На «Бандерштаті» гратиме більше іноземців – організатори

На «Бандерштаті» гратиме більше іноземців – організатори
Фестиваль «Бандерштат» 2015 року стане інакшим.

Про це розповіли організатори 6 серпня під час прес-конференції у ВолиньМедіа.

За словами голови оргкомітету Ігоря Гузя, триденний формат фестивалю збережуть. Наступного року хочуть «актуалізувати образ Бандери».

«Хочемо представити образ Бандери в сучасному світлі як людини, яка писала, боролася, не вживала алкоголю, сиділа в тюрмі тощо», - пояснив Гузь.

Арт-директор фестивалю Сергій Мартинюк зазначив, що принципова зміна торкнеться великої сцени. Наступного року організатори хочуть бачити щодня по виконавцю із далекого зарубіжжя та щодня по виконавцю із Білорусі. Загалом же щодня на великій сцені виступатиме по 4-5 гуртів.

Зроблять акцент на спортивно-туристичній частині фесту – планують організувати сплав на байдарках до Колок по річці Стир.

Планують покращити умови, зокрема хочуть встановити душові кабіни. Крім того, мають ідею вести з фестивалю кілька потоків стріму, щоб можна було спостерігати за проведенням дійства на відео через інтернет. Є ряд інших ідей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ШАНОВНІ ВОЛИНЯНИ А ГУЗЬ У ВІДПУСЦІ ЧИ СЬОГОДНІ ВИХІДНИЙ ДЕНЬ????? ЯКИМ ЧИНОМ ДЕРЖАВНИЙ СЛУЖБОВЕЦЬ ЗАМІСТЬ ВИКОННАННЯ ФУНКЦІЙ ПОКЛАДЕНИХ НА НЬОГО ДЕРЖАВОЮ ЗВІТУЮТЬСЯ ПРО ПРИВАТНИЙ КУЛЬТУРНИЙ ЗАХІД?????????? ЗА ТАКІ РЕЧІ ЯК ПРОТРІНЬКУВАННЯ КОШТІВ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ ЄВРОПЕЙСЬКІ ПОЛІТИКИ САМІ ІДУТЬ У ВІДСТАВКУ...
Відповісти
Останні новини
На «Бандерштаті» гратиме більше іноземців – організатори
06 серпень, 2014, 17:59