У Луцьку встановлять перший в Україні пам’ятник Андрію Кузьменку

 У Луцьку встановлять перший в Україні пам’ятник Андрію Кузьменку
В обласному центрі Волині відкриють пам'ятник Андрію Кузьменку.

Відкриття бронзового монумента легендарному Кузьмі Скрябіну відбудеться 1 жовтня о 14:00 на території рекреаційної зони «CITY PARK». Пам'ятник буде з бронзи у весь зріст. Як саме виглядатиме монумент ініціатор ідеї, бізнесмен Андрій Покровський, який особисто був знайомий з Кузьмою, поки що тримає у таємниці.

«Він був не лише патріотом нашої країни, але й вірним товаришем для мене та мільйонів українців. Вшануємо пам'ять про Андрія Кузьменка разом!», - зазначив Андрій Покровський.

На відкриття запрошені батьки та дружина співака. Місцеві гурти «Фіолет» та «Санмай» у акустичному форматі виконають пісні гурту «Скрябін».

Автор ідеї запрошує лучан прийти та вшанувати пам'ять співака.

Нагадаємо, 2-го лютого цього року у трагічній аварії загинув Андрій Кузьменко. Останні місяці свого життя Кузьма займався не лише творчою, але й громадською діяльністю. Його сміливі політичні заяви, що до діючої влади, викликали бурхливу реакцію суспільства.

Вічна пам'ять!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Андрій Покровський - приклад справжнього бізнесмена, який не женеться за славою, має свою територію, розвиває її не тільки для себе, а й для лучан, разом з тим не піариться на цьому, рвучись до "владного корита". Просто поважаю таких людей!
Відповісти
щоб поставити фігуру для привертання уваги/фотографування серед відвідувачів розважального комплексу можна поставити якогось "літературно/казкового героя". Вважаю ідею з памятником Кузьмі в такому місці (Сіті-Парк) мягко кажучи - "дивною".
Відповісти
Можна ставити усе що завгодно на своїй території ! Ейфелева вежа викликала скандал. Так вона нічого особливого але прикольно ))))))) А памятник Шишку біля м-на мисливець стоїть і радує око а скільки там варяти човплися і наче люди творчі а які були мудаки
Відповісти
Гарний був співак гарна людина а /стосовно місця памятника поставте хоть на луні, головне не місце памятника а головне память про добру людину яка зараз стала чиїмось Ангелом або просто десь в сонячном раю
Відповісти
Впевнена, Кузьма матом послав би, якби взнав про пам ятник самому собі. Він ніколи б не зробив такої дурниці.
Відповісти
І головне щоб там автономно звучали композиції Кузьми у його та не лише у його виконанні. Ще б світломузичний фонтан в такт композиціям то те місце стало б центром паломництва та культури )))))
Відповісти