На Волині бабусі формують «батальйон», щоб допомагати бійцям

На Волині бабусі формують «батальйон», щоб допомагати бійцям
У Камінь-Каширському відділенні соціально-побутової адаптації територіального центру для одиноких та престарілих формують спільноту для допомоги бійцям АТО. Чи не щодня бабусі в'яжуть шкарпетки солдатам.

"Наше відділення працює з 2010-го року, - розповідає виданню "Вісник+К" завідувач відділення соціально-побутової адаптації територіального центру Валентина Козак. - Люди, які опинилися у складних життєвих обставинах, одинокі, старенькі, пенсіонери можуть прийти до нас, і ми надамо конкретну допомогу, розважимо, займемо якоюсь корисною справою, у якій вони проявлять свої таланти і вміння. При відділенні діють гуртки в'язання, бісероплетіння, вишивання... От у нас і виникла ідея провести акції для допомоги воїнам АТО, а саме - нав'язати солдатам теплих вовняних шкарпеток. Гурток відвідують пенсіонери різного віку, наймолодшій з них - 55 років, а найстаршій - майже вісімдесят. Але, незважаючи на вік, усі гуртківці активно долучилися до цієї справи".

"Нитки виплутуємо зі старого в'язаного одягу, який зносять у територіальний центр, - розповідає інструктор з трудової адаптації Людмила Кисляк. - Змотуємо їх у клубки і в'яжемо нашим солдатам теплі шкарпетки".
Таких бабусь зібралось вже більше п'ятнадцяти. Одна із них - Надія Бусько до справи приєдналась особливо активно - солдатам в'яже залюбки: "Усі жіночки, які сидять дома, особливо ті, що на лавочках сидять, не знають, чим зайнятися. Боже ж мій, є чим зайнятись, люди добрі! Та давайте ж армії нашій допомагати".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодци!!! Милые наши бабушки....
Відповісти