У Луцьку гроші для поранених військових збирають за допомогою мистецтва. ФОТО

У Луцьку гроші для поранених військових збирають за допомогою мистецтва. ФОТО
Більше тридцяти митців виставили свої картини для продажу на аукціоні, щоб зібрати гроші для волинських військових, які були поранені в зоні АТО

Відкриття виставки цих робіт відбулось сьогодні, 30 липня, у Галереї мистецтв, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

"Виставка на тему "Пам’ятати заради минулого" діє у рамках фестивалю «Бандерштат». До неї долучилися 32 волинські художники: як зовсім молоді, такі і знані в області, котрі надали понад сорок своїх картин", - йдеться у повідомленні.

"Декілька днів усі охочі можуть оглянути твори мистецтва. Адже вже у неділю, 3 серпня, о 14.00 відбудеться аукціон з їх продажу. Виручені кошти планують спрямувати на лікування військових, що отримали поранення у зоні АТО. Це солдати 51-ї механізованої бригади, батальйону «Айдар» та інших військових формувань", - пише видання.

"Варто зазначити, що роботи різного рівня, тож різниться і стартова ціна. Так, найдешевшими є репродукції робіт відомого художника Юрія Журавля – 100-150 гривень. Найдорожчим є художній витвір Тетяни Мялковської – 5 000 гривень", - повідомляє Волинський інформаційний портал.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку гроші для поранених військових збирають за допомогою мистецтва. ФОТО
30 липень, 2014, 17:02