Свідки смертельної аварії на Волині стверджують, що міліція перекручує факти

Свідки смертельної аварії на Волині стверджують, що міліція перекручує факти
Свідки страшної ДТП, яка трапилася на Ковельській трасі, стверджують, що аварію скоїв нетверезий прикордонник.

Нагадаємо, сьогодні о 2:45 на трасі Любомль-Ковель сталася страшна ДТП внаслідок якої загинуло 2-є чоловіків, 2 жінки та четверо людей травмовано.

Журналістам нашого видання вдалося поспілкуватися з людьми, які були присутні на місці ДТП. Як зазначили очевидці, винуватця аварії зараз намагаються активно відмазувати. За їхніми словами версія правоохоронців така: чоловік рухався 90 кілометрів в годину, проте люди, що на власні очі бачили події, стверджують - на спідометрі було зазначено 240 кілометрів, а водій був, м"яко кажучи, у нетверезому стані: "Удар був сумашедший, такий, що людей порозривало", - розповів нашим кореспондентам співрозмовник.

Окрім того, очевидці зазначили: винуватець аварії є прикордонником, хоча цього ніде не афішують. Також з їхніх слів стало відомо, що цією дорожньо-транспортною пригодою вже зацікавилася військова прокуратура. Свідки події наголошують, що стежитимуть за ходом розслідування і не дозволять винуватцю уникнути покарання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дтп
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От мені цікаво шо це за свідки такі. Ньюзмейкери хоча б заглянули на технічні характеристики Мітсубісі Галант перед тим як постити цю фігню. Вона в свої найкращі роки 240 не вижимала.Цікаво і те, на якому спідометрі хто помітив ці цифри?Екстрасенси?
І до вашого відома: винуватця ковельська міліція не відмазує, а просто хоче спихнути справу у вищі інстанції.
Винуватця не відмазую: мусить бути покараний,проте і неперевірених новин теж, будь ласка, не кидайте.
Відповісти
дякую, недовелося рити інет щодо максимальної швидкості цьогоавто! По паспорту (здаэться 210), якщо нова і євробензин. З усімрешта +++
Відповісти
210 це без горілки, а з прикордонною дозою може легко бути і 250, враховуючи попутній вітер:-)
Відповісти
нісентниця яка
таке враження, шо ключове слово тут "прикордонник".
якщо вже прикордонник то і авто може нереальні цифри вижимати і проміле бути на нелюдському рівні.
пацан придурок звичайно,але забагато йому приписують.
Відповісти
Нісенітниця??? Таке в тебе враження??? А коли хлопця з дівчиною у яких весілля мало бути, по кускам збирали... це норм для тебе??? Він влетів в живих людей і це тобі не боулінг... А я б цього козла прикордонника на років так 15 закрила!!!
Відповісти
Та закриють,не сумнівайтеся.Пацан прикордонник рядовий.Не відкупиться,бо не вистачить ні ресурсів ні можливостей.І правильно,бо заслужив.
А нісенітниця - це сама ця новина,яка з пліток висмоктана і з реальністю має мало спільного,але її чомусь активно підхоплюють і доповнюють.Дуже по українськи.
І вам пані і не тільки, як інсайд, скажу:
- міліція ні разу не заявляла про швидкість у 90 км.
- міліція аж ніяк не відмазувала винуватця.Виконувати професійні обовязки і оберігати людину, яка знаходиться під слідством від самосуду і відмазувати його - різні речі.
- авто винуватця 240 км по своїх технічних характеристиках ніяк не могло їхати. Це заміри "на око" очевидців,які присутні там не були. А за даними слідства фігурує зовсім інша цифра і це не 90 км, а обєктивна швидкість.
Закриють винуватця точно,менше ніж на 15, все ж таки жертви знаходились в темну пору доби на проїжджій частині на трасі.
Відповісти
Стрілка не заклинює на показнику швидкості, при якій відбувається удар-це не показник, це народна видумка! 240 може у вас показувати коли фактично 200 їдете, залежить від давності авто, а це авто далеко не свіже...
Відповісти
народ важливо те , що загинули люди, а ви тут спорите за швидкість. Контролювати потрібно хід слідства, щоб нічого неприховали. І покарання повинен нести однозначно, чи то їхав пяний на великій швидкості, чи несправився з керуванням, чи ненавмисно(випадково).
Відповісти
Людей шкода, пацана шкода... можуть зробити показуху з нього, типу дивіться люстрація , хабарів не берем і хлопець поїде на 10 тку. Був випадок коли старша зміни вальнула трьох людей і нічого, працювала далі. Якщо хлопець сяде значить не хватило грошів
Відповісти
а хай їде... буде час смерть чотирьох людей відмолити!!!
Відповісти
Читаючи всі новини по ДТП хочу сказати, що люди наші лізуть на дорогу не дивлячись. Це урок для всіх остальних...
Відповісти
цей хлопець прикордонник, він ходить з автоматом по кордоні і ледве заробляє 3тис. Ще юний він...ніхто з ним не ділиться. Знаю цього хлопця, ніякими статками він похизуватись не можрд. простий трудяга і дуже добрий хлопець.його сім'ю спіткало багато лих...так що не судіть людину,не знаючи його долі.
Відповісти
такі нісенітниці. Чому ніхто не цікавиться попереднім ДТП??? На фото чітко видно тормозні сліди авто прикордонника!!! І чорний бус пошкоджений не з сторони руху Білаша В.
Відповісти
Останні новини
Свідки смертельної аварії на Волині стверджують, що міліція перекручує факти
12 травень, 2015, 20:53