Волонтери повідомили, на що витратили кошти з гаражного розпродажу. ФОТО

Волонтери повідомили, на що витратили кошти з гаражного розпродажу. ФОТО
В кінці вересня спільними зусиллями волонтерів у Луцьку ініціювали дуже цікаву волонтерську ініціативу – благодійний гаражний розпродаж. 26-27 вересня на Театральній площі міста волонтерами-учасниками розпродажу була зібрана сума 20 000 грн.

Про це повідомила одна із організаторів акції Вероніка Попик у Facebook-спільноті «Добрі справи».

«Розпродаж був організований як благодійний захід, кошти збирались для забезпечення наших бійців в зоні бойових дій теплим одягом. Всі партнери і учасники акції працювали на безоплатній основі, що дозволило суттєво зекономити витрати. В результаті на виручені кошти ми придбали 105 одиниць теплої білизни, 20 карематів і 30 флісових балаклав!» – пише Вероніка Попик.

Усі придбані для бійців речі вже розіслані або розсилаються хлопцям і дівчатам, які знаходяться на передовій: 14-та, 24-а, 54-а, 72-а, 30-та (танковий батальйон) окремі механізовані бригади, 79-а і 95-та окремі аеромобільні бригади, 57-а окрема мотопіхотна бригада, Нацгвардія, розвідрота 1-ого танкового батальйону, Луганський прикордонний загін, батальйон «Донбас-Україна», спецпризначенці, протитанкова бригада, тербат «Волинь».

«Звичайно, ми розуміємо, що забезпечення бійців – це одне з головних завдань Міністерства оборони, але чи можете ви спокійно жити в теплих квартирах і будинках, знаючи, що ваші земляки елементарно мерзнуть? – очевидно, що ні», – стверджує волонтерка.

Вся допомога, отримана з коштів гаражного розпродажу, була, в основному, адресною. Речі передавались через луцьких волонтерів, які мають прямі контакти з бійцями.

Речі, які не були продані на сейлі, можна придбати через інтернет-спільноту Добрі справи або прийти в шоу-рум «Добрих справ» за адресою: м. Луцьк, вул. Кондзелевича, 2.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волонтери повідомили, на що витратили кошти з гаражного розпродажу. ФОТО
20 листопад, 2015, 08:23