У Луцьку почалися постійні відключення світла

У Луцьку почалися постійні відключення світла
Луцька міська філія ПАТ «Волиньобленерго» ввела графік аварійних відключень у зв'язку з відсутністю необхідної кількості електроенергії в мережах України.

З 1 грудня відключення будуть здійснюватися в години максимального навантаження з метою обмеження споживання електричної потужності, повідомляє Волинський інформаційний портал.

Скільки в обласному центрі Волині триватимуть відключення електроенергії, в Луцькій філії ПАТ «Волиньобленерго» наразі не знають. Все залежить від жителів міста та підприємців. Про це розповів головний інженер філії Валерій Мазін.

Нагадаємо, в обласному центрі Волині вирішили відключати електроенергію в години пікових навантажень, тобто з 10 до 14 години вранці та з 17 до 21 години ввечері. Луцька міська філія ПАТ «Волиньобленерго» ввела графік аварійних відключень, проте наразі його ще не деталізовано, тож відключення проводяться залежно від перенавантаження мережі.

Відтак, 1 грудня з 11 до 13 години електроенергії не було в районі ДПЗ, вулиці Львівська, села Вересневе, Північного ринку та 40-го кварталу.

Щодо вечірніх годин, то сьогодні в Луцьку світла не буде з 18 до 20 години, проте де конкретно, ще невідомо. «Відключення відбуватиметься в ручному режимі. Де будуть найбільш перевантажені мережі, там і вимикатимемо», – зауважив Валерій Мазін.

Скільки триватимуть відключення, поки що, за словами головного інженера, також невідомо.

«Поки не буде поліпшень у внутрішній мережі. Якщо жителі міста й підприємці почнуть самі себе обмежувати у використанні електроенергії, аварійні відключення завершаться швидше», – зауважує Валерій Мазін.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 34
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чого це тільки окраїни Луцька відключають?!!
Відповісти
Криму світло відключіть
Відповісти
от знаєте, реально погано.
бо ж треба робити курсач(
Відповісти
по-новому!
Відповісти
Шо то за хренотень! Спочатку хай відріжуть світло рашистам в Криму і терористам в Лугандоні, а тоді в інших регіонах. Ті мразі розвязали війну хай і розплачуються самі перші!
Відповісти
зараз такий час нічого не встигаєш.... мені вночі сидіти? ну да це ж нікого не цікавить можна і вночі.... кому ж стипендія треба?
Відповісти
чим цьогорічна зима відрізняється від минулорічної, що різко виникають перевантаєження? народ накупив за рік електротехніки?Чи як завжди зима прийшла несподівано і комунальники прошляпили?
Відповісти
до чого тут це? в країні нестача ресурсів для роботи ТЕС.
Відповісти
Коли це я став споживати більше?Коли Обленерго ставить автомат щоб більше неспожив як розрахований автомат.
Відповісти
Юля, ти напевно є дуже тупою, коли не знаєш, що в країні відбувається і чому відключають електроенергію.
Відповісти
Я зовсім не розумію цих далб******. Який сенс відключати світло? Що перевантажене? Та це такій бред, страдають ху*****, бо скучно.
Відповісти
1. Київський майдан відключити
2. с. Боголюби, с. Тарасове
Відповісти
шановні можновладці, питання стосовно продажу електроенергії за бугор і наповнення своїх кишень знов краденими коштами, чого вдруг наша енергія продається за бугор і ми страждаємо, нонсенс, що і Кузнецовськ будуть відключати
Відповісти
1. Київський майдан виключити
2. с.Боголюби і с. Тарасове
Відповісти
Чим Вам не вгодив Київський майдан?
Відповісти
Думаю не в Київському майдані діло, а просто якщо відключати то всім, і дійсно по якомусь нормальному графіку, щоб знати і вчасно повідключати наприклад компютери, які дуже чутливі до скачків на пруги, і різкого відключення світла...
Відповісти
зараз немає на кравчука 11б! незнаєте із якої години? мене це дратує... напевне у політиків світло є і буде!
Відповісти
хай вирублять там там, порт сіті і цум. електроенергії зекономлять німєріно. а в мене дитина мала дома.
Відповісти
Народ в нас війна, треба ставитись з розумінням. Наші хлопці в "окопах" на сході без електроенергії і опалення, згадайте про це(якщо забули) Розумію що зараз все "списують" на війну, але все ж........
Відповісти
Так всі ставляться з розумінням, але нехай графік введуть, а не сповіщають заднім числом...
Відповісти
А де той графік? А то сьогодні світло пропало і все... Де можна взнати коли саме і де будуть відключати?
Відповісти
дибіли
Відповісти
А що всі бачать лише мінуси в тому? Якщо це вечорами, то я не вважаю це великою проблемою. Зникає телебачення, інтернет, і з'являється купа часу, щоб поспілкуватися з близькими, в інтимній обстановці побути з коханою людиною. Що з Вами станеться, якщо якусь годинку побудете без улюбленого Вконтакте чи захоплюючих танчиків?
Відповісти
Так, звісно, але депутати ж без світла не лишаться. А от для тих, в кого є маленькі діти, а ще і опалюють погано - це дійсно страшно.
Відповісти
В мене дитина вдома сама сиділа без світла,не маленьк але школяр. А уроки вичи коли? Хіба він багато використав? Чи хтось на цьому багато зекономив? Дійсно, як тут пишуть нехайпопробують відключити ТАм-ТАМ, Порт сіті, і т.д.
Відповісти
Графік відключень в студію! Дістало - вже сьогодні кукали без світла в частині ДПЗ.Питання-відключають тільки ті будинки, в яких не проживають різного роду депутатики і чиновнички(наприклад,Банада)?
Відповісти
Де проживає Банада, світла якраз і не було. Він теж був в темряві
Відповісти
хочу сказати, що вимкнення світла-це,лише перший крок у90. Молімося,щоб купони не повернули.
Відповісти
а поясніть що робити школярам які саме в цей час починають з батьками робити уроки?????
Відповісти
це все просто смішно,влада знову почала гру з вогнем!одного разу мало було!)))два питання:1)хто відшкудоватиме збитки за згорівші холодильники та іншу побутову техніку адже не секрет що при включенні світла напруга підіймаеться?2)в кого автономне опалення при відключенні світла спрацьовуе датчик на зупинення подачі газу!а якщо він не спрацюе?3)за дві години пластикові труби охолонуть і замезнуть хто відшкодуе збитки?
Хоча чому тут дивуватись влада завжди робить а потім думае,і все виходить через ж..у!
Відповісти
а де попередження про відключення
Відповісти
Я не розумію, чому відключають світло коли школярі ще в школі. І вчитель відпускає дітей самих додому і моя дитина дзвонить і плаче в телефон, що боїться йти додому. Якщо економити, то потрібен графік, щоб знали коли бути дома і бути підготовленим до цього.
Відповісти
мозги включить,а не свитло виключаете!!! ДиБиЛи!!!!!!!!
Відповісти
Де знайти графік відключень світла в Луцькому районі???
Відповісти
Останні новини
У Луцьку почалися постійні відключення світла
01 грудень, 2014, 17:16