Ліки замість квітів: луцька школа зібрала понад 50 тисяч гривень. ВІДЕО

Ліки замість квітів: луцька школа зібрала понад 50 тисяч гривень. ВІДЕО
ПОнад 50 тисяч гривень зібрала луцька гімназія №21 в межах акції "Ліки замість квітів".

Про це йдеться в сюжеті Громадського Волині.

"До волонтерів звернулася представник батьківського комітету 21-ої гімназії Ольга Янчук, яка знала про нашу діяльність і сама й до цього допомагала госпіталю. Вона знала про потребу й таким чином організувала надання частини коштів, які зібрали в межах акції 1 вересня, на медикаменти саме для луцького шпиталю", розповідає Наталія Ступко, волонтер Луцького військового госпіталю.

"До акції долучилися активно всі учасники навчального процесу: батьки, діти і педагоги гімназії. Зібрали понад 50 тисяч гривень. Ми не очікували аж такої суми. Ми раді, що нас підтримали. Весь збір проходив у відкритому режимі: разом рахували гроші, разом вирішували, куди їх спрямувати. Оскільки йшлося про закупку ліків, було вирішено направити кошти адресно: на лікування нашого волинянина Анатолія Устимюка, який потребує лікування за кордоном. Тому 15 тисяч гривень ми перерахували на картку мами Анатолія. На 6 тисяч гривень ми придбали ліки, які перебувають в нашому луцькому госпіталі. Зараз на суму,яка залишилася, це опнад 30 тисяч гривень, ми формуємо медичні сумки, аптечки для бійців, які перебувають безпосередньо в зоні дій", - відзвітувалася Оксана Коваль, заступник директора гімназії №21.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а в нашому класі тільки мої діти прийшли без букетів , а вкинули гроші у скриньку в супермаркеті . і дивились на них косо- це мягко сказано.
Відповісти
У кожного є совість. І тільки Всевишній все бачить. А дітям треба пояснювати і розказувати. Ми всі вчимося бути громадянами нашої країни.
Відповісти
якби не такі, як Ви з дітками, то наших хлопців вже взагалі не було б живих! ЩИРО ВАМ І ДІТЯМ ВАШИМ ДЯКУЮ!!!! Завдяки таким вони виживають!
Відповісти
Останні новини
Ліки замість квітів: луцька школа зібрала понад 50 тисяч гривень. ВІДЕО
07 вересень, 2014, 13:58