновіл у Фейсбуці.

У повідомленні йдеться: "згідно з Порядком про підготовку пропозицій та попередній розгляд кандидатур для призначення на посади та звільнення з посад керівників місцевих державних адміністрацій, секретаріат Президента України вносить для розгляду КМУ в установленому порядку кандидатури для призначення голів обласних державних адміністрацій".

Щоб перевірити кандидата на посаду очільника ОДА, на сторінці просять "повідомити інформацію щодо фактів можливої корупційної діяльності ГУНЧИКА Володимира Петровича (1958 р.н., Волинська область), який претендує бути призначеним на посаду Голови Волинської обласної державної адміністрації".



Попереднє місце роботи - заступник президента корпорації "Богдан".

Тих, хто має незаперечні факти недопустимості такого призначення, пов'язані з корупційною діяльністю, просять писати їх в коментарях на сторінці.

"Всі вказані Вами факти, які суперечать статусу держслужбовця, будуть передані Урядовому уповноваженому з питань антикорупційної політики Тетяні Чорновол, і озвучені на урядовому засіданні під час голосування за цього кандидата на посаду", - обіцяють антикоріпціонери.

Також пояснюють, що урядовий уповноважений по боротьбі з корупцією Тетяна Чорновол, згідно своїх повноважень, не подає претендентів на посади, і не голосує за їх призначення, проте, має право дорадчого голосу при обговоренні кандидатури, і може висловити заперечення при наявності доведених фактів корумпованості.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 39
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От так завжди.
Відповісти
Цікаво, а яка доля чекає на шоблу, яку Пустовіт притягнув з собою?І куди дівати шоблу Гунчика?
Відповісти
Цю шоблу, особливо Карпюка, гнати треба
Відповісти
Всю шоблу Пустовіта на схід ,особливо Карпюка.
Відповісти
... ... мать! Знову обком-міськом!!!!!!! Для чого гинули і гинуть патріоти?
Відповісти
Нарешті хоть якісь зміни. Давно пора міняти на Волині владу. Ще обласну владу необхідно поміняти.
Відповісти
Не хвилюйтесь все буде добре!
Відповісти
Ох і "злив" інформації то капець!:) Все що треба і не треба розкажуть... А що у зоні АТО робиться?! Там що наші що сепарати торгуються інфою, а прості хлопці просто гинуть... Жах!
Відповісти
якi змiни людина миняла партii як рукавички нi свитогляду нi позицii лиш би при владi i пiд себе i на себе а мораль це жах майдан неминучий
Відповісти
Розвалив завод. Давай ще адміністрацію розвали!
Відповісти
гунчик зробить з волині АВТОЗАВОД- розвалля
Відповісти
Під себе, під себе і на себе це теперішня влада в області
Відповісти
він-надмінний контрацептив.знаю особисто.
Відповісти
Згадайте вигляд автозавода до 2000 року і зайдіть і подивіться на завод зараз!Згадайте успіхи заводу у виробництві автомобільної техніки після 2000року! Врахуйте розвал економіки та голі бюджети країни та міст. Відсутність фінансування з бюджетів та борги за поставлену продукцію. На автозаводі чудова виробнича база, грамотні спеціалісти, а Гунчик чудовий топменеджер. І ще. Не повинна мовчати відповідні служби автозавода, а повинні надавати обєктивну інформацію лучанам, і відповідати всяким ...
Відповісти
На даний момент,повністю підтримую кандидатуру Володимира Петровича.
Відповісти
піпец області!
Відповісти
БЮТІвська собаки можете не гавкати

президент призначає свою людину, а ви можете далі мітингувати це у вас виходить краще ніж працювати
Відповісти
Ти вже Вовік домітингувався і вся ваша с..на комуняцька компашка. Розграбили Україну і пустили народ з торбою. А тепер незкіннченні війни, бунти, вибухи, терор. І це на десятиліття.
Відповісти
Да шо ты гаваришь?! Нехай-там купка і крала, но долар був по 8, бензин по 8-9, Крим був Українським, не було війни і люди не гинули, а до виборів Президента залишалось 8 місяців... І хто кого буде звинувачувати?! Домайданились???!!!
Відповісти
як можна? серпом і по йододефіцитних яйцях ))))
Відповісти
все закономірно, за статки багатіїв селяни і робітники ложать свої голови. Чому? А тому що дурні і недалекі - вірять всякій маячні аби тільки вона гарно звучала
Відповісти
а не має кандидатури - молодої і перспективної?
Відповісти
долар по 8, бензин по 11, зарплата 1500, їду мити дупи італійцям.
Відповісти
А от зараз точно поїдеш!:) Тільки у Європі побачили які українці з Майдану і навряд чи захочуть з такими мати справу!!!:(
Відповісти
Я чула, що він дууже вимогливий та строгий.... як на мене, якщо він почистить затлівші кадри в адміністрації, то буде толк! що ж почекаємо, бо змін в тій структурі точно бракує! порозганяти половину нероб!
Відповісти
Раді за земляка. Знаємо, ви порядна і чесна людина. Чекаємо від вас справедливості. Наведіть порядок зі спецлісгоспом, поверніть його назад у державу., виженіть вовків з лісу
Відповісти
Сиділо би в свому Камені з усіма каширцями.
Відповісти
Як завод довів - так і область доведе. А допоможуть йому "менеджери бориски". Якщо серйозно, то вкрай невдалий вибір...
Відповісти
Всю Волинь у лізинг! Страшно. Цікаво, хто з волинян, який хоч день був на майдані (я не про тітушок та беркутят), який хоч раз отримав кийком від беркутівця готовий висловити підтримку людині Клімчука?
Відповісти
Не так давно на Автозавод приїжджав Аверс, і люди жалілися про невипалату з/п за пів року. Тих хто найбільше галасив з завода вигнали. То що тепер хто буде проти нової обласної влади виступати з області виженуть?


А на рахунок розвалив не розвалив, були моменти коли люди там без з\п сиділи а Гунчик гроші на депозитах тримав, що б собі копійчина капнула.

І давайте не будемо забувати, що перед цим був ЛУАЗ, який при гунчику не в одного підприємця та підприємства набрав товару, а потім був визнаний банкрутом.


П.С. Чому людина, яка отримує по 80 тис. грн в місяць іде на з/п в 15-20 тис в місяць? Область рятувати чи те що недограбили розбазарити?
Відповісти
зловживання з земельними питаннями,для заводу "Богдан". Продажа богданів та відкати.
Відповісти
Давайте будемо чесними, якщо він друг Кліма, то області кінець, ці люди ніколи не любили України і нас з Вами , отже ----дожились. Нехай розкажуть , як святкували Павла і Петра В Залухово, сором за таких патріотів. ганьба нам всім.
Відповісти
Так ваш президент його вам і ставить
Чого жалітись
Це ви домайданились, чекайте покращення...
Відповісти
Нехай би тих дурнів повиганяв, що в ОДА на керівних посадах-сміх один!
Відповісти
Ви з таким ніком сам мабуть дурень.
Відповісти
ГУНЧИКУ ще далеко до ПУСТОВІТА, таких толерантних , розумних , ввічливих керівників як Пустовіт , Волинь не бачила. ГУНЧИК - ставленик Яника , ГАНЬБА!!! СКІЛЬКИ МОЖНА ПРОДАВАТИ УКРАЇНУ!!!!
Відповісти
Це що пишете суцільний популізм. Треба людину яка вміє працювати і чогось у своєму житті досягла.Патріота України. Гунчик саме та людина. А всі хто тут є великим критиком хай сам щось попробує зробити. А тоді критикує. А де шановні критики ваші пропозиції? Хто там може бути, Хто справиться?
Відповісти
Вкрав в людей пів зарплати. На зупинці зявився напис "Гунчик-злодій", яку керівник служби безпеки дуже швидко замалював.А що до "патріота України", у 90-х, коли люди приходили вимагати заборговану зарплату, він відповідав "Ви хотіли незалежну Україну, от майте". То він помаранчевий, то "сильноукраїнський", недобитий комсомольський вожак. Але наш ПЕРЗИДЕНТ вже і Палицю-палія універмагу в Одесу, і мусора нашого (який бухав разом з Башкаленком, а потім його хавав) в Києв. Порошенко така сама сволота, яка "чесно" заробила свої гроші, як і всі вони.
Відповісти
Гунчик ніколи не був чесною, а тим більше справедливою людиною як хтось собі вважає. Йому навіть звичайна толерантність не підходить. Цей клоп ніколи не поважав своїх працівників автозаводу, а тим більше людей області він бачив "десь". А зад Януковичу завжди старався вилизати, про що свідчать безперервні візити ставлеників Януковича до автозаводу. З Гунчика завжди був поганий керівник, а тим більше топ-менеджер. Не вірте йому ніколи, бо ця людина в своїй природі не вміє робити людям добро.
Відповісти
Останні новини
Гунчик проходить процедуру затвердження на місце губернатора Волині
17 липень, 2014, 10:18