«Наша надія – на таких людей, як Петро Порошенко та Роман Іванюк» – луцька вчителька*

«Наша надія – на таких людей, як Петро Порошенко та Роман Іванюк» – луцька вчителька*
В День учителя кандидат у народні депутати України по одномандатному виборчому округу №22 (м. Луцьк) від «Блоку Петра Порошенка» Роман Іванюк відвідав рідну школу – Луцьку гімназію №4 імені Модеста Левицького.

У навчальному закладі він зустрівся з однокласниками та своїми вчителями.

Особливо раділа зустрічі його перша вчителька Євгенія Тимченко. Каже, не дарма навчала хлопця, якщо він досягнув таких вершин і балотується до Верховної Ради України в команді Петра Порошенка.

«Ми сподіваємося, що саме таких розумних молодих людей народ обере у Верховну Раду, і віримо, що вони змінять нашу країну. Наша надія – на таких людей, як Петро Порошенко та Роман Іванюк», – переконана пані Євгенія.

Досвідчений педагог розповіла, що змалку відзначала прагнення Романа до знань: «Дуже хотів все знати, багато читав. Був справжній маленький українець – цитував твори Тараса Шевченка».

Улюбленими предметами Романа були точні науки, зокрема математика.

«Це був надзвичайний учень, він був одним із перших серед відмінників», – згадує педагог.

На Романа Іванюка рівнялися його однокласники. Окрім того, що був відмінником, займався спортом. З третього до восьмого класу захоплювався шахами, досяг рівня майстра спору. У старших класах серйозно займався баскетболом, грав за найсильнішу команду області «Волиньбаскет» у першій лізі.

Вчителі стежили за долею Романа, пишалися ним, і коли став студентом. З-поміж 800 абітурієнтів Острозької академії він посів друге місце за кількістю набраних балів.

Однокласниця Олена Кузьменко згадує, як була вражена, коли Роман, навчаючись на третьому курсі, влаштувався на роботу: «Маючи змогу вільно навчатися і отримувати задоволення від студентського життя, він вибрав непростий шлях – всього в житті добитися самому».

Проте найважливішим для однокласників є те, що Роман Іванюк – чесна людина, завжди готовий прийти на допомогу.

Під час зустрічі у школі випускники були дуже раді побачити вчительку музики Любов Миколайчик. Згадували її уроки, і те, як юний Роман співав у шкільному хорі, де був солістом. «Десь за сто концертів разом із шкільним ансамблем ми давали у місті, області та за її межами», – пригадує вона.

Під час святкового концерту, який відбувся з нагоди свята, Роман Іванюк разом із однокласниками подякував педагогам за їхню нелегку працю, за терпіння, а надто за те, що виховали їх справжніми людьми.

Як найяскравіший спогад із шкільного життя Роман Іванюк згадує останній урок: «Тоді усвідомив, що дитинство закінчилося і починається доросле життя. Потрібно було вступати до університету, здобувати фах. І що вже не буде безтурботних розваг, перегонів шкільними коридорами, дружніх бешкетувань».

Наприкінці зустрічі Роман Олегович поділився своїми враженнями. Каже, зовсім по-іншому почувався у спілкуванні з вчителями: «Раніше ми трохи їх боялися, бо могли поставити двійку, покарати за щось або навіть вигнати з класу. А сьогодні це зустріч із добрими друзями, з якими є що згадати. Шкільні роки для мене – найкращі. Тому відчуваю перед цими рідними мені людьми надзвичайну відповідальність і бажання зробити все для покращення їхнього життя, відновлення в суспільстві пошани до професії педагога».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Роман Iванюк...
Романюк...
Відповісти
Такі бриху%ни ,що далі нікуда!))))))
Відповісти
НАША НАДІЯ ВЖЕ ДАВНО ЛОПНУЛА ВІД "РОЗУМНОГО" КЕРІВНИЦТВА ДЕРЖАВОЮ ПЕТРОМ-ПЕРШИМ!!! Перед виборами на язиці було одне,а на ділі вийшло зовсім інше.ПОВНА КАПІТУЛЯЦІЯ ПЕРЕД ПУТІНИМ І ЄВРОПОЮ!
Відповісти
Де взявся цей чувак? Хто знає?
Відповісти
Прочитай статтю перед тим як коментувати
Відповісти
такий він маладєц. в госпіталь сходив би. солдатам ліків заніс би.
Відповісти
Він - член наглядової ради компанії "Добробут", яка керує роботою мережі медичних закладів. Команда Романа Іванюка фінансово і організаційно підтримувала Євромайдан. Бригади невідкладної допомоги "Добробуту" транспортували Героїв Майдану до летовища у Борисполі для лікування за кордоном, а сьогодні реанімобілі компанії допомагають Збройним силам України.
Відповісти
Як виліз так і зникне безслідно. Тільки бабки рекламістам вгрохає. Але це явно не його гроші. Мудра людина б такого не вичворяла
Відповісти
Шановний звідки стільки злості і нахабства ? І , що ж він таке вичворяє ? А вам порада , якщо самі ні нащо не здатні не поливайте брудом людей . Адже повірте доки будуть в країні отакі злі і недобрі серця толку не буде . Почніть з себе..
Відповісти
Це син керівника луцького ВТБ Іванюка-старшого.
Відповісти
Іванюк старший після окупації Криму звільнився з ВТБ
Відповісти
Людина не звідки!!!!
Відповісти
любі друзі! я щодня проходжу повз агітаційних палаток в центрі міста, біля к-тру промінь, біля рацсу іноді роздають агітаційні листівки. зокрема по луцьку близько 15-20 агітаційних пунктів, і у кожному з них працює мінімум 3 людини, день роботи яких складає мінімум від 150грн в день.
стоять вони вже щонайменше місяць часу.
а тепер тут не потрібно бути великим математиком, щоб порахувати скільки в місяць витрачається на 1 агіт. пунк. (150(мінімально) * 2(людини)) * 30днів = 9000грн мінімум!!! а їх близько 20!!! = 180000 в місяць мінімально!!! і таке агітація у кожному рай.центрі!

А ХЛОПЦІ НАШІ НА ВІЙНІ ГИНУТЬ, І СПЯТЬ НА ЗЕМЛІ!!! ШКАРПЕТОК І ТРУСІВ НЕМАЮТЬ! ВЖЕ НЕ ГОВОРЮ ПРО ЇЖУ І ВОДУ!!!
ВИБРАЛИ ВЛАДУ! ВИБИРАЙТЕ ДАЛІ!!!
Відповісти
звинуватьте в усьому Романа .А чом би й ні . Хтось же мусить навести лад .
Відповісти
Повністю згідна,ніколи не могла зрозуміти навіщо ця вся макулатура, вони вихваляються своєю псевдо допомогою "Добробут", так і ніби все круто але по факту скільки "бабла" витрачається на рекламу.Якщо вони такі круті, то нехай знімуть банера з «шістнадцятці» та на ті грощі куплять щось корисні для наших хлопців, котрі зараз мерзнуть по ночах на сході...
Відповісти
круто он поет, особенно в опере в караоке)
Відповісти
Такий вже хлоп, ну хоть до сракі притули.
Платон і Арістотелем позаздлили б.
Відповісти
До чого тут Платон і Арістотель. Шановний, підіть виспіться
Відповісти
модератор займається цензурою.Це що до Вас Янукович повернувся!!??Чи за піар стільки платять що модератор сам вставляє в оментарі вирізки з передньої агітації.Чи Вам байдуже,чи зробив він щось для Луцька чи ні.Івахів кожен день по свому виборчому окрузі по 100000 тис грн. залишає громаді селищ сіл.Хоч я до нього сам як до злодія відношусь проте злодій хоч на вибори поділився награбованим.А цей разом з батьком на російські банки працював і це нормально)))А його батька звільнили а не звільнився не робіть реклами на ще дешевшому піарі ніж ця стаття!!!Спробуйте тільки зацензурте!!
Відповісти
звільнився все таки мій чоловік там теж працював)
Відповісти
Перемоги Роману Іванюку !Молодим дорога І перемоги Україні !
Відповісти
Останні новини
«Наша надія – на таких людей, як Петро Порошенко та Роман Іванюк» – луцька вчителька*
06 жовтень, 2014, 13:57