Порошенко призначив очільників Луцької, Ківерцівської та Іваничівської РДА

Порошенко призначив очільників Луцької, Ківерцівської та Іваничівської РДА
Президент України Петро Порошенко призначив голів Луцької, Ківерцівської та Іваничівської РДА.

Про це йдеться в його розпорядженнях від 24 січня, розміщених на сайті Адміністрації Президента України.

Так, очільником Луцької РДА став Ігор Ярмольський(на фото). Нагадаємо, раніше він відзначав у коментарі ВолиньPost можливість такого призначення. Раніше Ярмольський був головою Маяківської сільської ради, до якої входять села Маяки, Буків, Зміїнець, Милушин, Милуші, Моташівка та Сирники Луцького району.

Головою Ківерцівської РДА став Валерій Ткачук. Раніше він очолював Тростянецьку сільську раду цього району. До неї входять села Тростянець, Лички, Острів та Яромель.

Іваничівську РДА очолив Федій Войтюк. Раніше він був заступником голови цієї райдержадміністрації, селищним головою Іваничів та депутатом районної ради (депутатський мандат він має і досі).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кадри
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 44
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хто ж тоді буде замістььЯрмольського сільським головою?
Відповісти
Здається Ярмольський не надто радий такому призначенню
Відповісти
це не працівник! Це - крісло- сторож...
Відповісти
A,що село Хопнів НЕ входить до Тростянецької сільради???
Відповісти
Ярмольський - голова РДА?! Капець! Щуку кинули в річку?! Ото "люстрація"!!!
Відповісти
Так, Ярмольський розікрав і розпродав Маяківську сільську раду , а тепер попереду ще і район.В Києві купив квартиру лишилося в Межигірї 15 соток купити .На Волині очільниками призначають тупих,аморальних хабарників таких як Гунчак , Ярмольський .Шкода тільки тих людей які загинули і гинуть за наше краще життя.
Відповісти
зверненя до працівників СБУ! Прошу дати оцінку як можечиновник в якого заробітна плата не перевищує 3500 грн мати таку кількість майна - будинки , квартири , земельні ділянки оформлені на різних людей? Хоча яке там СБУ він щедро ділився з прокуратурою ,на мою думку, і з іншими силовиками при роздачі безцінних земель такої улюбленої неньки України! а зараз його замість розслідувати походження цих багатств в крісло голови!
Відповісти
у мене враження, що порошенко ставить провірених махінаторів в земельних питаннях , щоб вони замутили відбирання землі в українського народу! якщо такі призначеня і надалі будуть в цьому стилі, то це100% !!!
Відповісти
гинуть захищаючи їхню землю і мєтки, у гунчика зп 1200000 грн за рік. в іншого землі гектари біля луцька! звичайно що вони будуть відправляти хлопців захищати своє майно! а учаникам АТО замлю на болотах і без доїзду , в кращому випадку, та ще і побігати за кучою довідок!!!
Відповісти
Бачимо користь від люстрації
Відповісти
Так Ярмольському є що згадати,проте він хоч має схожий досвід управління.А на рахунок СБУ у Волинській області та ним за митницею немає коли роботою займатись,однак вони і пе мають права.А ви подивіть на міліонера Липинської с/р на Заборолівського та Боратинського голів с/р ніби вони крали менше ніж всі вищезгадані та ні.
Відповісти
як не компетенція сбу? земельні питання виключно їхня компетенція!
Відповісти
досвід в яких питаннях?
Відповісти
Близько 2-х тижнів тому, при зверненні до сільського голови Маяків при виділення земельної ділянки для подружньої пари, сільський голова попросив "добровільну" пожертву воїнам АТО 30 тис. грн., після чого, мали б виділити земельну ділянку.
Відповісти
В Маяках - колись перспективному селі поблизу Луцька - все загублено, як у якомусь найвіддаленішому з піщаними землями селі забитого Полісся. Маяки були відомі овочівництвом, полуницею, єдиним в області промисловим садом, який щороку давав 3-4 тисячі тонн яблук, тваринництвом. Сад, розпайований по 60 соток на пайовика, давно заріс вільхою і лозою. А Ярмольський "виріс" на тому, що догоджав чиновникам у виділенні землі під індивідуальну забудову. В інших же питаннях - і палець об палець не вдарив. Що зробить в районі вчитель географії нині? Землі вже немає... Район настільки деградував в питаннях кадрів, що стає моторошно: шахрай Прус, злочинці Башкаленко в парі з Волошенюком (рейдерське захоплення ТзОВ "Україна")... А що ж буде далі?.. Область, як ніколи, в страшному тупику в питанні кадрів: партійна квота загубила все.
Відповісти
В 90-х роках першому голові сільради Волині Ярмольському рекет утюгом живота пік,щоб "бабки" за землю продану в Маяках віддав.Магната Ярмольського на посаду лобіював кум Шумський.Нова влада закінчить смітником в березні або в лютому.
Відповісти
"Рішали" в Маяках - Ярмольський і його дружбан Бучак.
Відповісти
Отець яраз по 5-тому виступає...
Відповісти
ну бачу що правильно зробив! не помилився! одні позитивні емоції у волинян!
Відповісти
Порох!
Відповісти
Що ж ти робиш? Гуня дав подання? З такими головами куди йде рідна УКРАЇНА???? Цій бригаді до окремих люстрованих, як до місяця. Президенте, відкрий очі, не руйнуй залишки довіри людей. Позорисько....
Відповісти
Вот і добре що його забрали з Маяків, втомив вже..
Відповісти
побійтесь Бога-писаки...ідіть і ви на посаду якусь-це краще ніж тріпатись в коментах)))
Відповісти
а ти пане Шумський скажи як з дерави міліоні дотації за будівницво вибив???
Відповісти
Загадка.
Де маєток чесного чиновника???
Відповідь на загадку дивись ^
Відповісти
Скотина рідка цей Ярмольський
Відповісти
Поміняли Цейка на Ярмольського.Цейко сильніший-сто пудів.Проти землероба Демчука-Ярмолка,крутій і злодій,все собі-людям ДУЛЯ.Шумській,ти не прав,за кума відповісиш перед людьми.
Відповісти
Цейко справді з тих всіх на цю посаду підходив ,як найкраще.Ярмольський думаю ненадовго... Панове перестаньте поливати брудом людину.Краще пишіть листа до президента чого він призначає карівником району людину про діяльність якої навіть в Google нічого знайти неможна!
Відповісти
А от голова Ківерцівської РДА достойний цієї посади
Відповісти
Що я можу сказати, говорити погані речі на людину, зокрема на Ярмольського,обливати його брудом і видуманими словами- це справа бездарного ідіота і людини, яка нічого не варта. Ігор Петрович, ви пропрацювали практично 20 років на посаді голови сільської ради і вас обирав завжди народ. Я місцевий житель і знаю, що вас поважають і люблять і повірте, нам вас не вистачатиме!
Ви керівник той, що знав все і всіх ви майстер своєї справи!до вас можна звернутися в буль-яку годину дня і ви завжди допоможете!! Дякуємо за все! дай Боже вам добра, мудрості та легкої праці на новій посаді!
Відповісти
За 20 років - ярмольський дійсно багато досяг в власному добробуті!Але на території громади яку очолював - БАРДАК!!І це видно ВСІМ!!Кінець Луцькому району!А шкода!Потенціал великий!
Відповісти
фойтук це вже щось111
Відповісти
перепрошую фойтюк
Відповісти
Тепер я за цю країну воювати не піду, Ярмольський це не хазяїн - злодій, шахрай - так, а господар точно ні.
І якщо Порошенку вистачає мізків робити такі призначення то він для мене стає поряд Путлєра.
Відповісти
Маяківець,а ти і не воював би ніколи, сидиш тільки в інтернеті і всіх обсираєш!такі як ти тільки словами воюють і зраджують Україну
Підніми своє одне місце і зроби хоть шось а потім на інших наговорюй!
Відповісти
На своє місце подивись, а для мене це перший коментар напевне протягом року.
А обливати лайном людину яка й так по кадик занурилась - непотрібна справа.
Відповісти
Таких сусідів потрібно не в смітник, а спалювати як непотріб. Що ти пишеш- гидото.
Відповісти
Активізувались антидержавники і ледарі і почали оббріхувати людей . Як вас земля тримає?
Відповісти
Око Саурона?
Відповісти
Ось і " правда". Що ти морозиш? Чи в тебе гарячка? Поміряй температуру .Якщо немає , то швиденько в лікарню с. Ліпіни, поки ще на місці лікарі
Відповісти
Ярмольського в АТО хай там йому боки полатають.Можливо появляться інші цінності окрім свого збагачення.
Відповісти
кум королю і сват міністру - комсомол рулить http://www.volyn.com.ua/?rub=33&article=2&arch=1152&fb_action_ids=781110668610021&fb_action_types=og.likes
Відповісти
Шановний! Хоча ця стаття виплила лише сьогодні - прочитайте її уважно і проаналізуйте - всі дані за 2010 рік. Запитання - згадайте цей рік і ви знайдете того, кому ця стаття вигідна. Все ж елементарно. А нарухнок моєї думки - я була за Цейка, хоча його теж всі поливали брудом, тепер призначили Ярмольського - теж поливають. Будь ласка, назвіть мені людину, яка гнідна керувати районом і яка всіх би влаштовувала в районі. Скажу чесно такої людини не існує. Так що розслабтеся. Вам кого не признач буде погано.
Відповісти
Останні новини
Порошенко призначив очільників Луцької, Ківерцівської та Іваничівської РДА
25 січень, 2015, 07:03