У Луцьку на пішохідному переході збили двох дівчаток. ОНОВЛЕНО. ВІДЕО

У Луцьку на пішохідному переході збили двох дівчаток. ОНОВЛЕНО. ВІДЕО
Автомобіль «Nissan» на пішохідному переході перед мостом збив двох дівчаток.

Після наїзду автівки обидві дитини втратили свідомість. До місця пригоди приїхали дві швидких, які їх забрали.

Як повідомили у ДАІ, нині одна з дівчаток уже почувається значно краще, її подружка дещо гірше, але життю дітей загрози немає.









Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дтп, діти
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 53
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Аварія відбулась на очах.....жах....бажаю крепкого здоровя дівчаткам
Відповісти
Якого віку дівчатка?
Відповісти
До 12 років...
Відповісти
Як саме відбулася аварія? Діти перебігали?
Відповісти
Я вже бачив як вони відлітали....але авто зупинилось відрозу, бистро він не їхав, скоріше за все діти перебігали
Відповісти
ВИННИЙ ТІЛЬКИ Х-ТРЕЙЛІВСЬКИЙ ІДІОТТ - ТРЕБА ЗНАТИ ПРАВИЛА ПЕРЕЇЗДУ НЕРЕГУЛЬОВАНИХ ПІШОХОДНИХ ПЕРЕХОДІВ, А ТОДІ СІДАТИ ЗА КЕРМО - БУДЕ ЙОМУ ГОРЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Сам ти ІДІОТ!!!! Не можна говорити так про людину, коли ти її зовсім не знаєш. А тим більше, як все сталося і що змусило його так вчинити.
Відповісти
"що змусило його так вчинити." - А це був свідомий вчинок????
Відповісти
Мабуть, Ви не водій )))
Відповісти
Джип стояв на пішоходному переході.
Відповісти
Як завжди виний пішохід.
Відповісти
Ну це дорога....і треба дивитись куда ідеш.. А з водія вину ніхто не знімав
Відповісти
Діти дочекалися зупинки авто автора відео і почали перетинати дорогу. Вони мали після кожного кроку оглядатися???
Відповісти
хто дав дозвіл на пішохідний перехід на Перемоги відразу перед мостом? Їдучи з мосту машинам тормозити не так і зручно. А пішоходи мають право там переходити дорогу. Тому водії повинні бачити людей і не гнати. Саме тут часті аварії. І не зупиняються авто на Перемоги біля меморіалу. Дві дитини збиті на переході-винен водій!
Відповісти
згідний з тобою повністю!
Відповісти
Ви шановні не знаєте ситуації, а коментуєте!!!
Відповісти
в правилах дорожньго руху сказано "водій повинен вибрати безпечну швидкість"чому тоті козел не вибрав? алеж козел теж може визнати свою вину і надати допомогу тим бідним дітям
Відповісти
Якщо Ви не дивились новини, то скажу, що водій(він ніяк не козел) свою вину повністю визнає і постраждала дитина без допомоги не залишиться.
Відповісти
правила дорожнього руху треба уважно вчити, зліва від джипа машина зупинилась перед пішохідним переходом, і він теж мав зупитинись.
Відповісти
там треба відмінити перехід,.... там реал немає його бути
Відповісти
Правильно відмінити.А ще краще всім пішоходам крила пришити ,щоб тим хто незнає правил і п'яний за кермом їздити не мішали.
Відповісти
Ви хочете сказати, що водій був п"яний?)))) Подивіться новини)))))))
Відповісти
побудуй надземний перехід за свої гроші
Відповісти
Там є перехід під мостом
Відповісти
При чому тут перехід!!!!! Мудило за рулем Нісана було і все!!! Витягти з машини і начистити пику. По іншому недійде!!!! В ньогож Х трейл він Себе вважає Богом на дорозі і ПДР та життя дітей його мало хвилюють.
Відповісти
Які ж ви підлі!!!! Говориш підлості, взагалі не знаючи цієї людини.
Відповісти
Повністю згідний!!!
Відповісти
він не мав права обганяти його з правої полоси щей перед мостом,водій нісана мав звернути увагу на різку зупинку автівки,що була перед ним.
Відповісти
По-перше, згідно ПДР України Обгін — це маневр , пов’язаний з випередженням транспортного засобу (або кількох) з виїздом на зустрічну смугу ( бік проїжджої частини) і подальшим обов’язковим поверненням на ту, з якою було започатковано маневр.
Тобто даний водій робив саме випередження, і він мав на це повне право, ніколи не путайте. Не можливо здійснити обгін з правої сторони, тому що це ВИПЕРЕДЖЕННЯ, а обгін це з виїздом виключно на зустрічну смугу.

По-друге, згідно ПДР пункт 18.1
Водій транспортного засобу, що наближається до нерегульованого пішохідного переходу, на якому перебувають пішоходи, повинен зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися, щоб дати дорогу пішоходам, для яких може бути створена перешкода чи небезпека.

тут захисники водія скажуть, що він не бачив дітей на пішоході які перебігали, але ж:
По-третье ПДР пункт 18.4
Якщо перед нерегульованим пішохідним переходом зменшує швидкість чи зупинився транспортний засіб, водії інших транспортних засобів, що рухаються по сусідніх смугах, повинні зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися і можуть продовжити (відновити) рух лише переконавшись, що на пішохідному переході немає пішоходів, для яких може бути створена перешкода чи небезпека.

Тобто інші транпортні засоби зупинилися, і він це не міг не помітити, а можливо помітив, еле не надав цьому уваги, за що і поплатилися дівчата.

Тому в даному випадку вина водія 100%.

Навіть якщо дівчата пролбігали перехід, згідно ПДР пункту 18,4, водій побачивши транс.засіб, який зупинився перед пішоходом, мав пригальмувати, а вразі потреби зупинитися, а він навпаки хотів чим швидше проїхати перехід.
Відповісти
Така ж сама ситуація виникає кожного разу при переході від Сіті парку до поліклініки: один пропустить, а інший з правої сторони обганяє, бо ж не встигне....І вже не раз там бували ДТП, але минулися, на щастя, подряпинами і наляканами дітьми.
Водії будьте обачні, бо життя на дорозі кожної людини залежить від вас.
Відповісти
вина водія 100%.
вони бігли зліва, тобто їх поява не була раптовою.
ну і звісно ПДР пункт 18.4
Якщо перед нерегульованим пішохідним переходом зменшує швидкість чи зупинився транспортний засіб, водії інших транспортних засобів, що рухаються по сусідніх смугах, повинні зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися і можуть продовжити (відновити) рух лише переконавшись, що на пішохідному переході немає пішоходів, для яких може бути створена перешкода чи небезпека.
Відповісти
урод позбавити прав. і засудити
Відповісти
Сам ти УРОД! А водій автомобіля дуже хороша ЛЮДИНА.
Відповісти
Він не правий.
Відповісти
водій за сало купив права. такі на джипах завжди кудись поспішають і блимають ззаду фарами, підрізають. А потім такі проблеми(((
Відповісти
))))) Взагалі-то це був не його джип))))
Відповісти
перехід знаходиться в жахливому місці! там важко зупиниити машину!
Відповісти
потрібно встановити обмеження в населеному пункті 50 км/год.А пішоходам бути обачнішим, навіть, на переході. Водій просто ідіот, нехай получить по-заслузі.
Відповісти
І в чому він ідіот? У вашому розумінні він ідіот тому, що намагався уникнути ще жахливішої аварії?
Відповісти
На відео не видно, що він намагався чогось уникнути
Відповісти
Вина тут звичайно водія, але переходу там не повинно бути! Там поруч регульований світлофором пішохідний перехід, буквально через пару метрів! Невже важко пройтися до нього? Водіям зовсім незручно зупинятися там коли зїзджаєш з мосту, або навпаки стараєшся трішки набрати швидкість для підйому.
Відповісти
А ви думаєте що на пішохідному переході який регулюється світлофором інша ситуація? Я кожного дня по кілька разів переходжу дорогу (на просп Перемоги) ведучи дитину в садок, так навіть великогабаритні автобуси примудрюються проїхати перед самісіньким носом коли вже для них світить червоне світло. Перехід дороги де є світлофор стає небезпечним, не говорячи про пішохідний перехід без світлофора. І тим більше ці діти завершували перехід а не починали...
Відповісти
Я з Вами повністю згідний - у нас унікумів, що людей на світлофорі позбивати можуть, вистачає. А водія я і не виправдовую - якщо автомобіль у сусідній смузі зупинився, то і ти повинен скинути швидкість - про це говорять як і правила, так і водійський досвід, якщо він взагалі є. Я маю на увазі те, що багато переходів у місті ліплять там де заманеться. От наприклад, на перетині Клима Савури та Гонгадзе (колишня Лазо) перехід зробили прямо на крутому повороті. Якщо їхати зі сторони проспекту Перемоги його абсолютно не видно!
Відповісти
"І тим більше ці діти завершували перехід а не починали."

От власне, що діти не вискочили з тротуару, а закінчували перетин дороги. І якщо він не помітив дітей, то не помітити інших машин, які "чомусь" зупинилися було не можливо.
Відповісти
По мордам тут треба дати пятьом людям: водію і батькам дівчат які не навчили що перебігати дорогу не можна навіть на регульованому переході.
Відповісти
ДІВЧАТАМ ПО 10-ТЬ РОКІВ ...
Відповісти
які новини з тою мавпою, що була за кермом?
Відповісти
З тою прекрасною ЛЮДИНОЮ все чудово )))))
Відповісти
Прочитала я тут всі ваші коментарі. Як ви можете писати такі підлості, зовсім не знаючи ні водія, ні ситуації, що склалася? Вам не спадало на думку, що цей водій дуже добра, хороша людина? З усяким таке може статися на дорозі. Тим більше, що автомобіль перед ним зупився зовсім несподівано.
Відповісти
А ви скажете те ж саме якщо вашу дитину так зібють?
Відповісти
Людина грубо порушила ПДР - мало не відправила на той світ двох дітей. Ситуація зрозуміла з відео, що ще треба знати? Те що водій "дуже добра, хороша людина? З усяким таке може статися на дорозі." не відміняє покарання за порушення. Чи Ви вважаєте, що достатньо його просто попросити більше так не робити, бо на Вашу думку він "дуже добра, хороша людина?"
Відповісти
З нього вини ніхто не знімає. Він дійсно винен в даному випадку. Я мала на увазі образливі слова про водія. Виходить, що якщо так трапилося, що це вже ідіот, урод і т.д. "Достатньо його просто попросити більше так не робити" - ніби він спеціально хотів збити дітей і робить це з власної волі. Думаю, що кожен водій розуміє таку ситуацію і таке трапитись може навіть з найдосвідченішим водієм. Передбачити таких ситуацій неможливо!!!
Відповісти
сьогодні ми відвідували свою подружку яка потрапила у аврію 4 червня Віку Пантилюк.Її подружку Діану вже виписали з лікарні але Віка з переломом ногі у 2-ох.місцях та переломом ребра на даний момент вона почувається значно краще.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку на пішохідному переході збили двох дівчаток. ОНОВЛЕНО. ВІДЕО
04 червень, 2015, 21:03