У Луцьку «накрили» штаб компартії. ФОТО

У Луцьку «накрили» штаб компартії. ФОТО
Активісти об’єднання УНСО знайшли партію комуністів, з якої поширювали проросійську агітацію.

Завітали «в гості» до комуністів 12 вересня.

Як розповіли активісти УНСО, до них надійшла інформація про те, що за даною адресою працює комуністична партія, яка займається проросійською пропагандою.

Коли вони пройшли всередину, то побачили газети комуністичної партії, прапори та ксерокопії паспортів, на яких було вказано, що це добровольці. Побачивши активістів, працівники партії почали їх рвати.

На запитання "що це за ксерокопії?" працівники не змогли дати відповідь. Також на місці був керівник партії Олександр Кононович. Його оглядали лікарі, бо він начебто зламав собі ніс.

На місце події приїхали правоохоронці.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Компартія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 37
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на палю комуняку....
Відповісти
спалити нафіг ту голуб’ятню.
вона дерев’яна, горітиме хвацько
Відповісти
В Луцке коммуняки,нахер всех расстрелять
Відповісти
Сволоти, наших вбивають, а вони носи собі ламають.....
Відповісти
Оздоблення цієї халупи дуже легкозаймисте (вагонка, дошкова підлога, сайдинг). Достатньо одного коктейля Молотова. Слава Україні!!!
Відповісти
Порадувало "зламав собі ніс". От же ж мазохісти-комуняки. Виселети їх в Росію, там їм буде рай.
Відповісти
Нє. Його треба обміняти на якогось нашого полоненого. Хоч якась користь...
Відповісти
та кому воно потрібне?
Відповісти
Нагадує дитсадок. Пишете гадості і самі радієте герої йо..ні. Якби не комуністи, то ви, бидлота, досі б сраку підтирали вігтем солом'яним
Відповісти
Якби не капіталісти,дотепер ти свої місячні підтирала б віхтем
Відповісти
От смішно, з яких пір Олександр Кононович керує партією? Цікаво, в чому проявляється у них проросійська пропаганда і що то за добровольці такі, добровольці на посади у дільничні комісії?! Що ж ви таке пишете, а точніше, хто вам таке розказує?
Відповісти
Пух - це значить путін-х.йло ?
Відповісти
так, а що?
Відповісти
це що за бабаї?
Відповісти
Кононовичу тра зробити пластичну операцію.

Найкраще лікування - загальний кількарічний наркоз.
Відповісти
Ось і Муха попався! Привик заяви писати, а тут самого зловили комуняка паршивий!
Відповісти
До 454. 100 %
Відповісти
Після приходу до влади Адольфа Гітлера в січні 1933 року компартія була заборонена, а проти її активістів були розпочаті репресії. 3 березня 1933 був заарештований голова КПГ Тельман. З 300 тисяч членів КПГ (на початок 1933 року) близько половини зазнали переслідувань, були кинуті в тюрми і концтабори, десятки тисяч вбиті. - нічого не нагадує???
Відповісти
Нагадує, боротьбу з фашизмом в іспанії. Німеччина тут ні при чому, в німецьких комуністів і 5-ї колони іспанців просто назви партій співзвучні
Відповісти
Як раз нагадує боротьбу Гітлерівського фашизму з інакомисленням!
Відповісти
невже гітлерівський фашизм мордував Іспанію більше 70 років??
Відповісти
В фашистській німеччині комуністи були такою ж 5ю колонною як і зараз в Україні. В ті часи Сталін марив світовою революцією і не просто марив, а проводив дуже серйозну роботу за кордоном. Так і тепер Путін марить "Рускім мірам", і теж проводить серйозну роботу за кордоном. Колись був свідком як Канановічь купував білет на потяг до Москви, напевно за інструкціями, сука, їхав, і за няшечками. Те саме з Московським патріархатом, який обмінюється із Зюгановим нагородами "за якийсь там вклад в розвиток і збереження". І те і те 5 колонна, просто в часі тоді зпівпало із фашизмом.
Відповісти
і з ким би та алкашня воювала, якби не було комуністів. Аж смішно як вони самі себе підбадьорюють, тішаться, що проти беззбройних людей показали силу. Всі ми герої двадцять проти чотирьох та ще і з пістолетами, та ще і п'яними.Просто ГЕРОЇ. Вічна вам пам'ять і слава.
Відповісти
Приїдуть - буде гаряче й дружнє спілкування, товариші ) І досить писатися під жіночим ніком - майте чоловічу гідність, сєпари волинського розливу.
Відповісти
От один страшний факт,над яким варто задуматися,в Донецьку під час спроби прориву блокпосту сепаратистів був розтріляний автобус"Правого сектору".Що вони зробили з тілами вбитих?Просто знищили чи спалили,невідомо.За що? За їхню ідеологію,яка в коренях близька до нацистської.Так що невідомо,що буде з хлопцями з "Азову",які теж переважно соціал-нац.асамблеї або Правого сектору.Вони вибрали шлях війни,крові,смерті,ніхто їм у цьому не винний.А от знущатися над луцькими комуністами,які не мають відношення до цього конфлікту-накликати на себе біду!!!
Відповісти
Дайте більше кваліфікаціі для ст.ст. 109- 110 кримінального кодексу украіни по конкретний діяльності кпу украіни. Повірте, відповідь не забариться. Звоніть 24-22-10 або начальнику слідства СБУ . Слава украіні
Відповісти
Дайте більше інформаціі по антидержавній діяльності кононовича. Із відповіддю не забаримось про результати поінформуємо громадськість. Слава нації !
Відповісти
Всю інформацію про протиправну та антиукраінську діяльність Компартії украіни ( ворогів і катів українського народу) надавайте в СБУ Наочно обо по телефону 24-22-10. Слава украіні !
Відповісти
Які сміливі сбушники? А прокурорчики їм дадуть рухнути справу чи будуть чекати політичного моменту? Прокурорчики суки ще ті, хоч і молоді.
Відповісти
що таке антидержавна дія-сть,ніхто ж не робить і не плануэ робити держ.переворот як це зробили у лютому праві радикали,прийшов Наливайченко і СБУ стало підпорядковане ЦРУ?
Відповісти
От кляті комуняки, зваважають нам будувати націонал-соціалістичну еуропейську Україну. Як же це гарно,поїв сальця, випив горівочки, поспав, вигукнув- москаляку на гілляку- все, всі обов"язки поцтріота виконані. Ні ще не все, ще не пострибав і зіганути треба. Ну ось тепер гарно, який же я молодець, щоб без мене Батьківщина робила. Одна проблема- москалі не хочуть безплатно нас кормити і опалювати- ух кляті. Слава в Україні
Відповісти
Маладец!!! За абсирание украинцев дам пососать новососию.
Відповісти
Чому "накрили" штаб Компартії? Компартію ніхто не заборонив, їхня діяльність не підпільна і вони йдуть на вибори до ВР. І правильно роблять! А "накрили" - це принаймні неправильна і заангажована подача інформації журналістами. І де там проросійська агітація? Може, газети "Комуніст" українською мовою, які на підлозі? А про зламаний "сам собі ніс" взагалі не витримує ніякої критики.
Відповісти
Люди! пожалійте тих кононовичів і віддайте їх скоріше під суд! Бо народ самосуд над ними вчинить-і правильно зробить! сепаратистам не місце на українській землі!Хіба що на глибині 2м
Відповісти
Кононовичів мало били... Треба більше... Їхали б вони звідсіля. Від гріха подалі. Комуняку - на гіляку! Путіну - смерть! Кремлю - руйнація! І так має бути! Бо на московське, російське зло завжди прийде покарання. Слава Україні! Героям - Слава!
Відповісти
Не знаю, хто пише коментарі із закликами по типу: "Комуніку на гіляку" і т.д., але скажу так, що я українець і горжуся цим, ніколи не зраджу української землі, але й такого, як ви писати не буду! Чому?! Тому що, у всіх, як і у мене, так і у всіх українців є батьки, діди і прадіди, які жили, працювали, волювали при тій, Радянській, владі, які отримували квартири, путівки у санаторії та піонерські табори для своїх дітей, тоді їх не перекошувало, а зараз що?! Я не кажу, що все було добре тоді, але
де те хороше, що було при Радянській владі! Ми зараз у такій скруті, що ніяка Європа чи Америка не зрозуміє нас! Пенсіонер не знає, як заплатити за житло, бо як заплатить їсти не буде чого, а як не заплатить то буде бомжем! Роботу знайти важко, а як знайдеш, то зарплата у конвертах, відрахувань у державу - НУЛЬ! Усе платне, починаючи від садочка - закінчуючи - лікарнями! Подивіться на курс доллара! Та людство - увімкніть свої звивини в голові, почніть хоч трохи думати! А то ви звикли ще з тих часів, що держава думала за вас і перелаштуватися не можете! Хочете Європи і демократії - треба почати думати!!!
Відповісти
От кляті комуняки не узбагояться ніяк. Ну нічого ми ще концтабори створимо. як у світовій демократії Гуантанамо, щоб поближче бути до загальнолюдських демократичних цінностей, не оминемо і еуропейського досвіду великого євроінтегратора Адольфа Алоїзовича, тому що Україна це Еуропа
Відповісти
Останні новини
У Луцьку «накрили» штаб компартії. ФОТО
12 вересень, 2014, 16:18