Землю під «Променем» продадуть за майже 2,5 мільйони гривень

Землю під «Променем» продадуть за майже 2,5 мільйони гривень
Земельну ділянку під «Променем», що на проспекті Президента Грушевського, 2, хочуть продати за майже 2,5 млн гривень її нинішнім орендарям.

Про це йдеться у проекті рішення Луцької міської ради від 17.07.2015 «Про продаж ТзОВ «РОЗВАЖАЛЬНИЙ ЦЕНТР «ПРОМІНЬ», ТзОВ ФІРМА «ВЕРСАЛЬ» ЛТД, громадянам Крачковському В.М., Митровці Г.В. у спільну часткову власність земельної ділянки для реконструкції нежитлового приміщення під торгово-розважальний комплекс та його обслуговування на проспекті Президента Грушевського, 2».

Згідно з проектом рішення, договір оренди землі, укладений між Луцькою міською радою та ТзОВ «Розважальний центр «Промінь», ТзОВ ФІРМА «ВЕРСАЛЬ» ЛТД, Віталієм Крачковським і Ганною Митровкою, буде припинено шляхом його розірвання.

Натомість земельну ділянку під розважальним комплексом «Промінь» планується продати у спільну часткову власність її нинішнім орендарям для реконструкції нежитлового приміщення під торгово-розважальний комплекс та його обслуговування.

«Затвердити ціну продажу земельної ділянки на проспекті Президента Грушевського, 2, площею 0,5203 га, визначену відповідно до звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки від 30 червня 2015 року, у розмірі 2 453 570 гривень», - йдеться у проекті рішення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
100000 баксів, за таке місце да вони мочать в оцінці
Відповісти
От Вам і корупція. Це яким таким треба бути щоб купити землю в такому місці за 192$ за сотку.
Експерта за грати, всіх причетних також!
Відповісти
Це вже страшно.Цікава інформація вилізла: виявляється, будинок,у якому ви живете і земля під ним - то різні речі. От приїде якийсь панок і купить землю під вашим будинком. Бо не прописано НІДЕ про механізм продажу!
Відповісти