На Волині запустили нову лінію переробки лісу

На Волині запустили нову лінію переробки лісу
Запуск нової деревообробної лінії на складі ДП «Ратнівське лісомисливське господарство» в селищі Заболоття дав можливість створити 20 нових робочих місць.

Значно розширились і технологічні можливості переробки низькосортної лісопродукції, - пише ПроКовель.

Із запуском нової лінії деревообробки на складі ДП «Ратнівське лісомисливське господарство» перероблятимуть на піддони до 1000 метрів кубічних низькосортної ділової деревини. Таку продукцію підприємство відправляє на експорт, а від її продажу отримує валюту. І хоч технологічна новинка обійшлася ратнівським господарникам у понад 800 тисяч гривень, на підприємстві переконані: затрати повернуться сторицею.

«Заробітна плата людей, які тут працюють, становитиме на перших порах близько 3000 гривень. А в подальшому, з розвитком підприємства буде збільшуватися», - розповідає директор ДП «Ратнівське лісомисливське господарство» Микола Мельник.

Запуск нової лінії деревообробки дав можливість створити на підприємстві 20 додаткових робочих місць. Ще десять працівників візьмуть на роботу для лісозаготівлі.

«Робота покращилася набагато. Бо раніше все обладнання було старе, верстати ламалися. А з роботою зараз, знаєте самі, сутужно. А у нас тут навпаки - додалися робочі місця», - каже працівник складу Анатолій Янчук.

Штатна чисельність працівників ДП «Ратнівське лісомисливське господарство» відтепер збільшилась до 144 чоловік. Їх основне завдання - відтворення, охорона та захист лісу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
гідне папуасів волині...
Відповісти
Ефективне використання лісових ресурсів передбачає:... " визначення заготівлі деревини як кінцевої фази ведення
лісового господарства; .... реструктуризацію неефективних лісогосподарських підприємств шляхом їх відокремлення і створення деревообробних державних підприємств (філіалів) та реалізація їм деревини на
ринкових умовах з урахуванням особливостей природних зон". Что Концепцию уже поменяли?
Відповісти
який ти грамотєй......
Відповісти
Останні новини
На Волині запустили нову лінію переробки лісу
05 жовтень, 2014, 12:07